Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım resim yok. Birde çzgi kac dk da çktı.. Adetne kaç gün var ?
Adete 1 hafta var dun yaptim testi bugun cope atcaktim baktim hafif hayali cizgi gordum daha eski testlerimde var boyle cizgi cikmamsti aslinda ilk defa gordum bide sanirim bugun yumurtluyorumCanım resim yok. Birde çzgi kac dk da çktı.. Adetne kaç gün var ?
Bir değil 2 çizgi var gibi.. tast bozukta olablr yeni br testle tekrarla istersin
Bugün yumurtluyorsan kuruma çzgisdr o birde ilk 5 dk önemli blyorsun bugünlerini değerlendir. İnşaALLAH hamilelik olurAdete 1 hafta var dun yaptim testi bugun cope atcaktim baktim hafif hayali cizgi gordum daha eski testlerimde var boyle cizgi cikmamsti aslinda ilk defa gordum bide sanirim bugun yumurtluyorum
Anladim tesekkur ederimBugün yumurtluyorsan kuruma çzgisdr o birde ilk 5 dk önemli blyorsun bugünlerini değerlendir. İnşaALLAH hamilelik olur![]()
Ama emin olmak için birkaç gün sonra tekrarla istersinAnladim tesekkur ederim
Aynn canm dedgin gibi katiliuorum gunlerimi degerlendirmemde fayda varAma emin olmak için birkaç gün sonra tekrarla istersin![]()
Tmm canmDaha adete var sanıırm, iki çizgi var değerlendirip tekrar test yapın
Dün yapmış testi bugün atarken çöpe farketmiş, test bozulmuştur artık. 1 hafta kala da çıkmaz bu testlerde zaten. Ovulasyon dönemiymiş ya zaten.Anaaaa, bu teste iki silik cizgi varya
Ewet gùlùm , cift silik olusundan Belli zaten .erken gebelik testlerinde cikiyo 5/6gun kala ama oda genelde dis gebelik oluyo.bnde en azindan oyleydi.Dün yapmış testi bugün atarken çöpe farketmiş, test bozulmuştur artık. 1 hafta kala da çıkmaz bu testlerde zaten. Ovulasyon dönemiymiş ya zaten.
Bende erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Kalbi durdu sonra. Ama bu kaset testlerin hassasiyeti bat gününde bile pozitif gostermeyebiliyo, herkesin allah gönlüne göre versin inşallah. Etrafımda gebelik isteyip kendiliğinden kalan risksiz güzel ilerleyen gebelikler görünce hayret ediyorum. Kadınlar klubunde bir alt beşlik olarak yaralı kadınlar köşesi olmaliEwet gùlùm , cift silik olusundan Belli zaten .erken gebelik testlerinde cikiyo 5/6gun kala ama oda genelde dis gebelik oluyo.bnde en azindan oyleydi.
Umudumuzu kaybetmeyelim regl olamayan kadinlar yumurtlama sorunu olan bayanlar vs. Daha fazlasi her gunumuze sukur edip hayirlisini beklemek en guzeli :))Bende erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Kalbi durdu sonra. Ama bu kaset testlerin hassasiyeti bat gününde bile pozitif gostermeyebiliyo, herkesin allah gönlüne göre versin inşallah. Etrafımda gebelik isteyip kendiliğinden kalan risksiz güzel ilerleyen gebelikler görünce hayret ediyorum. Kadınlar klubunde bir alt beşlik olarak yaralı kadınlar köşesi olmali![]()
Daha oncekilerde yoktu ama bunda gordum saka gibiydiAnaaaa, bu teste iki silik cizgi varya
Benim 8+5de durdu kalbi.(2.gebelikte)1.de dis gebelikti.Sence burda iyi geliyormuyuz acaba birbirimize? Yoksa aklimizi daha mi cok yogunlastiriyoruz bebek konusuna?Bende erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Kalbi durdu sonra. Ama bu kaset testlerin hassasiyeti bat gününde bile pozitif gostermeyebiliyo, herkesin allah gönlüne göre versin inşallah. Etrafımda gebelik isteyip kendiliğinden kalan risksiz güzel ilerleyen gebelikler görünce hayret ediyorum. Kadınlar klubunde bir alt beşlik olarak yaralı kadınlar köşesi olmali![]()
Bende bian, hayalet cizgi araya araya , artik gozlerimiz hayalet leride cift gosteriyo sandim.Daha oncekilerde yoktu ama bunda gordum saka gibiydi