• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik öncesi testler ve prolaktin değeri

hmmm anladım canım çook geçmiş olsun.. bakalım bir kaç ay da hormonlarım düzelince deniycem olmazsa inşaallah gerek kalmaz da eşimi ikna edip götürcem. inşallah inşallah gerek kalmaz. Rabbim başka sorun vermesinn. te:16:k problem bu olsun inşallah amiiinnnn

bende esimi ikna etmistim o ay neyseki ögrenmis oldum ..insan basina gelmicek gibi düsünüyo ama kk da okadar sey oluyoki düsünmemek elde degil o yüzden bi sorun varsada erkenden beklemeden onuda hlletmis olursun

ilk 3 hafta dr yarim hapla basla dedi yani 1,5 hap bitti..
4. haftada bi ayin sonunda haftada iki yarim pazartesi persembe aldim 1 hapta bitti
5 hafta yumurtlamam gecti bi yarim aha aldim biraktim hapi sonra test yaptim ..
dr sana dozajini biraz fazla vermis cünkü hap cok etkili hemen düsürüyo prolaktini..
normalde genelde herkes haftada iki yarim olmak üzere tüm bi hap iciyo..yani ayda 4 hap oluyo

bilmiyorum ki.. :50: benim bi arkadaşımın 46yken her gün vermiş doktor:26: her akşam içiyordum dedi. o ay da hemen hamile kalmış zaten:44: bana ptesi perşembe birer tane dedi. eczacım da o şekilde tarif etti. bilemedim:26: bu arada doktorum illişki hakkında bişi demedi. bazı doktorlar ilacı kullanırken korunun gebelik esnasında düşük riski yapıyor demiş ama benim doktorum demedi. o da benim aklımı çok kurcaladı:44:

bende esimi ikna etmistim o ay neyseki ögrenmis oldum ..insan basina gelmicek gibi düsünüyo ama kk da okadar sey oluyoki düsünmemek elde degil o yüzden bi sorun varsada erkenden beklemeden onuda hlletmis olursun

evet canım insanın aklına geliyor malesef ama düşünmek bile istemiyorum.:50: erkekler açısından daha zor. ona doktora git demek bile zor. gerek kalmaz inşaallah. senin eşinin sonucunda bişi çıkmadı dimi canım

evet adetliyken canım. çünkü adetin 2. ya da 3. günü hormon tahlili istiyor. eğer 2. veya 3. günü geçmediyse git bence. bir ay daha beklemek zorunda kalma.. Rabbim gönlünün muradını versin inşaallah

Tşk ederim canım yarın 3. Günüm yarın randevu alim gideyim.iyiki kadınlar klübü varmış folik asit içmem gerektiğini de buradan öğrendim geçen hafta başladım.

Bişey sorucam adetliykenmi muayeneye gidiyorsunuz bende adetimin bitmesini bekliyodum dr a gitmek için bu ay bizde çocuk için denemelere başlamak istiyoruz

bence adetlıyken gıtmen daha ıyı bana dr adetlıyken gel demıstı hatta cok korkmustum kımı dr adet donemınde bıle alttan muayne etmek ısteyebılıomus cok utanırdım :) neysekı bnm dr um ole bı talepte bulunmadı karından ultrasonla bakıp hormon testını ıstedı adet donemınde daha net sonuc verıyomus tahlıl

buarada ınsallah senınde mujdelı haberını alırız canım :)

bence adetlıyken gıtmen daha ıyı bana dr adetlıyken gel demıstı hatta cok korkmustum kımı dr adet donemınde bıle alttan muayne etmek ısteyebılıomus cok utanırdım :) neysekı bnm dr um ole bı talepte bulunmadı karından ultrasonla bakıp hormon testını ıstedı adet donemınde daha net sonuc verıyomus tahlıl

İlk defa gidicem dr a tavsiye aldığım bir hastane ve dr var yarın arasam aynı güne randevu verirlermi acaba yarın 3. Günüm 4 gün sürüyo zaten

hangi sehırde yasıyorsun canım sen ? hanı fıkır verme acısından sordum buarada baktın tavsıye edılen dr yogun yarına randevu veremıyolar durumunu acıkca sole yınede randevu alamıyosan baska bı hastaneye basvur testını yaptır sonucunu alıp sana tavsıye edılen dr a gıt

hangi sehırde yasıyorsun canım sen ? hanı fıkır verme acısından sordum buarada baktın tavsıye edılen dr yogun yarına randevu veremıyolar durumunu acıkca sole yınede randevu alamıyosan baska bı hastaneye basvur testını yaptır sonucunu alıp sana tavsıye edılen dr a gıt

Bursada yaşıyorum canım sen neredesin?

bende ızmırde yasıyorum canım ama bursaya cok gelıp gıttım dayım orda daha bıkac akraba daha var :) ızmırdeysen sana dr tavsıyesındede bulunurum dıye sormustum ama yınede orda yasayan akrabalarıma danısır arastırırım ıstersen tabı uzman bı dr gercı sen tavsıye bı dr ogrenmıssın :)

bende ızmırde yasıyorum canım ama bursaya cok gelıp gıttım dayım orda daha bıkac akraba daha var :) ızmırdeysen sana dr tavsıyesındede bulunurum dıye sormustum ama yınede orda yasayan akrabalarıma danısır arastırırım ıstersen tabı uzman bı dr gercı sen tavsıye bı dr ogrenmıssın :)

Evt kuaförümden öğrendim o çok zor bir süreçte hamile kalmış çok zor bir hamilelik yaşamış dr unu çok övdü.bahsettiği hastanede bursada iyi bir hastane diye biliyorum.ama yarın neresi olursa olsun randevu alıcam 1 ay daha beklemek istemiyorum

bencede cnm sende bnm dedıgım gıbı dusunmussun yrn o dr dan randevu vermezlerse yaptır testı sonucunu al hemen gıt ALLAH gonlunuze gore versın ınsallah dua edıcem senın ıcın bebek ısteyen herkes ıcın bende zorlu bı surec gecırdım senı anlayabılıyorum ne zman konusmak ıstersen burdayım calıstıgım ıcın gunduzlerı pek gıremıyorum ama gecte olsa donerım sana:)

bencede cnm sende bnm dedıgım gıbı dusunmussun yrn o dr dan randevu vermezlerse yaptır testı sonucunu al hemen gıt ALLAH gonlunuze gore versın ınsallah dua edıcem senın ıcın bebek ısteyen herkes ıcın bende zorlu bı surec gecırdım senı anlayabılıyorum ne zman konusmak ıstersen burdayım calıstıgım ıcın gunduzlerı pek gıremıyorum ama gecte olsa donerım sana:)

Tşk ederim canım çok sağol güzel dileklerin için inş hepimiz için hayırlısı olur

İstediğim dr a gittim canım muayenede yumurtam az çıktı kan tahlili falan da yaptırdım moralim bozuldu biraz dr geç kalmışsın dedi.6 ay süre verdi dr

İstediğim dr a gittim canım muayenede yumurtam az çıktı kan tahlili falan da yaptırdım moralim bozuldu biraz dr geç kalmışsın dedi.6 ay süre verdi dr

canım nasıl yumurtan az çıktı.. muayene için mi geç kalmışsın:44: 6 ay doğal yolla deneme için mi zaman verdi:44: ilk kez mi deneyeceksiniz bu ay

Çocuk yapmaya başlamak için geç kalmışım yumurta sayın az dedi.32 yaşındayım normal denemeler için 6 ay süre verdi

Çocuk yapmaya başlamak için geç kalmışım yumurta sayın az dedi.32 yaşındayım normal denemeler için 6 ay süre verdi

canım hiç moralini bozma.. insanlar kaç yaşlarında anne oluyorlar. öyle çok geç bi yaş da değil. moralini yüksek tut. inşaallah Rabbim çok bekletmesin. sağ salim hemencecik versin bebeğini:49:

canım hiç moralini bozma.. insanlar kaç yaşlarında anne oluyorlar. öyle çok geç bi yaş da değil. moralini yüksek tut. inşaallah Rabbim çok bekletmesin. sağ salim hemencecik versin bebeğini:49:

İnş kısmet canım.ama moralim bozuldu tabi.bu ay başlıycaz bakalım nolcak.pazarttesi tahlillerin sonucunu alcam.bugün bide bana karma aşısı yaptı sanada yapmışlarmıydı.bide kızamıkcık testi yaptı

Back