Yani var gibi görünüyor gittikçe yükseliyor demek ki değer kan verin yarın haftasonu araya girmeden.Merhaba! Bende dun be bugun test yaptim bi bakarmisin pek emin olamadim ikiside 10 dk icinde belirgenleşi çook silik olan dun yaptiğim digeride bu sabah yaptigim batta son bir gun erken gebelik testi yaptim su doktum cizgi gitmedi bu da simdiki halleri
Hadi inşallah adet günüm yarın gelemzse oğleden sonra kan vermeye gideceğim ama insan dayanamiyor merak ediyorYani var gibi görünüyor gittikçe yükseliyor demek ki değer kan verin yarın haftasonu araya girmeden.
Öğleden sonra almıyor saglık ocakları kan özele mi gideceksin? Belirtilerin neler bir de canımHadi inşallah adet günüm yarın gelemzse oğleden sonra kan vermeye gideceğim ama insan dayanamiyor merak ediyor
Ozele cnm gece uyamiyorum çook sikiliyorum gogusum bir haftadir cok sişti agriyor meme uclarimda sizliyor ve rengi koyulasti halsizlik var gogusumde damarlar cok ortaya cikti arada bi kasikta batmalar oluyor bi de beyaz akintiÖğleden sonra almıyor saglık ocakları kan özele mi gideceksin? Belirtilerin neler bir de canım
Hepsi hamilelik belirtisi ya hadi inşallah bebiş vardırOzele cnm gece uyamiyorum çook sikiliyorum gogusum bir haftadir cok sişti agriyor meme uclarimda sizliyor ve rengi koyulasti halsizlik var gogusumde damarlar cok ortaya cikti arada bi kasikta batmalar oluyor bi de beyaz akinti
Evt cnm ilk hamileligimde oyle oldum (malesef sonu kotu bitti) simdi ayni belirtileri yasiyorum insallah varsa saglikli bir gebelik olur allah her isteyene nasip etsinHepsi hamilelik belirtisi ya hadi inşallah bebiş vardır
Amin canım inşallah gönlünü ferah tut olur inşallah Kanda da çıkarsa ne mutlu sanaEvt cnm ilk hamileligimde oyle oldum (malesef sonu kotu bitti) simdi ayni belirtileri yasiyorum insallah varsa saglikli bir gebelik olur allah her isteyene nasip etsin
kan verdiniz mi merak ettim insallah vardirEvt cnm ilk hamileligimde oyle oldum (malesef sonu kotu bitti) simdi ayni belirtileri yasiyorum insallah varsa saglikli bir gebelik olur allah her isteyene nasip etsin
yok cnm gidemedim misafir geldigi için ama farki marka test aldim yaptim boyle çikti adetim bugun gemesi lazimdi gelmedi pazartesi artik gidecegimkan verdiniz mi merak ettim insallah vardir
Gözünüz aydın hamilesin işte maşallah diyelim olmasa hem üst üste hemde bu kadar koyu çıkmazyok cnm gidemedim misafir geldigi için ama farki marka test aldim yaptim boyle çikti adetim bugun gemesi lazimdi gelmedi pazartesi artik gidecegim
Hadi inşallah kuzum valla okadar çook istiyoruz ki teste bakiyoruz ama inanamiyoruz korkuyorum hayal kirikligina urayacagim diyeGözünüz aydın hamilesin işte maşallah diyelim olmasa hem üst üste hemde bu kadar koyu çıkmaz
bariz belirgin artik kesin vardir insallah Allah kucagina almayi nasip etsinyok cnm gidemedim misafir geldigi için ama farki marka test aldim yaptim boyle çikti adetim bugun gemesi lazimdi gelmedi pazartesi artik gidecegim
Hamilesin sen hamile.. Fakat bekleme hemen kan ver takviye ilaçlar başla vitamin vs...Hadi inşallah kuzum valla okadar çook istiyoruz ki teste bakiyoruz ama inanamiyoruz korkuyorum hayal kirikligina urayacagim diye
evt cnm bugun bunu bende oğrendim pazartesi doktora gidecegim inşallah ama buyuk bir ihtimal 3 haftalik yok dahaHamilesin sen hamile.. Fakat bekleme hemen kan ver takviye ilaçlar başla vitamin vs...
İnşallah sağlıkla sıhhatle doğar ben de her ayki klasik göğüslerimde acıma bacakta ağrı var şu an klasik adet belirtilerim bir tek sivilcem kaldı zaten bat 8 aralık oda çıkar yakında sonra adet olurumevt cnm bugun bunu bende oğrendim pazartesi doktora gidecegim inşallah ama buyuk bir ihtimal 3 haftalik yok daha
İnşallah hamilesindir cnm ben tam 1 yildir korunuyorum tabi arada bi ay denedik braktik fln hep korktum ilk hamileligim kotu sonuçlandi o bu ay da oyle hani benek yapma niyetinle yapmadik sonra bi baktim tam yumurtladigim gune denk gelmiş hisettim ilk hamileligimde ayni belirtileri yaşadigim icin adet te olmadim bugun hala belimde bi de kasiklarimda adet olacakmisim gibi agri var 3 farkli test yaptim hepsi pozitiv e herhalde artik inanmam lazim bilmiyorum sadece korkuyorum :) inşallah herkez kucagina saklikli benekler alir allahim bana da nasip etsin saglikla kucagima almayi :)İnşallah sağlıkla sıhhatle doğar ben de her ayki klasik göğüslerimde acıma bacakta ağrı var şu an klasik adet belirtilerim bir tek sivilcem kaldı zaten bat 8 aralık oda çıkar yakında sonra adet olurum
Amiiinnnn amiiinnnnİnşallah hamilesindir cnm ben tam 1 yildir korunuyorum tabi arada bi ay denedik braktik fln hep korktum ilk hamileligim kotu sonuçlandi o bu ay da oyle hani benek yapma niyetinle yapmadik sonra bi baktim tam yumurtladigim gune denk gelmiş hisettim ilk hamileligimde ayni belirtileri yaşadigim icin adet te olmadim bugun hala belimde bi de kasiklarimda adet olacakmisim gibi agri var 3 farkli test yaptim hepsi pozitiv e herhalde artik inanmam lazim bilmiyorum sadece korkuyorum :) inşallah herkez kucagina saklikli benekler alir allahim bana da nasip etsin saglikla kucagima almayi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?