- Konu Sahibi yagmurasena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım testinin markası ne acaba Eczaneden mi aldınKızlar bana da bakın. Hamile miyim sizce? Bugün regl olmam lazımdı ama olmadım, test yaptım ve sonuç bu.
Markası tesco, İngiltere’de yaşıyorum ben buradaki marketten aldımCanım testinin markası ne acaba Eczaneden mi aldın
Yaaa türkiyede çok araştırdım getiren var ama sitede fiyatı tl bazında 1200 tl falan :)Markası tesco, İngiltere’de yaşıyorum ben buradaki marketten aldım![]()
Aslında çok da gerekli değil aynı marka olması ama, sıradan bir market testi benimki de. Neden takıldın bu kadar senYaaa türkiyede çok araştırdım getiren var ama sitede fiyatı tl bazında 1200 tl falan :)
Aslında çok da gerekli değil aynı marka olması ama, sıradan bir market testi benimki de. Neden takıldın bu kadar sen![]()
Açıkçası görüntü olarak bu ve bir de sizin oralarda dijital görünümlü olanlar var izledikçe hep merak ederdim hoşuma giderdi ama takıldığımdan değil canım bir ara bakmıştım bulamamıştım acaba var mı Türkiye'de diye merak ettim o yüzden sordum Yoksa zaten onun için ta oralardan buralara istemem zaten herhangi bir testte işimi görür çift çizgi olsun da :)))Aslında çok da gerekli değil aynı marka olması ama, sıradan bir market testi benimki de. Neden takıldın bu kadar sen![]()
Hangi sehirdesin? Eğer yakınsak getirebilirim ben sanaAçıkçası görüntü olarak bu ve bir de sizin oralarda dijital görünümlü olanlar var izledikçe hep merak ederdim hoşuma giderdi ama takıldığımdan değil canım bir ara bakmıştım bulamamıştım acaba var mı Türkiye'de diye merak ettim o yüzden sordum Yoksa zaten onun için ta oralardan buralara istemem zaten herhangi bir testte işimi görür çift çizgi olsun da :)))
Bence alıp sat burda kuzum ben de o dijitallere çok özenmişimdir bir baktım Turkiyede yok :))Hangi sehirdesin? Eğer yakınsak getirebilirim ben sanaCumartesi geliyorum Türkiye’ye
Tekirdağ çorlu da oturuyorum ben sen nereye geliyorsunHangi sehirdesin? Eğer yakınsak getirebilirim ben sanaCumartesi geliyorum Türkiye’ye
Ben Manisa Akhisar’ a geliyorum, İzmir’ e inicemTekirdağ çorlu da oturuyorum ben sen nereye geliyorsun![]()
Bence alıp sat burda kuzum ben de o dijitallere çok özenmişimdir bir baktım Turkiyede yok :))
Yaaa çok uzağız ama tanıştığıma çok memnun oldum düşünceniz için de teşekkür ederim Ben de Tekirdağ Çorlu'da saat mağazası işletiyorum saate ihtiyacınız olursa hiç sorun değil İzmir'e bile gönderirim tanıştığıma da memnun oldumBen Manisa Akhisar’ a geliyorum, İzmir’ e inicem![]()
Ne tatlı yazmışsınız çok teşekkür ederimYaaa çok uzağız ama tanıştığıma çok memnun oldum düşünceniz için de teşekkür ederim Ben de Tekirdağ Çorlu'da saat mağazası işletiyorum saate ihtiyacınız olursa hiç sorun değil İzmir'e bile gönderirim tanıştığıma da memnun oldum![]()