- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
İnş yükselir böyle olanlr var biraz Bekle inş olurKızlar merhaba cumartesi günü gebelik testi yaptım adet günümden bir gün önce o an bir şey çıkmadı çöpe atmadım ve ertesi gün bu şekilde olmuş. O gece hastaneye gittim beta 0.1 cikti. Dün biraz rahatsizlandim ve beta HCG yaptırdık 2.79 cikti adetimden 1 gün sonra oluyor yani. Sizce yükselir mi hamile olabilirmiyimmmmm
Inşallah Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bana dua edin olurmu canarkadaslarimİnş yükselir böyle olanlr var biraz Bekle inş olur
Bir ihtimal var ama demiBuradan bilemeyiz ki 2 gün sonra tekrar yaptır artarsa hamilelik varlığından söz edilebilir. Eğer 5in üstünde çıkarsa
Ama 5 altı, negatif şuan..
Artabilir de artmayabilir de..
Benimde geçen ilk defa 2,5 çıkmıştı artacak sandım ama olmadı tekrar kan verdiğimde düşmüştü 0.9 a
Benim daha şuan 2. Gün geçmesindeTestler 10 dakika sonra gecersiz oluyor. Beta 5 in alti hamilelik olmuyor. En guzeli adeti soyme 1 hafta gecip oyle test yapmak
Var tabi neden olmasın geç döllenme olduysa..Bir ihtimal var ama demi
Dua et bana olurmu bende sana edeceğim canimVar tabi neden olmasın geç döllenme olduysa..
2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptır ama çokta ümitlenme ki yükselmezse çok üzülme . Örnek olarak ben..
Sonuc ne oldu canim ?Dua et bana olurmu bende sana edeceğim canim
Kızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuzKızlar merhaba cumartesi günü gebelik testi yaptım adet günümden bir gün önce o an bir şey çıkmadı çöpe atmadım ve ertesi gün bu şekilde olmuş. O gece hastaneye gittim beta 0.1 cikti. Dün biraz rahatsizlandim ve beta HCG yaptırdık 2.79 cikti adetimden 1 gün sonra oluyor yani. Sizce yükselir mi hamile olabilirmiyimmmmm
Kızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuzİnş yükselir böyle olanlr var biraz Bekle inş olur
Kese hemen görünmeyebiliyormuş, benimde öyle oldu görünmedi çünkü ama kanda çıktıKızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuz
yükselir mi dersiniz eşimle ben çok heyecanlıyız ilk gebeliğimKese hemen görünmeyebiliyormuş, benimde öyle oldu görünmedi çünkü ama kanda çıktı
sonradan oluştumu peki sizinyükselir mi dersiniz eşimle ben çok heyecanlıyız ilk gebeliğim
Kızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuzBuradan bilemeyiz ki 2 gün sonra tekrar yaptır artarsa hamilelik varlığından söz edilebilir. Eğer 5in üstünde çıkarsa
Ama 5 altı, negatif şuan..
Artabilir de artmayabilir de..
Benimde geçen ilk defa 2,5 çıkmıştı artacak sandım ama olmadı tekrar kan verdiğimde düşmüştü 0.9 a
Tabi, kanda çıktıysa bir süre sonra görünür zaten. Sizin beta ya göre sanırım 4 haftalık falan hamilesiniz şuan, henüz görünmemesi normal yanisonradan oluştumu peki sizin
doktorum progestoran verdi ama yarın beta tekrar istedi o yüzden pek emin olamadım umarım yükseliş gösterir göğüslerim şiş birde hafif kasık ve bel ağrım var.Tabi, kanda çıktıysa bir süre sonra görünür zaten. Sizin beta ya göre sanırım 4 haftalık falan hamilesiniz şuan, henüz görünmemesi normal yani
Beta artış gösterecek mi diye bakmak istedi sanırım, diğer değerlerinizi bilemediğim için pek bir şey diyemiyorum en iyisini doktorunuz bilir ama bence hamilesinizdoktorum progestoran verdi ama yarın beta tekrar istedi o yüzden pek emin olamadım umarım yükseliş gösterir göğüslerim şiş birde hafif kasık ve bel ağrım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?