Gebeliğe Hazırlık gebelik testi bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bilemedim bozuk mudur değil midir yarın tekrar alıcam ama belirtimde var adetim de düzensiz son adetimden 3 hafta geçti daha
benimde 10 gun gecti normaldede duzensizdir test yaotmistim zar zor gorunen cizgi vardi ama gebelik yokmus senin baya belli cizgi kanda baktir bence

benimde 10 gun gecti normaldede duzensizdir test yaotmistim zar zor gorunen cizgi vardi ama gebelik yokmus senin baya belli cizgi kanda baktir bence
Hani mürekkep akar ya o gibi geliyor bana ya hiç cesaretim yok bir düşüğüm var çünkü

merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı markanın testini yaptım çok belirsiz ama bir çizgi var pozitf mi oldu sonucuuz

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala

Eklentiler

• A88A7584-88BC-4BB0-BC05-73E919AF5EF4.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 84
Siz yazmadan söylemek istemedim bende Eylül de çatlatma iğnesi vurulmuştum aynı şeyleri yaşadım test felan hatta hormon iğne ve ilaçlarının etkisi sonraki ayda etkili oluyor diye bir doktor tv de söylemişti inşallah minnoşlara kavuşuruz isteyenler olarak

Amin camım inşallah

Kan ver istersen gidip tük testlerde beş dk ve 10 dk sonuçlar önemlidir
Merhaba! Bende dun be bugun test yaptim bi bakarmisin pek emin olamadim ikiside 10 dk icinde belirgenleşi çook silik olan dun yaptiğim digeride bu sabah yaptigim batta son bir gun erken gebelik testi yaptim su doktum cizgi gitmedi bu da simdiki halleri

Eklentiler

• 6BDC834C-5485-4E3A-8ECB-363B3640F892.png
    361,7 KB · Görüntüleme: 70
  • FBFE2EC0-8387-4C71-96CE-9AD0BBC81A14.png
    572,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 77F34D7E-121B-4FB9-9C25-BD3FE7AD448B.jpeg
    260,3 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…