- 30 Mayıs 2023
- 17
- 12
- 29
- Konu Sahibi kubrablabla
Emin olun 4 ay oldu bende bebek gördüğümde hamile bir kadın gördüğümde sizinle aynı tepkileri verebiliyorum. Geçmiyor bu acı bu hüzün ama alışıyorum sanki daha ağlamadığım gün yok emin olun. Şimdi söyle genetik testler için ailede pıhtı atan olan birisi varsa test isteniyor. Benim sağlık yönünden hiç sıkıntım yoktu. Bazen hala kabullenmekte güçlük çekiyorum emin olun. Bu trombofili genetik yani doğuştan olduğu gibi sonradan kazanılmışta olabiliyormuş. Benim ki sonradan kazanılmış. Bunu kimse bilemez işte klinik bulgulardan birine sahip olmadığımız sürece. O yüzden bakılması çok önerilmiyor bazen hiçbişey bile çıkmıyormuş. Yani bilmiyorum kaderci biri misiniz ben öyleyim. Böylece üstesinden daha kolay gelebiliyorum. Ama elimden gelen her şeyi de yapıyorum. Hemşire olmama rağmen bana da saçma gelen ve anlamlandıramadığım çok şey var. Kesin tanı için bekliyorum şuan eğer o da pozitif gelirse kedin tanı konmuş olacak sonra da tekrar gebelik sürecine girmek istiyorum zaman hiç geçmiyor bizim gibi bekleyişte olan ve belirsiz durumda olanlar için inşallah en çok canımız yanan yerden çiçekleniriz