- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Merhaba arkadaslar ben 21 ekim de catlatma ignesi oldum bugun adet gunum beta hcg 0,38 cikti. Gebelik yok adetimi bekliyorum yalniz bugune gelene kadar cokk stresliydim geceleri uyuyamadim. Benim gibi olup gebe olan varmi
Catlatma ignesinden sonra genel adet gununuz degil catlatma gununun uzerine kac gun gectigi onemli. Bugun kacinci gununuz
14. Gun bugun
Bence gorurçarşamba çağırdı beni sizce keseyi görürmüyüm çok heyecanlıyım
Canim uzulerek ve 1 dogum yapmis bir kisi olarak soledigine katilmiyorum... benim 1. Gebeligimde de 5. Haftamin sonlarina dogru vajinal muane ile gormustu. Bu betahch nin yukselmesi ile alakali bir durumŞimdi şöle bi durum var arkadaşlar artışın ii olması bebeğin saplıklı olduğu anlamına gelmiyo. Kese aslında 4. Hafta civarında vajinal muayene ile çok net, normal karından ultrason ile idrara sıkışık(kesin görülmeyebilir) görülebiliyo. Hatta ilk gebeliğimde ben vajinal muayene ile 6. Haftada kalp atışını duymuştum
Vajinal ultrasonda cok net dedifiniz icin bilgi amacli yazdim ve tecrube amacliŞimdi şöle bi durum var arkadaşlar artışın ii olması bebeğin saplıklı olduğu anlamına gelmiyo. Kese aslında 4. Hafta civarında vajinal muayene ile çok net, normal karından ultrason ile idrara sıkışık(kesin görülmeyebilir) görülebiliyo. Hatta ilk gebeliğimde ben vajinal muayene ile 6. Haftada kalp atışını duymuştum
inşallah canım :)Bence gorur
inşallah sizlerede bildireceğim çarşamba gideceğim :)Kese icin acele etme canim bende 3 bin ciktiktan 2 gun daha sonra gittim kontrole. Artis guzelse sagliklidir dedi doktor ki senin harika masallah
Bende bi doğum yaptım canım tecrübeyle sabit yaniVajinal ultrasonda cok net dedifiniz icin bilgi amacli yazdim ve tecrube amacli
kızlar sizce bu hususda nelere dikaat etmeliyim ilk aylar çok dikkatli olun diyorlarVajinal ultrasonda cok net dedifiniz icin bilgi amacli yazdim ve tecrube amacli
Valla canim klherkesin bunyesi bir degil herkesin farkli korkma allah buyuk strese flan asla girme yok gozukmez gozukmeyecek diye borsey yok ben ilk gebeligimde strese girerdim gozukmedi flan diye 2 gun sonra gittim gozukmustu mesela .. insallah gittiginde gozukurkızlar sizce bu hususda nelere dikaat etmeliyim ilk aylar çok dikkatli olun diyorlar
Tecrubeye sabit canim sen farkli yasamissin ben farkli x kisisi farkli herkesde 4.haftada gozukir diye birsey yok onu anlatmaya cListim ozaman bnim suan 5+2 ve dun gorduk keseyi nolcak kesin birsey var neden 4 de gozukmedi mi diyecegim ☺ herkesin farklidir 4.haftada kesin vajinal muanede gozukmeye bilirBende bi doğum yaptım canım tecrübeyle sabit yaniben vajinal muayeneyle daha net sonuç alınırı wurgulamak istemiştim yoksa geç döllenmede 7-8 haftalarda ancak kalp atışı alındığı oluyo.
Bu arada vajinal ultrasonda daha net sonuc alinmasina katiliyorumBende bi doğum yaptım canım tecrübeyle sabit yaniben vajinal muayeneyle daha net sonuç alınırı wurgulamak istemiştim yoksa geç döllenmede 7-8 haftalarda ancak kalp atışı alındığı oluyo.
İyi akşamlar canım benim de sat 28 eylüldü keseyi gördüğünüzde betahcg kaçtı??Ewet canım gördüm cuma günü gittim. Göründü kese. Baya bi idrara sıkışık gittim. Tawsiyem ilk aylarda kontrolünüze hep idrara sıkışık gidin. Net görünüyor o zmn
inşallah canımValla canim klherkesin bunyesi bir degil herkesin farkli korkma allah buyuk strese flan asla girme yok gozukmez gozukmeyecek diye borsey yok ben ilk gebeligimde strese girerdim gozukmedi flan diye 2 gun sonra gittim gozukmustu mesela .. insallah gittiginde gozukur
Benim 27 eylul sat 1848.1 di cuma gunuİyi akşamlar canım benim de sat 28 eylüldü keseyi gördüğünüzde betahcg kaçtı??
1430 du cnm aynı gün ölçüm yaptırmıştımİyi akşamlar canım benim de sat 28 eylüldü keseyi gördüğünüzde betahcg kaçtı??
Ben şimdi yine betahcgm için Kan verdim 2477 çıkmış değer ama doktor görmek için erken dedi1430 du cnm aynı gün ölçüm yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?