• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi Beta HCG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuz
Benim ilk ögrendiğimde 304 Dü nasibinde varsa Allahın izniyle kesede olur inşallah

Kese varmıydı peki

Canım öncelikle hayırlı olsun. Heyecanını anlıyorum ama bi sakin ol :) keseyi görebilmeniz için hcg nin biraz yükselmesi gerek. Ben keseyi 6. Haftada kalp atışlarını ise 7.haftanın sonunda duymuştum. Stres yapma şuanda önemli olan hcg değerinin 48 saatte en az %60 artmış olması. Kese için biraz sabırlı olmalısın. Sağlıkla gelsin inşallah.

Kızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuz
Kanım yüksekti ama kese ve bebek görünmüyordu dış gebelık dıye yatş bıle yapıldı ama sonunda kese göründü sabret inşallah güzel haberler alırsn

Canım öncelikle hayırlı olsun. Heyecanını anlıyorum ama bi sakin ol :) keseyi görebilmeniz için hcg nin biraz yükselmesi gerek. Ben keseyi 6. Haftada kalp atışlarını ise 7.haftanın sonunda duymuştum. Stres yapma şuanda önemli olan hcg değerinin 48 saatte en az %60 artmış olması. Kese için biraz sabırlı olmalısın. Sağlıkla gelsin inşallah.
Sağol canım akşama beta yapılacak kısmetse

Canim dun dr bana 1500 uzeri degerde kese gozukur dedi daha o degerlerde gozkmez 1 hafta sonra flan git gorursun keseni insallah 😍

Ben
yükselir mi dersiniz eşimle ben çok heyecanlıyız ilk gebeliğim
Benimde 2 idi sonra uzuldm sonra 3 oldu 1.5 gun sonra 25 pozitif oldu cok sukur 2 gun oncede 1848.1 cikti ve netlwsti kesemixi gorduk dun allahin izini ile sagsalim ilerler insallah🙏🙏🙏 2 uzeri ne saracoglu gebelik diyormus sen brnce hamilesin.. ama allah bilir icimden ole gecti

Tabi, kanda çıktıysa bir süre sonra görünür zaten. Sizin beta ya göre sanırım 4 haftalık falan hamilesiniz şuan, henüz görünmemesi normal yani
Selam gamze benim de muhtemel dogum 3 temmuz dedi dr sanirim ayni ay bebekleri olacak insallah 🙏mide bulantisi yasiyormusun birde kasik agrin varmi benim kasigim agriyor:KK15::anneadayı::KK200::anneadayı:

Ben

Benimde 2 idi sonra uzuldm sonra 3 oldu 1.5 gun sonra 25 pozitif oldu cok sukur 2 gun oncede 1848.1 cikti ve netlwsti kesemixi gorduk dun allahin izini ile sagsalim ilerler insallah🙏🙏🙏 2 uzeri ne saracoglu gebelik diyormus sen brnce hamilesin.. ama allah bilir icimden ole gecti
Canım benimde geçen hafta pazar 1 gün gecikmeyle 42 çıktı cuma günü tekrarladık 382 ye yükselmişti bi sorun olmasa kese ne zman gözükür acaba

Canım benimde geçen hafta pazar 1 gün gecikmeyle 42 çıktı cuma günü tekrarladık 382 ye yükselmişti bi sorun olmasa kese ne zman gözükür acaba
Sat ne zamandi sizin ay neguzel insallah temmuz anneleri olacagiz. Dun ozel bir dr gittim kanal 7 ye flan cikiyor ozellikle sordum cunku kafamiza takilan bir soruydu bu 1500 uzeri bos kese gozukmesini bekleriz biz dedi yarim santim civari kadar anca olir dedi

Back