- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Merve gulumser
-
tamınımce 3 4 haftalık cok sevındım darısı benım basıma ınsallaKızlar evet hamileymişim şimdi geldim hastaneden daha çok yeniymişDARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH. Bana sürpriz oldu Eki Görüntüle 2621056
Amin canım amin aynen doktorda öle dedi 4 hafta kadar düşğk tehliken var yatıosun bugünden sonra dedi. Birde folik asit gibi bikaç tane daha ilaç verdi.tamınımce 3 4 haftalık cok sevındım darısı benım basıma ınsalla
folık asıtı sakın aksatma 11 haftalık olana kadar ıc ben ıcmedım sonucun katlandım malesef bol bol dınlen agır sakın kaldırma kendını yormaAmin canım amin aynen doktorda öle dedi 4 hafta kadar düşğk tehliken var yatıosun bugünden sonra dedi. Birde folik asit gibi bikaç tane daha ilaç verdi.
Doktorda aynılarını söledi cnm. Merak ettim kuzum İçmeyince ne oldu peki ?folık asıtı sakın aksatma 11 haftalık olana kadar ıc ben ıcmedım sonucun katlandım malesef bol bol dınlen agır sakın kaldırma kendını yorma
11 haftalık kurtaj oldum bebegımde anensefalı hastalıgı buldural yanı beynı var kafatası yokDoktorda aynılarını söledi cnm. Merak ettim kuzum İçmeyince ne oldu peki ?
Ah kuzum içim parçalandı11 haftalık kurtaj oldum bebegımde anensefalı hastalıgı buldural yanı beynı var kafatası yokbebekte cok hareketlıydı 11 kafalık bebek kurtaajdan 1 gun once oynamaya basladı yasama sanssı da hıc yoktu yavrumun
Hamileliğin hayırlı olsun canım doktor folik asit olarak ne önerdiAmin canım amin aynen doktorda öle dedi 4 hafta kadar düşğk tehliken var yatıosun bugünden sonra dedi. Birde folik asit gibi bikaç tane daha ilaç verdi.
Folactive içiorum ben cnm şuanHamileliğin hayırlı olsun canım doktor folik asit olarak ne önerdi
ayni durumu yasadigim icin yazmak istedim 4 aylik ti benimkide ayni teshisi koydular aldırdık eylülde felan aldırdık. Korunuyordum ilaç iciyordum adetim gecikti şüphelenmedim hic aklıma gelmiyordu gebeymisim meğerse tekrar korkuyorum.bende daha 2 ay yeni oldu nasil bu kadar erken olabildi hic bilmiyorum siz ne yaptınız hamile kaldınız mı ?11 haftalık kurtaj oldum bebegımde anensefalı hastalıgı buldural yanı beynı var kafatası yokbebekte cok hareketlıydı 11 kafalık bebek kurtaajdan 1 gun once oynamaya basladı yasama sanssı da hıc yoktu yavrumun
Ben geçen yıl 23.12.19 da kürtaj oldum 3 ay korunduk tekrar denedik 4/5 ay kadar olmadı bizde son aylar korunuyorduk ama ben bu ay tam yum gunumde korunmadim bilerek degil tabiki ve simdi 6 haftalik hamileyim bende simdi gunden 9 tane hap aliyorum inşallah herşey yolunda olur bende cok korkuyorum haç haftalıksiniz siz ?ayni durumu yasadigim icin yazmak istedim 4 aylik ti benimkide ayni teshisi koydular aldırdık eylülde felan aldırdık. Korunuyordum ilaç iciyordum adetim gecikti şüphelenmedim hic aklıma gelmiyordu gebeymisim meğerse tekrar korkuyorum.bende daha 2 ay yeni oldu nasil bu kadar erken olabildi hic bilmiyorum siz ne yaptınız hamile kaldınız mı ?
bende 5 haftalık suan henuz doktora gidemedim pazartesi gidicem bende 1 bucuk aydır folik asit kullanıyordum suan hala devam ediyorum kullanmaya yüksek doz günde 1 tane benim. gun de 9 hap nasil oluyor anlamadimBen geçen yıl 23.12.19 da kürtaj oldum 3 ay korunduk tekrar denedik 4/5 ay kadar olmadı bizde son aylar korunuyorduk ama ben bu ay tam yum gunumde korunmadim bilerek degil tabiki ve simdi 6 haftalik hamileyim bende simdi gunden 9 tane hap aliyorum inşallah herşey yolunda olur bende cok korkuyorum haç haftalıksiniz siz ?
bide gebeliği planlamadan 3 ay öncesinden folik asit kullanman gerekiyor galiba ama benim çok erken oldu endişelerim varBen geçen yıl 23.12.19 da kürtaj oldum 3 ay korunduk tekrar denedik 4/5 ay kadar olmadı bizde son aylar korunuyorduk ama ben bu ay tam yum gunumde korunmadim bilerek degil tabiki ve simdi 6 haftalik hamileyim bende simdi gunden 9 tane hap aliyorum inşallah herşey yolunda olur bende cok korkuyorum haç haftalıksiniz siz ?
Folik asit gunde 1 tane agri kesici gunde 3 kere ikiser tane vitamin gunde 2 tane ben korunuyordum acikcasi hamilelik beklemedigim icin folik asit ickiyordum insallah ikimizinde gebeligi younda gider canim ama sikinti yapma hende kafami datmaya calisitorum cok cok kotu dusunmek istemiyorumbide gebeliği planlamadan 3 ay öncesinden folik asit kullanman gerekiyor galiba ama benim çok erken oldu endişelerim var
ama bunun tekrarlama şansı cok düşük diyolar bende kac gundur kafama takiyorum korkuyorum ınsallah iyi olur ikimizinde strese bile girdim ama sağlık ocağındaki doktorum stres sakin yapma heleki suan dedi Sende rahat ol senin en son adet tarihin ne zamanFolik asit gunde 1 tane agri kesici gunde 3 kere ikiser tane vitamin gunde 2 tane ben korunuyordum acikcasi hamilelik beklemedigim icin folik asit ickiyordum insallah ikimizinde gebeligi younda gider canim ama sikinti yapma hende kafami datmaya calisitorum cok cok kotu dusunmek istemiyorum
06.11.20 cnm son adett seninki peki insallah sorun cikmaz cok korkuyorumama bunun tekrarlama şansı cok düşük diyolar bende kac gundur kafama takiyorum korkuyorum ınsallah iyi olur ikimizinde strese bile girdim ama sağlık ocağındaki doktorum stres sakin yapma heleki suan dedi Sende rahat ol senin en son adet tarihin ne zaman
10 11 kasım arası cnim benimde Senin yine baya zaman geçmiş. ama benim hemenden oldu bende şaşkınım allah verince veriyor demekki oyuzden korkma ben ilk gebeliğimde hic folik asit kullanmadım bide cok stresli gebelik yaşadım ben sebebini buna vuruyorum ama çoğu insanında başına gelen birşeymiş bu araştırdım da hayırlısı olsun kuzum..06.11.20 cnm son adett seninki peki insallah sorun cikmaz cok korkuyorum
Bana ilk gebeligimde yazdilar folik asit ama ben 1 gun kulandim 3 gun kulanmadim fn cok midem bulaniyordu fln acaba ilaclardan mi diye brakmistim icmiyordum ama simdi artik nekadar onemli oldugunu bildigim icin iciyorum ilaclarimi korku stres var stresten kasiklarima agri giriyor kendi kendmi sakinlestirmeye calisiyorum hic birsey olmayacak diye ama 1 yil gecmesine ragmen korkumu yenemedim insallah hersey yolundadir ya10 11 kasım arası cnim benimde Senin yine baya zaman geçmiş. ama benim hemenden oldu bende şaşkınım allah verince veriyor demekki oyuzden korkma ben ilk gebeliğimde hic folik asit kullanmadım bide cok stresli gebelik yaşadım ben sebebini buna vuruyorum ama çoğu insanında başına gelen birşeymiş bu araştırdım da hayırlısı olsun kuzum..
sen endişe etme cnmkorkma senin dediğin gibi 1 yıl geçmiş tekrarlaması cok düşük .. endişe etmesi gereken benim vallaBana ilk gebeligimde yazdilar folik asit ama ben 1 gun kulandim 3 gun kulanmadim fn cok midem bulaniyordu fln acaba ilaclardan mi diye brakmistim icmiyordum ama simdi artik nekadar onemli oldugunu bildigim icin iciyorum ilaclarimi korku stres var stresten kasiklarima agri giriyor kendi kendmi sakinlestirmeye calisiyorum hic birsey olmayacak diye ama 1 yil gecmesine ragmen korkumu yenemedim insallah hersey yolundadir ya
Merhaba kanamanız nasıldı acaba çok az yada pıhtılı pıhtısızCanım ben Şubat'ın 22sinde ertesi günü hapi kullandım düzenim bozuldu haptan sonra kanamam oldu bir iki hafta arayla birdaha olmadım normalde ayın ilk haftası oluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?