Kuruma çizgisi böyle olabilir mi sizce???Kizlar merhaba gebelik testim fotodaki gibi. Akıntı ve kasık agrım da var. Ama sonucu gec gördüm. 2 saat kadar sonra gördüm. Var midir gebelik sizce?
İlk beş on dk içersinde çıkmayınca kuruma çizgisi diyorlar iki saat çok fazla tekrar edin testi yada kan verin ilk on dk içinde çıkarsa pozitif çıkmazsa kuruma çizgisi galibaKizlar merhaba gebelik testim fotodaki gibi. Akıntı ve kasık agrım da var. Ama sonucu gec gördüm. 2 saat kadar sonra gördüm. Var midir gebelik sizce?
Teşekkür ederim. Tekrar edicem testi. Ama ilk defa bu kadar net kuruma çizgisi gördüm ondan şaşırdım sormak istedim. Ve bir kaç belirtim de oldu. Neyse hayırlısı olsunİlk beş on dk içersinde çıkmayınca kuruma çizgisi diyorlar iki saat çok fazla tekrar edin testi yada kan verin ilk on dk içinde çıkarsa pozitif çıkmazsa kuruma çizgisi galiba
Bence tekrar bi deneyin sabah ilk idrarla. İnşAllah hamilesinizdirKizlar merhaba gebelik testim fotodaki gibi. Akıntı ve kasık agrım da var. Ama sonucu gec gördüm. 2 saat kadar sonra gördüm. Var midir gebelik sizce?
Evet dediğiniz gibi yapicamBence tekrar bi deneyin sabah ilk idrarla. İnşAllah hamilesinizdir
İnşaAllah kuruma değildir kuzum ama,tekrarla bence testini kafan rahat olsun. 10 dakika içinde çıkan sonuca bak.Kizlar merhaba gebelik testim fotodaki gibi. Akıntı ve kasık agrım da var. Ama sonucu gec gördüm. 2 saat kadar sonra gördüm. Var midir gebelik sizce?
InsallahİnşaAllah kuruma değildir kuzum ama,tekrarla bence testini kafan rahat olsun. 10 dakika içinde çıkan sonuca bak.
Maalesef kuruma çizgisi canımKizlar merhaba gebelik testim fotodaki gibi. Akıntı ve kasık agrım da var. Ama sonucu gec gördüm. 2 saat kadar sonra gördüm. Var midir gebelik sizce?
.Kizlar merhaba gebelik testim fotodaki gibi. Akıntı ve kasık agrım da var. Ama sonucu gec gördüm. 2 saat kadar sonra gördüm. Var midir gebelik sizce?
Merhaba ben reglimden 1 gün önce bugün test yaptım böyle çıktı acaba gebelik var mı kasık ağrım da var adet olacakmişim gibiİnşaAllah kuruma değildir kuzum ama,tekrarla bence testini kafan rahat olsun. 10 dakika içinde çıkan sonuca bak.
Pozitif ben de onceki hamileliğimde hatta resme bile dusmeyen çizgiyle oğrenmişdim. Acaba yumurtlamayi takip ettiniz mi? Ustunden kaç gun geçti?Merhaba ben reglimden 1 gün önce bugün test yaptım böyle çıktı acaba gebelik var mı kasık ağrım da var adet olacakmişim gibi
Canım merhaba evet 2. Çizgi silik te olsa var. Adetin gecikti mi. Istersen birde kan ver istersen umutlanmadan. İnşaAllah vardır canım benim.Merhaba ben reglimden 1 gün önce bugün test yaptım böyle çıktı acaba gebelik var mı kasık ağrım da var adet olacakmişim gibi
1 saat önce falan yaptım çift çizgi çıktı hemenCanım merhaba evet 2. Çizgi silik te olsa var. Adetin gecikti mi. Istersen birde kan ver istersen umutlanmadan. İnşaAllah vardır canım benim.
Merhabalar bende persembe günü test yaptım negatifi görünce çöpe attım bugün coplerı atarken dıkkatımı cektı kı 2. Cızgı oluşmuş .. 48 saat gectı üstünden yalnız1 saat önce falan yaptım çift çizgi çıktı hemen
Yarın sabah ilk idrarda tekrar yapin. Ilk 30dk icinde çıkarsa ihtimal vardir. Ptesi kan testi verirsiniz garanti olur! Insallah vardırMerhabalar bende persembe günü test yaptım negatifi görünce çöpe attım bugün coplerı atarken dıkkatımı cektı kı 2. Cızgı oluşmuş .. 48 saat gectı üstünden yalnız
Farkli testleri bilmiyorum ama uygun fiyatlı o kaset testlerde ilk 5 dakika içinde çıkan sonuçlar kesindir sonrası ise kuruma çizgisi olarak geçiyor diye biliyorum erken gebelik testi vs bilgim yok ama doktorum bu yönde bilgi vermistiYarın sabah ilk idrarda tekrar yapin. Ilk 30dk icinde çıkarsa ihtimal vardir. Ptesi kan testi verirsiniz garanti olur! Insallah vardır
Aslında her markada farklı yazabiliyor. Son kullandığımda 30dkdan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın yazıyordu. Markasını hatırlayamıyorum.Farkli testleri bilmiyorum ama uygun fiyatlı o kaset testlerde ilk 5 dakika içinde çıkan sonuçlar kesindir sonrası ise kuruma çizgisi olarak geçiyor diye biliyorum erken gebelik testi vs bilgim yok ama doktorum bu yönde bilgi vermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?