- 17 Nisan 2020
- 6
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Merve gulumser
-
Kuzum fazla umitlenme istersen bende baya silik çizgi çıkmıştı ama yokmus o zaman çok umutlanmistim. Tabi belkide olmuyor bu işlerHerkese merhaba arkadaşlar bu sabah gebelik testi yaptığımda hayalet bir silik çizgi gördüm fakat fotoğraflarda belli olmuyor sizce gebelik varmıdır ? Birde son regli tarihim çok karmaşık 22 Şubat'ta ertesi günü hapı sonrası kanamam oldu 1.2 hafta arayla birdaha regl olmadım
Kuzum fazla umitlenme istersen bende baya silik çizgi çıkmıştı ama yokmus o zaman çok umutlanmistim. Tabi belkide olmuyor bu işler
Testin resmini yukleyebilirmisin cnm
Herkese merhaba arkadaşlar bu sabah gebelik testi yaptığımda hayalet bir silik çizgi gördüm fakat fotoğraflarda belli olmuyor sizce gebelik varmıdır ? Göğüslerimde çok ciddi bir hassasiyet var kokulara karşı da aynı şekilde ? Birde son regli tarihim çok karmaşık 22 Şubat'ta ertesi günü hapı sonrası kanamam oldu 1.2 hafta arayla birdaha regl olmadım
Testin resmini yukleyebilirmisin cnm
Benimde öyle canım kasıkta seyirme göğüslerde hassasiyet uyku hali çok yorgunum ne kadar uyursan uyuyayımBende belirtiler bile var kafam allak bullak oldu. Regl belirtilerim var. Kasıkta bi seyirme oluo
Cok yeni olunca böyle çıkıyor diye biliyorum ama emin olamadım işte
Beklenen adet tarihin nedir ?Cok yeni olunca böyle çıkıyor diye biliyorum ama emin olamadım işte
Bende aşırı gaz ve bulantı ayrıca doymama hissi var. Ve birçok belirti daha var. Regl oldum olucam gibi kasıkta ağrı belde ağrı göğüsler dolgun. Ağızda metalik tat sürekli böyle şeyler var bendeCok yeni olunca böyle çıkıyor diye biliyorum ama emin olamadım işte
Canım ben Şubat'ın 22sinde ertesi günü hapi kullandım düzenim bozuldu haptan sonra kanamam oldu bir iki hafta arayla birdaha olmadım normalde ayın ilk haftası oluyordumBeklenen adet tarihin nedir ?
Silikte olsa ikinci cizgi var cnm bata kac gun kaldi
Canım bugün adet tarihim olmadım. Sabah uyanır uyanmaz yine test yaptım sonuç bu şekilde.Silikte olsa ikinci cizgi var cnm bata kac gun kaldi
Cnm ben dayanamadım kan testine gittim bu sabah yine idrar testimde silik çizgi gördüm çünkü. Sonuçlarım 2 saate çıkacak haber veririm.Canım ben Şubat'ın 22sinde ertesi günü hapi kullandım düzenim bozuldu haptan sonra kanamam oldu bir iki hafta arayla birdaha olmadım normalde ayın ilk haftası oluyordum
Canım senn testlerinde koyuluk artışı varCanım bugün adet tarihim olmadım. Sabah uyanır uyanmaz yine test yaptım sonuç bu şekilde. Eki Görüntüle 2620927
cnm hamılelıık var tebrıklerCanım bugün adet tarihim olmadım. Sabah uyanır uyanmaz yine test yaptım sonuç bu şekilde. Eki Görüntüle 2620927
Evet hamileymişimCanım senn testlerinde koyuluk artışı varhadi inşallah gebelik var darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?