• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELIK PLANLAYANLAR BAKSIN

solmaztamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
494
143
18
30
Merhaba kizlar,
Biraz sorum sacma gele bilir ama bu konu beni çok düşündürüyor. Iliskiden hemen sonra dus aliyormusunuz? Bir cok yerde okumusum 30 dk beklemek lazim falan. Ben hemen sonra saniyesinde dus alip temizleniyorum. Dusunuyorum acaba bu engel ola bilir mi gebe kalmamama? Bir de cok sicak su ile yikaniyorum:)

Spermler saniyeler içinde giriyor rahime girenlerde tekrar çıkmaz çıkanlar geri kalanlar oluyor onlar önemsiz banyo vs etki etmez ayakta cinsel ilişki yapıp hamile kalan çok var bende hep duş alırım anında hamileyim

Merhaba kizlar,
Biraz sorum sacma gele bilir ama bu konu beni çok düşündürüyor. Iliskiden hemen sonra dus aliyormusunuz? Bir cok yerde okumusum 30 dk beklemek lazim falan. Ben hemen sonra saniyesinde dus alip temizleniyorum. Dusunuyorum acaba bu engel ola bilir mi gebe kalmamama? Bir de cok sicak su ile yikaniyorum:)
Valla hiç etki etmiyor öyle şeyler olacağı varsa oluyor. Bende hep yatardım ayaklarımı havaya dikerdim falan ama hamile kaldığım ay hiç dikkat etmedim hemen kalkıp yıkandım ikiz olmuştu ☺️

Back