Gebelik Şüphem Var Yardımcı Olur Musunuz ♥️

hemsirelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
31
16
3
26
Merhabalar kızlar Hayırlı geceler
Ben kendimden şüphe etmeye başladım sık idrara çıkıyorum 24 saat de 10-15 kez abartısız çıkıyorum. Sürekli istifra etme hissi gibi durum var ve adetim bugün tam 1 hafta gecikti 2 gün önce test yaptım böyle çıktı sizce Var mı ? Yada ne düşünüyorsunuz ?

Eklentiler

• 174A02C8-A651-4F87-83E6-6D817D463665.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 888
Sanırım kimsecikler yok ve cevaplanmayacak

Canım varmı başka test veya daha net çekilmiş fotoğraf hayali bi çizgi var gibi gördüm ama çözemedim yaptıysan atarmısın bayağıda geçmiş günün inşallah hamilesindir
Birtane daha var ama derinde bie çizgi var o tam t altında resmi çekince görünmüyor desem yeri ama isterseniz yine de atarım

O test te yok kuzum ama yenile testi 1hft gecmis cikar mutlaka.

13 gün gecikmem var ilk test tek cizgi 2 gün sonra tekrar yaptım silik bi şekilde hemen belirdi beklemedim yani varmı hamilelik kızlar lutfen cvp verin niye kan vermiyon diyceksiniz yinede sormak istediö benim durumum cok var gördüm

Eklentiler

• IMG-20201210-WA0014.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 750
  • IMG-20201210-WA0007.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 739
Evet var pembe çizgi bide hemen çıkmış.. biraz bekle koyulaşır ise kan ver

Hamilesiniz büyük ihtimalle gidin kan verin hamilesiniz gibi duruyor

Hemen belirtmiş kendini hayırlısı olsun inşallah pozitif testiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin Benimde şuan 1 haftalık gecikmem var 5. Gün değerim 0.18 çıktı hiç ümidim yok adetim yok anlayamadım sizin bir bilginiz var mı acaba yardımcı olur musunuz lütfen

Teiekkür ederim cnm Rabbim inşallah sizede naaip etsin olmayanlarada nasip etsin

Gebelik var diyebilmek için 5ten fazla çikmasi gerek. 5 degerine 5 tl dersek 0.18 degeri 18 kuruş demek oluyor. Bu yuzden gebelik yok demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…