• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik testi bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba! Bende dun be bugun test yaptim bi bakarmisin pek emin olamadim ikiside 10 dk icinde belirgenleşi çook silik olan dun yaptiğim digeride bu sabah yaptigim batta son bir gun erken gebelik testi yaptim su doktum cizgi gitmedi bu da simdiki halleri
Yani var gibi görünüyor gittikçe yükseliyor demek ki değer kan verin yarın haftasonu araya girmeden.

Öğleden sonra almıyor saglık ocakları kan özele mi gideceksin? Belirtilerin neler bir de canım
Ozele cnm gece uyamiyorum çook sikiliyorum gogusum bir haftadir cok sişti agriyor meme uclarimda sizliyor ve rengi koyulasti halsizlik var gogusumde damarlar cok ortaya cikti arada bi kasikta batmalar oluyor bi de beyaz akinti

kan verdiniz mi merak ettim insallah vardir 🙏
yok cnm gidemedim misafir geldigi için ama farki marka test aldim yaptim boyle çikti adetim bugun gemesi lazimdi gelmedi pazartesi artik gidecegim

Eklentiler

• 42DDA3CA-5C40-46E5-A424-F56134D652F6.png
    42DDA3CA-5C40-46E5-A424-F56134D652F6.png
    635,8 KB · Görüntüleme: 64
evt cnm bugun bunu bende oğrendim pazartesi doktora gidecegim inşallah ama buyuk bir ihtimal 3 haftalik yok daha
İnşallah sağlıkla sıhhatle doğar ben de her ayki klasik göğüslerimde acıma bacakta ağrı var şu an klasik adet belirtilerim bir tek sivilcem kaldı zaten bat 8 aralık oda çıkar yakında sonra adet olurum ❗

İnşallah sağlıkla sıhhatle doğar ben de her ayki klasik göğüslerimde acıma bacakta ağrı var şu an klasik adet belirtilerim bir tek sivilcem kaldı zaten bat 8 aralık oda çıkar yakında sonra adet olurum ❗
İnşallah hamilesindir cnm ben tam 1 yildir korunuyorum tabi arada bi ay denedik braktik fln hep korktum ilk hamileligim kotu sonuçlandi o bu ay da oyle hani benek yapma niyetinle yapmadik sonra bi baktim tam yumurtladigim gune denk gelmiş hisettim ilk hamileligimde ayni belirtileri yaşadigim icin adet te olmadim bugun hala belimde bi de kasiklarimda adet olacakmisim gibi agri var 3 farkli test yaptim hepsi pozitiv e herhalde artik inanmam lazim bilmiyorum sadece korkuyorum :) inşallah herkez kucagina saklikli benekler alir allahim bana da nasip etsin saglikla kucagima almayi :)

İnşallah hamilesindir cnm ben tam 1 yildir korunuyorum tabi arada bi ay denedik braktik fln hep korktum ilk hamileligim kotu sonuçlandi o bu ay da oyle hani benek yapma niyetinle yapmadik sonra bi baktim tam yumurtladigim gune denk gelmiş hisettim ilk hamileligimde ayni belirtileri yaşadigim icin adet te olmadim bugun hala belimde bi de kasiklarimda adet olacakmisim gibi agri var 3 farkli test yaptim hepsi pozitiv e herhalde artik inanmam lazim bilmiyorum sadece korkuyorum :) inşallah herkez kucagina saklikli benekler alir allahim bana da nasip etsin saglikla kucagima almayi :)
Amiiinnnn amiiinnnn 🙏 inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alır büyütürsünüz, darısı başıma inşallah 🙏 🙏 🙏

Benim adete 1 gün kaldı test yaptım negatif 😒 😟 😕 😲 😯 gerçekten sıkıldım ya bu hayattaki tek amacım anne olmak oldu bu durumdan sıkıldım gerçekten hiç birşeye odaklanamamak hergününüm diğeriyle aynı olmasından çok sıkıldım yeter artık yaa bunaldım 😟
IMG_20201207_113656.jpg

Evt canlar 4 haftalık hamiişimm allahim herkeze nasipp etsin hiç beklemediğiniz bir anda geliyor okadar piskolojik ki bu olay kaç aydir denedik son 3 aydır korunuyoruz ve planlamamiş bir şekilde 1 seferde tutu allahim her isteyene nasip etsin inşallah herkezin kucağina en kisa surede doldurur bunlar da testlerim :) hep ayni marka almadim guvenmediğim için farkli marka testlerle denedim :)

Eklentiler

• 5AA79B33-0960-4AE8-A125-4F0B9D5DA0AF.jpeg
    5AA79B33-0960-4AE8-A125-4F0B9D5DA0AF.jpeg
    212 KB · Görüntüleme: 54
Back