Gebelik testi bakar mısınız??

Dilaj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
9
8
1
Kizlar merhaba gebelik testim fotodaki gibi. Akıntı ve kasık agrım da var. Ama sonucu gec gördüm. 2 saat kadar sonra gördüm. Var midir gebelik sizce?

Eklentiler

• 20210809_234941.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 214
Kizlar merhaba gebelik testim fotodaki gibi. Akıntı ve kasık agrım da var. Ama sonucu gec gördüm. 2 saat kadar sonra gördüm. Var midir gebelik sizce?
İlk beş on dk içersinde çıkmayınca kuruma çizgisi diyorlar iki saat çok fazla tekrar edin testi yada kan verin ilk on dk içinde çıkarsa pozitif çıkmazsa kuruma çizgisi galiba

İlk beş on dk içersinde çıkmayınca kuruma çizgisi diyorlar iki saat çok fazla tekrar edin testi yada kan verin ilk on dk içinde çıkarsa pozitif çıkmazsa kuruma çizgisi galiba
Teşekkür ederim. Tekrar edicem testi. Ama ilk defa bu kadar net kuruma çizgisi gördüm ondan şaşırdım sormak istedim. Ve bir kaç belirtim de oldu. Neyse hayırlısı olsun

İnşaAllah kuruma değildir kuzum ama,tekrarla bence testini kafan rahat olsun. 10 dakika içinde çıkan sonuca bak.

İnşaAllah kuruma değildir kuzum ama,tekrarla bence testini kafan rahat olsun. 10 dakika içinde çıkan sonuca bak.
Merhaba ben reglimden 1 gün önce bugün test yaptım böyle çıktı acaba gebelik var mı kasık ağrım da var adet olacakmişim gibi

Eklentiler

• IMG_20210814_072930.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20210814_071806.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20210814_070747.webp
    13 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba ben reglimden 1 gün önce bugün test yaptım böyle çıktı acaba gebelik var mı kasık ağrım da var adet olacakmişim gibi
Pozitif ben de onceki hamileliğimde hatta resme bile dusmeyen çizgiyle oğrenmişdim. Acaba yumurtlamayi takip ettiniz mi? Ustunden kaç gun geçti?

2 ay ovülasyon testiyle takip ediyordum bu ay takip etmedim sürekli aklımda hamile olacak miyim düşüncesi oluyodu ve stres oluyodu bende uygulamaları sildim testte yapmadım bu ay

Canım merhaba evet 2. Çizgi silik te olsa var. Adetin gecikti mi. Istersen birde kan ver istersen umutlanmadan. İnşaAllah vardır canım benim.

1 saat önce falan yaptım çift çizgi çıktı hemen
Merhabalar bende persembe günü test yaptım negatifi görünce çöpe attım bugün coplerı atarken dıkkatımı cektı kı 2. Cızgı oluşmuş .. 48 saat gectı üstünden yalnız

Eklentiler

• DAB4893B-0304-4320-B219-FCA077EFFEC8.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 101
Merhabalar bende persembe günü test yaptım negatifi görünce çöpe attım bugün coplerı atarken dıkkatımı cektı kı 2. Cızgı oluşmuş .. 48 saat gectı üstünden yalnız
Yarın sabah ilk idrarda tekrar yapin. Ilk 30dk icinde çıkarsa ihtimal vardir. Ptesi kan testi verirsiniz garanti olur! Insallah vardır

Yarın sabah ilk idrarda tekrar yapin. Ilk 30dk icinde çıkarsa ihtimal vardir. Ptesi kan testi verirsiniz garanti olur! Insallah vardır
Farkli testleri bilmiyorum ama uygun fiyatlı o kaset testlerde ilk 5 dakika içinde çıkan sonuçlar kesindir sonrası ise kuruma çizgisi olarak geçiyor diye biliyorum erken gebelik testi vs bilgim yok ama doktorum bu yönde bilgi vermisti

Aslında her markada farklı yazabiliyor. Son kullandığımda 30dkdan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın yazıyordu. Markasını hatırlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…