Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi Beta HCG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar ben 21 ekim de catlatma ignesi oldum bugun adet gunum beta hcg 0,38 cikti. Gebelik yok adetimi bekliyorum yalniz bugune gelene kadar cokk stresliydim geceleri uyuyamadim. Benim gibi olup gebe olan varmi

Catlatma ignesinden sonra genel adet gununuz degil catlatma gununun uzerine kac gun gectigi onemli. Bugun kacinci gununuz

Şimdi şöle bi durum var arkadaşlar artışın ii olması bebeğin saplıklı olduğu anlamına gelmiyo. Kese aslında 4. Hafta civarında vajinal muayene ile çok net, normal karından ultrason ile idrara sıkışık(kesin görülmeyebilir) görülebiliyo. Hatta ilk gebeliğimde ben vajinal muayene ile 6. Haftada kalp atışını duymuştum

Arkadaslar adeten hesaplandigi icin 4.hafta diyebliyoruz fakat soyle bir durumu goz ardi ediyorsunuz gec dolenme yumurtlamada hamile kalma erken hamile kalma herkes ayni hamile kalmaz ve illa 4. Haftada kese gozukur diyemeyiz betahch 1500 den sonra kese gormeyi bekleriz dun dedi dr bu durumda 4. Hafyada 1500 den degeri normal ilerleyip daha dusuk olanlar var betahcg si bence her bunyede 4. Haftadiyemeyiz. 1500 u bekleyin ve olumsuz dusunmeyin yok gozukmedi flan diye strese giriyorsunuz bosuna

Canim uzulerek ve 1 dogum yapmis bir kisi olarak soledigine katilmiyorum... benim 1. Gebeligimde de 5. Haftamin sonlarina dogru vajinal muane ile gormustu. Bu betahch nin yukselmesi ile alakali bir durum simdi herkes 4. Haftada neden yok diye panik yapablir her bunye farkldir kesin demeyelim

Vajinal ultrasonda cok net dedifiniz icin bilgi amacli yazdim ve tecrube amacli

kızlar sizce bu hususda nelere dikaat etmeliyim ilk aylar çok dikkatli olun diyorlar
Valla canim klherkesin bunyesi bir degil herkesin farkli korkma allah buyuk strese flan asla girme yok gozukmez gozukmeyecek diye borsey yok ben ilk gebeligimde strese girerdim gozukmedi flan diye 2 gun sonra gittim gozukmustu mesela .. insallah gittiginde gozukur

Tecr
Bende bi doğum yaptım canım tecrübeyle sabit yani ben vajinal muayeneyle daha net sonuç alınırı wurgulamak istemiştim yoksa geç döllenmede 7-8 haftalarda ancak kalp atışı alındığı oluyo.
Tecrubeye sabit canim sen farkli yasamissin ben farkli x kisisi farkli herkesde 4.haftada gozukir diye birsey yok onu anlatmaya cListim ozaman bnim suan 5+2 ve dun gorduk keseyi nolcak kesin birsey var neden 4 de gozukmedi mi diyecegim ☺ herkesin farklidir 4.haftada kesin vajinal muanede gozukmeye bilir

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…