• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Şüphem Var Yardımcı Olur Musunuz ♥️

Tabi ki öyle yanlız ben kanı verdiğim gün 5. Gündü başım çatlıyor fakat ilaç kullanamıyorum belirsizlik çok yıpratıyor..
5 gunluk gecikmede de düşük bir deger. Bebek, son adetin bitiminden itibaren 3. Haftada rahme yerlesiyor. 5 gun gecikmek demek bebek 2 haftadir rahimde yasiyor demek. 2 haftadir kana hormon karışıyor demek. Diyelim geç dollenme oldu. Bu defa 1 haftadir yasiyor olur. Yine 1 haftadir kana hormon karışır. Idrara geç olur az olur ama kanda hemen belirir.

5 gunluk gecikmede de düşük bir deger. Bebek, son adetin bitiminden itibaren 3. Haftada rahme yerlesiyor. 5 gun gecikmek demek bebek 2 haftadir rahimde yasiyor demek. 2 haftadir kana hormon karışıyor demek. Diyelim geç dollenme oldu. Bu defa 1 haftadir yasiyor olur. Yine 1 haftadir kana hormon karışır. Idrara geç olur az olur ama kanda hemen belirir.
28. Gün gecikmesinde hamile olduğunu öğrenenler var o yüzden kafam karıştı teşekkür ederim yorumlarınız için.

Merhabalar kızlar Hayırlı geceler
Ben kendimden şüphe etmeye başladım sık idrara çıkıyorum 24 saat de 10-15 kez abartısız çıkıyorum. Sürekli istifra etme hissi gibi durum var ve adetim bugün tam 1 hafta gecikti 2 gün önce test yaptım böyle çıktı sizce Var mı ? Yada ne düşünüyorsunuz ? 🦋
Merak ettim canım hamile misin

Merhabalar kızlar Hayırlı geceler
Ben kendimden şüphe etmeye başladım sık idrara çıkıyorum 24 saat de 10-15 kez abartısız çıkıyorum. Sürekli istifra etme hissi gibi durum var ve adetim bugün tam 1 hafta gecikti 2 gün önce test yaptım böyle çıktı sizce Var mı ? Yada ne düşünüyorsunuz ? 🦋
Kızlar banada yardımcı olurmusunuz adetim 1 gün gecikti test yaptım sonuc bu

Eklentiler

• 20201218_012313.jpg
    20201218_012313.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 86
  • 20201218_012305.jpg
    20201218_012305.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 82
Back