- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
merhaba arkadaşlar.. ben hamile kalmadan önce yeme bozukluğu ve sinir kontrol edememe yüzünden psikiatriye gitmiştim. Bana rexapin ve prozac verildi ve onları kullanmaya başladım çok iyi geldi. Sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım.
Şimdi yine aynı sorunlar var hem yeme bozukluğu(yemek yerken aklıma kötü şeyler geliyo ve yemeği bırakıyorum küçüklüğümde yaşadığım bir travmadan kaynaklanıyor) hem de sinirlerimi kontrol edemiyorum.
Bazen gereksiz yere sinirlenip eşyaları çarpıp kırıyorum.
Manik depresif ismi. Hamileliğimde de bu ilaçlara başlasam mı diye düşündüm? Yani dr a sorucam tabi ki ama daha önce kullanan oldu mu diye merak ettim.. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
Şimdi yine aynı sorunlar var hem yeme bozukluğu(yemek yerken aklıma kötü şeyler geliyo ve yemeği bırakıyorum küçüklüğümde yaşadığım bir travmadan kaynaklanıyor) hem de sinirlerimi kontrol edemiyorum.
Bazen gereksiz yere sinirlenip eşyaları çarpıp kırıyorum.
Manik depresif ismi. Hamileliğimde de bu ilaçlara başlasam mı diye düşündüm? Yani dr a sorucam tabi ki ama daha önce kullanan oldu mu diye merak ettim.. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..