- 23 Ekim 2019
- 191
- 88
- 13
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Devlet mi ozel mi benim dr dun 1500 uzeri kese gormeyi bekleriz dedi insllah gittiginizde gorursunuz guzel bir betahcg ♡Ben şimdi yine betahcgm için Kan verdim 2477 çıkmış değer ama doktor görmek için erken dedi
Devlette baktırdım ama yarın özele gidecemDevlet mi ozel mi benim dr dun 1500 uzeri kese gormeyi bekleriz dedi insllah gittiginizde gorursunuz guzel bir betahcg ♡
Bencede bir git bakalim ☺ sonucu bildir amaDevlette baktırdım ama yarın özele gidecem
Bildiririm canım inşallah hayırlı haberlerle gelirimBencede bir git bakalim ☺ sonucu bildir ama
insallahBildiririm canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Canım kese 2000leede gorunuyor dıe bılıyorumKızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuz
İnşallah canım doktor bu çarşamba ultrason dedi bakalım beni neler bekliyor çok heyecanlıyımCanım kese 2000leede gorunuyor dıe bılıyorum
COK guzel seyler beklıyor emın ol canım:)İnşallah canım doktor bu çarşamba ultrason dedi bakalım beni neler bekliyor çok heyecanlıyım
Kızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuz
kızlar bugün gördük çok şükürCanım son adet tarihin 1 ekim bence o 27-28 inde gelen kahwerengi akıntı bebeğin yerleşme sorasında gelen akıntıdır. 408 kese görmek için çok düşük değerler en azından 1500lerde olmalı. Hiç sıkıntı yapma en yakın zamanda güzel haberleri alırsın
canım çok şükür :)Bildiririm canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Aaa bak şahane bi haber. Çok seeindim adınakızlar bugün gördük çok şükür
çok sağol canım darısı tüm isteyenlere inşallah :)Aaa bak şahane bi haber. Çok seeindim adına
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim keseyi gördük ama sıkıntılı rahim içinde ama tüpe yakın yerleşmiş gibi duruyor dedicanım çok şükür :)
rabbim sağlık versin inşallah düzelir :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim keseyi gördük ama sıkıntılı rahim içinde ama tüpe yakın yerleşmiş gibi duruyor dedihaftaya bir daha çağırdı
Benim kese 6000 kusurlardaydı göründüğünde 6 haftalıktım 1 hafta öncesi gittiğimde değerim 1700 civarıydı görünmemişti doktorda dedi bu sonuca göre görünmesi lazımdı dedi dış gebelikten şüphelenildi ama cok şükür 5 gün sonrası göründü geç görülebiliyor demek kiCanım kese 2000leede gorunuyor dıe bılıyorum
canım benim vajinadan baktı gördüBenim kese 6000 kusurlardaydı göründüğünde 6 haftalıktım 1 hafta öncesi gittiğimde değerim 1700 civarıydı görünmemişti doktorda dedi bu sonuca göre görünmesi lazımdı dedi dış gebelikten şüphelenildi ama cok şükür 5 gün sonrası göründü geç görülebiliyor demek ki
Canım kese görünmesi için değerinin 2000 ve üzeri olması lazm 408de görünmezKızlar merhaba en son adetim 1 ekimde oldum 27 sinde kahverengi 1 2 damla akıntı geldi ve adetim den şuan 4 gün geçti idrar testleri pozitif dün beta yaptırdım oda 408.75 doktor daha birşey göremedi kese bile yok sizce beta artıp kese çıkar mı ne diyorsunuz
canım gördük çok şükğr bugün fotoraf var :)Canım kese görünmesi için değerinin 2000 ve üzeri olması lazm 408de görünmez
1 hafta sonra gidersen görünür anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?