Gebelik testi bakar mısınız??

Yarın sabah ilk idrarda tekrar yapin. Ilk 30dk icinde çıkarsa ihtimal vardir. Ptesi kan testi verirsiniz garanti olur! Insallah vardır
Koronayım ondan korkuyorum testte alamıyorum çıkıp … daha önce de attığım sonradan dıkkatımı çeken testlerde tek çızgıydı hep

Bende bugün test yaptım kç dkk sonra baktım bilmiorum ama ilk baktgmda negatifti 1 gece gectkten sonra baktım silik çizgi vardı burdaki yazılanlara bakıorumda sanırım negatiftir zaten korunuyordumda belki bu ay geç olacağımdır

Eklentiler

• IMG-20210817-WA0006.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 54
fotoğrafta çok belli olmuyor ama gercekte daha net çizgi

Arkadaşlar bana kuruma çizgisi olayı mantıklı gelmiyor. İdrar o hormonu algılarsa çizgi görünür. Ben defalarca test yaptım hiç de sonradan çizgi falan çıkmadı. Bence hormon seviyesi düşük olduğu için geç düştü. Veya farkında olunmadan kimyasal gebeliğe dönüştü. Ben test arkasında yazılan 10 dk sonrasını ciddiye almayın olayını ticari kazanca bağlıyorum. Ben meraktan günde 2 defa test yaptığımı biliyorum. Hiç de sonradan 2.çizgi çıkmıyordu. Şu son 2 gündür sonradan 2 çizgi çıkmaya başladı ve regl dönemime 3 gün kaldı. Ovülasyon testinde yumurtlamamı da gördüm. Adet günümü bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…