Gebelik öncesi biontech aşısı olup sağlıklı doğum yapan var mı?

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberlerinizi paylaşıyor olursunuz

Güzel dualarınıza amin kader noktasında, emanetini veren onu vakti dolunca aldı diyorum ama bunun bir nedene bağlanma zorunluluğunu düşünmeden edemiyorum, sebepsiz ölümü kabullenemiyorum sadece. Yine de artık sebep aramaktan, okumaktan kendimi geri çektim, testimi verip ayların geçmesini bekliyorum, diğer türlü çok karanlık geçiyordu günlerim. Siz de sezaryen mi olmuştunuz ve doktorunuz yeniden gebelik için ne kadar ara önermişti? Bana bir yıl korunmamı söyledi. Eğer yazmışsanız ve sizi tekrara düşürüyorsam üzgünüm, uzunca bir müddet buraya girip takip edemedim yanıtlarınızı. Esenlikler

Sımsıkı sarılmak istedim size, o kadar yakinen hissediyorum ve biliyorum ki hüznünüzü. Bu duyguların peşisıra gelen eksikliği ve belki değersizlik hissini de.. allah hanelerimizi şen kahkahalarla donatsın şenlikler versin, sizin göğsünüze de ferahlıklar versin. Bilemiyorum doğum şekliniz nasıldı, doktorunuz ne kadar bir ara önerdi yeniden gebelik için ama inşallah güzel haberlerinizi bizimle yakın zamanda paylaşıyor olursunuz.

Size de sabırlar dilerim, elbette bebek rahme düştüğü andan itibaren her kayıp çok üzücü ancak strese girmeyin, sağlıklı bir şekilde ilerlemeyeceği baştan belli olup kısa sürede sonlanmış belki de, inşallah sağlıklı gebelik haberlerinizi paylaşıyor olursunuz yakın zamanda

Ah canım benim ne yazıkki yaşayanlar anlıyo, gerisi asla anlamıyor… Artık boş teselli bile duymak canımı yakıyo.. inşallah rabbim kısa zamanda yavrumun kardeşini nasip eder

Yok hiç önemli değil aynı dönemlerden geçiyoruz bende birilerini de benim durumumdan var mı nasıl oldu ne zaman hamile kaldı merak ediyorum açıkçası. Genelde hekimler zaten 1 yıl diyor sezeryandan dolayı ama benim hekimim en az 6 ay bekle dedi bizim de kasım da 6 ay doluyor ben daha beklemek istemiyorum ilk gebeliğimde geç oldu rabbim be zaman nasip ederse artık. Dediğiniz gibi bi sebebe bağlanmayınca insan düşünmeden edemiyor belirliksizkte çok kötü bir durum. Evet veren Allah alan da Allah bunu hepimiz biliyoruz ama bir sebep arıyoruz tabi ki hepimiz insanız endişemiz var korkularımız var. Bakalım sonumuz yakın güzel ve hayırlı olsun. bu sürede ayrıca hala psikolojik olarak kötü olduğum için psikolojik destekte alıyorum ben hem kendim için hemde yeni bir gebelik için hazırlanmak lazım belki başta saçma olur ama her insanın durumlara karşı bakış açısı çok farklı ben ihtiyacım olduğunu hissettim

Protein c ve s dışında lupus antikoagülanı ve anti trombin 3 e bakıldı mı ve trombofili paneline bakıldı mı

Ben de öyle. Konu sahibine sabır diliyorum. En doğru zamanda bebeğinize kavuşmamız dilerim.

Protein c ve s dışında lupus antikoagülanı ve anti trombin 3 e bakıldı mı ve trombofili paneline bakıldı mı
trombofiliyi gec okudum pardon benim trombofili testim cok gec cıktı. diğer pıhtılşma testlerim hep normal cıktı. trombofilide heterozigotluk cıktı. 1 gende. sonuclar cıktıgında hastanedki doktorlar pıhtılaşma yok demişlerdi. kendi doktorum da pıhtılaşma kaynaklı olmadıgını dusunuyor. kordon düğümüyle dogdu ama o da sebep olmayabilir dedi. kesin bi tanı koyulamıyor maalesef ama kendi aralarında aşıları bile tartıstıklarını soylemişti.

Benimde bi genimde heterozigot çıkmıştı..

Çok önemli değil dedi biri , biri de her ihtimale karşı iğne kullanırız dedi şuan ecopirin kullanıyorum zaten 3-4 aydır nerdeyse 6 ay oldu kaybımın üzerinden..

benim doktorum her ihtimale karşı önlemimizi alalım diyen doktorlardan biri. zira benim kaybım binde bir ihtimal çerçevesinde gerçekleşti. size ecopirini doktorunuz mu önerdi. bana hiçbiri ilaç vermedi

Başınız sağ olsun. Ben hem öncesinde hem de 4 aylık hamileyken aşı oldum. Bebeğimde bir şey olmadı çok şükür. Aşıların yan etkilerini bilemeyiz doktorlar bile uzun vadede ancak anlaşılacağını söylüyor.ama ben o zamanlar aşı olmayıp vefat eden anne haberlerini okuduğumda çok etkilenmiştim bebekleri sezeryanla kurtarılmış çok anne vardı o zamanlar bundan dolayı aşı olmuştum.Umarım sağlıklı bir gebeliğiniz olur yeniden. kendinizi sakın suçlamayın ve sebep aramayın bazı şeyler bizim elimizde olmuyor ne yazık ki.

benim doktorum her ihtimale karşı önlemimizi alalım diyen doktorlardan biri. zira benim kaybım binde bir ihtimal çerçevesinde gerçekleşti. size ecopirini doktorunuz mu önerdi. bana hiçbiri ilaç vermedi
Evet doktorum önerdi , gebe kalınca gel hemen iğneye başlayalım dedi ayrıyetten folik asit kullanıyorum birde

Heterezigot çıkması trombofili olmadıgı anlamına gelmiyor sonuçta eğilimin var olduğunu gösteriyor. Kayıplarımız için çok üzgünüm tekrar aynı şeyleri yaşamamayı o kadar içtenlikle söylüyorum ki inşaallah daha güzeli ile onarır bizi rabbim evet bazı hekimlerin önemsemediğini bende duydum ama kayıp için tekrar riske atmamak için kullandıralar sanırım. Benim hem genetikte hemde diğer pıhtılaşma değerlerinde ne yazık ki sıkıntı çıktı. Keşke sizin olmasın buraya güzel haberler yazalım umudumuz hiç bitmesin

Merhabalar korona öncesi doğum yaptım, şükür sağlıklı bir çocuğum var ve hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım. Korona döneminde 2 doz aşı oldum, bu yıl ikinci çocuk düşündüğümüz için planlı bir gebelik yaşadım her şey sorunsuz ilerlerken ne yazık ki 17.haftamda kalbi durdu ve kaybettik.. 1 hafta önce genetik ve pıhtılaşma için test yaptırdık sonuçları bekliyoruz bakalım.. ilk hamileliğimin sorunsuz olması ve aşılardan sonra bu durumu yaşıyor olmamız bizi bu şüpheye düşürdü açıkcası..

Başınız soğolsun. Ben aşı olmadım ancak olup sağlıklı doğum yapan tanıdığım var.

Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…