Bu tip testlerde yanılma payı var o yüzden sağlık ocağına gidip kan varsen daha net sonuçlar alırsın. Inşallah istediğin sonucu elde edersinmerhaba kizlar gebelik testi yaptim adetim gecikti bir hafta herhangi.bi belirtim yok kasik agrim var sadece o da az miktarda cok hafif belli belirsiz bi cizgi var fotografta da cikmadi telefonum dandik biraz yine de cekip atiyorum size gorebilirseniz eger bu kuruma cizgisi felan mi yoksa gercekten var midirryani olmasa bu sekilde bi goruntu olur muydu predictor de lutfen bana cevap veriinn
insallah canim normalde duzensizim zaten ama bi ihtimal yapayim dedim bide erken gebelik testi aldim daha hassas diye yine de coook silikBu tip testlerde yanılma payı var o yüzden sağlık ocağına gidip kan varsen daha net sonuçlar alırsın. Inşallah istediğin sonucu elde edersin
yok bakmadim nasil yapicam onuYani baya silik su damlatip kuruma çizgisi mi baktınız mi
Bi kaç damla su koy idrar koydugun yere eger cizgi giderse kuruma çizgisidir gitmezse hamilesindir insallahyok bakmadim nasil yapicam onu
Kaç dk icinde çıktımerhaba kizlar gebelik testi yaptim adetim gecikti bir hafta herhangi.bi belirtim yok kasik agrim var sadece o da az miktarda cok hafif belli belirsiz bi cizgi var fotografta da cikmadi telefonum dandik biraz yine de cekip atiyorum size gorebilirseniz eger bu kuruma cizgisi felan mi yoksa gercekten var midirryani olmasa bu sekilde bi goruntu olur muydu predictor de lutfen bana cevap veriinn
Ben onu da denedim kaç defa gitmiyo kuruma çizgisinde olmuyo yaniBi kaç damla su koy idrar koydugun yere eger cizgi giderse kuruma çizgisidir gitmezse hamilesindir insallah
tamam bi yapayimBi kaç damla su koy idrar koydugun yere eger cizgi giderse kuruma çizgisidir gitmezse hamilesindir insallah
fazla belli olmadigi icin yok dedim biraktim esim giderken yaptin mi bakayim dedi o sekilde gorduk bi 20 dk felan gecmistirKaç dk icinde çıktı
10 dk sonraki sonuç gecersizfazla belli olmadigi icin yok dedim biraktim esim giderken yaptin mi bakayim dedi o sekilde gorduk bi 20 dk felan gecmistir
Kan ver istersen gidip tük testlerde beş dk ve 10 dk sonuçlar önemlidirfazla belli olmadigi icin yok dedim biraktim esim giderken yaptin mi bakayim dedi o sekilde gorduk bi 20 dk felan gecmistir
keske basta dikkatli baksaydim ya var miydi bilmiyorum ilk dk larda bikac.gun daha.bekleyip kan veririm artikKan ver istersen gidip tük testlerde beş dk ve 10 dk sonuçlar önemlidir
Benim testime bakar mısınız yaBi kaç damla su koy idrar koydugun yere eger cizgi giderse kuruma çizgisidir gitmezse hamilesindir insallah
Benim testime bakar mısınız ya
insallah vardir canim ikinci cizgide renk var goruluyoBenim testime bakar mısınız ya
Ay bilemedim bozuk mudur değil midir yarın tekrar alıcam ama belirtimde var adetim de düzensiz son adetimden 3 hafta geçti dahainsallah vardir canim ikinci cizgide renk var goruluyo
Bnce var belli adetin geçti miBirinde karartma yaptım varmı sizce bakarmısınızEki Görüntüle 2712873 Eki Görüntüle 2712874
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?