Merhabalar, bende sana hikayemi yazayım , sana moral ve umut olacağını düşünüyorum; aralik ayinda evlendim , aralik, Ocak, subat gecti bende bisey yok mart ayinda tahlil yaptırmaya karar verdim,adetimin ikinci gunu dra gittim ve bana cok aceleci olduğumu gereksiz yere test yaptırdığimi en az 6 ay beklemem gerektigini söyledi ama benim yasim 36 testleri yaptırdım, sonuclari gorunce dr bana hemen tup bebek merkezine gitmen gerekiyor dedi, teşhisi erken menepoz, fsh, tsh, prolaktin (38 cikti) hepsi yüksekti , adetim bitince tup bebek merkezine gittik, sonuclari gorunce hamile kalman zor aşılama bile denemeyelim direkt tup bebek dedi, eutrox ve dostinex verdi, salı ve Cuma günleri yarim iciyordum, t3 ve t4 tahlilerinide istedi, dostinexi 3 kere içtim ve diger sonuclar çıkınca endokrin uzmanina gittim, dostinexi kesti, eutrox e devam dedi, hipofiz mr'ı çekileceği icin prolaktini serbest birakalim dedi 3 doz bekledim icmedim mr cekildi, bu arada fsh degerim yuksek çıktığı icin sabah aksam aslanpencesi cayi iciyordum, normalde nisanda tup bebek merkezine gidecektim adetimin ikinci gunu ama gidemedim cunku adet olmadım su an 11 haftalik hamileyim :) Allahin mucizesi nasil oldu ne oldu bilmiyorum bildigim tek sey kim ne derse desin Allahin dediği oluyor , ümidini ve dualarini kesme Allah hakkinda hayırlısını versin....
Özetlemeye calistim ama biraz uzun oldu galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.