Tamam teşekkür ederiimBir kaç gün bekle yeniden yap BNCE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkür ederiimBir kaç gün bekle yeniden yap BNCE
Ay bencede varBirinde karartma yaptım varmı sizce bakarmısınızEki Görüntüle 2712873 Eki Görüntüle 2712874
Ben gordum hayirlisi olsun belirtileriniz nelerdiBirinde karartma yaptım varmı sizce bakarmısınızEki Görüntüle 2712873 Eki Görüntüle 2712874
3 gün geçtiBnce var belli adetin geçti mi
İnşallahAy bencede var
Şuan sadece göğüs hassasiyeti varBen gordum hayirlisi olsun belirtileriniz nelerdi
benimde 10 gun gecti normaldede duzensizdir test yaotmistim zar zor gorunen cizgi vardi ama gebelik yokmus senin baya belli cizgi kanda baktir benceAy bilemedim bozuk mudur değil midir yarın tekrar alıcam ama belirtimde var adetim de düzensiz son adetimden 3 hafta geçti daha
Hani mürekkep akar ya o gibi geliyor bana ya hiç cesaretim yok bir düşüğüm var çünkübenimde 10 gun gecti normaldede duzensizdir test yaotmistim zar zor gorunen cizgi vardi ama gebelik yokmus senin baya belli cizgi kanda baktir bence
akintin mi murekkep gibiHani mürekkep akar ya o gibi geliyor bana ya hiç cesaretim yok bir düşüğüm var çünkü
Kız yook testteki hafif çzigiden bahsediyorumakintin mi murekkep gibi
hee tamam insllh vardir yaptin mi tekrar testKız yook testteki hafif çzigiden bahsediyorum
merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı markanın testini yaptım çok belirsiz ama bir çizgi var pozitf mi oldu sonucuuzmerhaba kizlar gebelik testi yaptim adetim gecikti bir hafta herhangi.bi belirtim yok kasik agrim var sadece o da az miktarda cok hafif belli belirsiz bi cizgi var fotografta da cikmadi telefonum dandik biraz yine de cekip atiyorum size gorebilirseniz eger bu kuruma cizgisi felan mi yoksa gercekten var midirr yani olmasa bu sekilde bi goruntu olur muydu predictor de lutfen bana cevap veriinn
malesef negatiF cikti kan verin kesin sonuc icin ne desek yanlis olurmerhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı markanın testini yaptım çok belirsiz ama bir çizgi var pozitf mi oldu sonucuuz Eki Görüntüle 2720119
Peki çok teşekkür ederimmalesef negatiF cikti kan verin kesin sonuc icin ne desek yanlis olur
Merhaba gebe misiniz üzerinde geçmiş biraz öğrenmişsinizdir diyeMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
Yok maalesefMerhaba gebe misiniz üzerinde geçmiş biraz öğrenmişsinizdir diye
Siz yazmadan söylemek istemedim bende Eylül de çatlatma iğnesi vurulmuştum aynı şeyleri yaşadım test felan hatta hormon iğne ve ilaçlarının etkisi sonraki ayda etkili oluyor diye bir doktor tv de söylemişti inşallah minnoşlara kavuşuruz isteyenler olarakYok maalesef
Amin camım inşallahSiz yazmadan söylemek istemedim bende Eylül de çatlatma iğnesi vurulmuştum aynı şeyleri yaşadım test felan hatta hormon iğne ve ilaçlarının etkisi sonraki ayda etkili oluyor diye bir doktor tv de söylemişti inşallah minnoşlara kavuşuruz isteyenler olarak
Merhaba! Bende dun be bugun test yaptim bi bakarmisin pek emin olamadim ikiside 10 dk icinde belirgenleşi çook silik olan dun yaptiğim digeride bu sabah yaptigim batta son bir gun erken gebelik testi yaptim su doktum cizgi gitmedi bu da simdiki halleriKan ver istersen gidip tük testlerde beş dk ve 10 dk sonuçlar önemlidir