- 30 Kasım 2020
- 31
- 16
- 3
- 26
- Konu Sahibi hemsirelif
-
Sanırım kimsecikler yok ve cevaplanmayacakMerhabalar kızlar Hayırlı geceler
Ben kendimden şüphe etmeye başladım sık idrara çıkıyorum 24 saat de 10-15 kez abartısız çıkıyorum. Sürekli istifra etme hissi gibi durum var ve adetim bugün tam 1 hafta gecikti 2 gün önce test yaptım böyle çıktı sizce Var mı ? Yada ne düşünüyorsunuz ?
Test bozuk ya da fazla idrar damlatılmış. Tekrarlamalısınız.
Teşekkür ederimTest bozuk ya da fazla idrar damlatılmış. Tekrarlamalısınız.
Canım varmı başka test veya daha net çekilmiş fotoğraf hayali bi çizgi var gibi gördüm ama çözemedim yaptıysan atarmısın bayağıda geçmiş günün inşallah hamilesindirTeşekkür ederim
Birtane daha var ama derinde bie çizgi var o tam t altında resmi çekince görünmüyor desem yeri ama isterseniz yine de atarımCanım varmı başka test veya daha net çekilmiş fotoğraf hayali bi çizgi var gibi gördüm ama çözemedim yaptıysan atarmısın bayağıda geçmiş günün inşallah hamilesindir
Olur olur at bakalım inşallah görürüz ama içimden bir ses çift görüceğimizi söylüyoBirtane daha var ama derinde bie çizgi var o tam t altında resmi çekince görünmüyor desem yeri ama isterseniz yine de atarım
O test te yok kuzum ama yenile testi 1hft gecmis cikar mutlaka.Merhabalar kızlar Hayırlı geceler
Ben kendimden şüphe etmeye başladım sık idrara çıkıyorum 24 saat de 10-15 kez abartısız çıkıyorum. Sürekli istifra etme hissi gibi durum var ve adetim bugün tam 1 hafta gecikti 2 gün önce test yaptım böyle çıktı sizce Var mı ? Yada ne düşünüyorsunuz ?
Evet var pembe çizgi bide hemen çıkmış.. biraz bekle koyulaşır ise kan ver13 gün gecikmem var ilk test tek cizgi 2 gün sonra tekrar yaptım silik bi şekilde hemen belirdi beklemedim yani varmı hamilelik kızlar lutfen cvp verin niye kan vermiyon diyceksiniz yinede sormak istediö benim durumum cok var gördüm
Teşekür ederim canm beklemedeyimEvet var pembe çizgi bide hemen çıkmış.. biraz bekle koyulaşır ise kan ver
Hamilesiniz büyük ihtimalle gidin kan verin hamilesiniz gibi duruyor13 gün gecikmem var ilk test tek cizgi 2 gün sonra tekrar yaptım silik bi şekilde hemen belirdi beklemedim yani varmı hamilelik kızlar lutfen cvp verin niye kan vermiyon diyceksiniz yinede sormak istediö benim durumum cok var gördüm
İnşallah canm sagol pazartesi kan vermeye gitcemHamilesiniz büyük ihtimalle gidin kan verin hamilesiniz gibi duruyor
Hayırlı haberler ile gel inşallahİnşallah canm sagol pazartesi kan vermeye gitcem
İnşallah canm haber ederimHayırlı haberler ile gel inşallah
Hemen belirtmiş kendini hayırlısı olsun inşallah pozitif testiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin13 gün gecikmem var ilk test tek cizgi 2 gün sonra tekrar yaptım silik bi şekilde hemen belirdi beklemedim yani varmı hamilelik kızlar lutfen cvp verin niye kan vermiyon diyceksiniz yinede sormak istediö benim durumum cok var gördüm
Yaa, Ben bile cok heyecanlandim..innnnsaalllahhhhh , guzel bi bhcg alirsinİnşallah canm sagol pazartesi kan vermeye gitcem
Teiekkür ederim cnm Rabbim inşallah sizede naaip etsin olmayanlarada nasip etsinHemen belirtmiş kendini hayırlısı olsun inşallah pozitif testiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenimde şuan 1 haftalık gecikmem var 5. Gün değerim 0.18 çıktı hiç ümidim yok adetim yok anlayamadım sizin bir bilginiz var mı acaba yardımcı olur musunuz lütfen
İnşallah canm iniallahYaa, Ben bile cok heyecanlandim..innnnsaalllahhhhh , guzel bi bhcg alirsin
Gebelik var diyebilmek için 5ten fazla çikmasi gerek. 5 degerine 5 tl dersek 0.18 degeri 18 kuruş demek oluyor. Bu yuzden gebelik yok demek oluyor.Hemen belirtmiş kendini hayırlısı olsun inşallah pozitif testiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenimde şuan 1 haftalık gecikmem var 5. Gün değerim 0.18 çıktı hiç ümidim yok adetim yok anlayamadım sizin bir bilginiz var mı acaba yardımcı olur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?