• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik test

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlardunki testim cok dikkatli bakinca hayalet bincizgi gordum ben ama kuruma olabilirmi bide siz baksaniz

Canım resim yok. Birde çzgi kac dk da çktı.. Adetne kaç gün var ?

Eklentiler

• IMG-20201113-WA0007.webp
    IMG-20201113-WA0007.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 104
Canım resim yok. Birde çzgi kac dk da çktı.. Adetne kaç gün var ?
Adete 1 hafta var dun yaptim testi bugun cope atcaktim baktim hafif hayali cizgi gordum daha eski testlerimde var boyle cizgi cikmamsti aslinda ilk defa gordum bide sanirim bugun yumurtluyorum

Eklentiler

• IMG-20201113-WA0035.webp
    IMG-20201113-WA0035.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 85
Adete 1 hafta var dun yaptim testi bugun cope atcaktim baktim hafif hayali cizgi gordum daha eski testlerimde var boyle cizgi cikmamsti aslinda ilk defa gordum bide sanirim bugun yumurtluyorum
Bugün yumurtluyorsan kuruma çzgisdr o birde ilk 5 dk önemli blyorsun bugünlerini değerlendir. İnşaALLAH hamilelik olur 🤲

Dün yapmış testi bugün atarken çöpe farketmiş, test bozulmuştur artık. 1 hafta kala da çıkmaz bu testlerde zaten. Ovulasyon dönemiymiş ya zaten.
Ewet gùlùm , cift silik olusundan Belli zaten .erken gebelik testlerinde cikiyo 5/6gun kala ama oda genelde dis gebelik oluyo.bnde en azindan oyleydi.

Ewet gùlùm , cift silik olusundan Belli zaten .erken gebelik testlerinde cikiyo 5/6gun kala ama oda genelde dis gebelik oluyo.bnde en azindan oyleydi.
Bende erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Kalbi durdu sonra. Ama bu kaset testlerin hassasiyeti bat gününde bile pozitif gostermeyebiliyo, herkesin allah gönlüne göre versin inşallah. Etrafımda gebelik isteyip kendiliğinden kalan risksiz güzel ilerleyen gebelikler görünce hayret ediyorum. Kadınlar klubunde bir alt beşlik olarak yaralı kadınlar köşesi olmali😊

Bende erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Kalbi durdu sonra. Ama bu kaset testlerin hassasiyeti bat gününde bile pozitif gostermeyebiliyo, herkesin allah gönlüne göre versin inşallah. Etrafımda gebelik isteyip kendiliğinden kalan risksiz güzel ilerleyen gebelikler görünce hayret ediyorum. Kadınlar klubunde bir alt beşlik olarak yaralı kadınlar köşesi olmali😊
Umudumuzu kaybetmeyelim regl olamayan kadinlar yumurtlama sorunu olan bayanlar vs. Daha fazlasi her gunumuze sukur edip hayirlisini beklemek en guzeli :))

Benim 8+5de durdu kalbi.(2.gebelikte)1.de dis gebelikti.Sence burda iyi geliyormuyuz acaba birbirimize? Yoksa aklimizi daha mi cok yogunlastiriyoruz bebek konusuna?😊

Back