• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet çizgi varmı?

Kızlar bende adetime 8 gün kala yaptım hayalet çizgi gibi çıktı emin olamadım sizde bir bakın geçen ayda silik çizgi çıktı ama sonrasında adet oldum artık sevinemiyorum bile adetimi beklicem

Eklentiler

• IMG_2748.webp
    IMG_2748.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 21
Aslında çok da gerekli değil aynı marka olması ama, sıradan bir market testi benimki de. Neden takıldın bu kadar sen 🤭
Açıkçası görüntü olarak bu ve bir de sizin oralarda dijital görünümlü olanlar var izledikçe hep merak ederdim hoşuma giderdi ama takıldığımdan değil canım bir ara bakmıştım bulamamıştım acaba var mı Türkiye'de diye merak ettim o yüzden sordum Yoksa zaten onun için ta oralardan buralara istemem zaten herhangi bir testte işimi görür çift çizgi olsun da :)))

Açıkçası görüntü olarak bu ve bir de sizin oralarda dijital görünümlü olanlar var izledikçe hep merak ederdim hoşuma giderdi ama takıldığımdan değil canım bir ara bakmıştım bulamamıştım acaba var mı Türkiye'de diye merak ettim o yüzden sordum Yoksa zaten onun için ta oralardan buralara istemem zaten herhangi bir testte işimi görür çift çizgi olsun da :)))
Hangi sehirdesin? Eğer yakınsak getirebilirim ben sana 🤭 Cumartesi geliyorum Türkiye’ye

1000013237.webp
benimkine de bakar mısınız 9 gün gecikti dün yaptım böyle çıktı negatif dimi şuan istemiyorum inşallah negatiftir çok stres yapıyorum olsa çıkardı dimi

Ben Manisa Akhisar’ a geliyorum, İzmir’ e inicem 🤭
Yaaa çok uzağız ama tanıştığıma çok memnun oldum düşünceniz için de teşekkür ederim Ben de Tekirdağ Çorlu'da saat mağazası işletiyorum saate ihtiyacınız olursa hiç sorun değil İzmir'e bile gönderirim tanıştığıma da memnun oldum🤭🥹🥰

Yaaa çok uzağız ama tanıştığıma çok memnun oldum düşünceniz için de teşekkür ederim Ben de Tekirdağ Çorlu'da saat mağazası işletiyorum saate ihtiyacınız olursa hiç sorun değil İzmir'e bile gönderirim tanıştığıma da memnun oldum🤭🥹🥰
Ne tatlı yazmışsınız çok teşekkür ederim🥰 ihtiyacım olursa aklıma ilk siz geleceksiniz😌 Ben de çok memnun oldum tanıştığıma😌

Kızlar reglime 5 gün var bugün dahil akşam yaptım sizce çizgi var mı ben mi körüm

Eklentiler

• 1000012444.webp
    1000012444.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 8
Back