- 21 Kasım 2020
- 70
- 25
- 30
-
- Konu Sahibi kubrablabla
Kan pihtilasmasina bakildi mi?Herkese merhaba, 10 gün önce 32 haftalık bebeğimin aniden kalbinin durduğunu öğrendim. Üç gün öncesi kontrole gitmiştik, o güne kadar detaylı ultrason da dahil olmak üzere hiçbir olumsuz durum olmamıştı. Bebeğimin kalbinin durmasına hiçbir sebep bulamadı doktorum. Ben de sürekli bir sebep arıyorum, çevremdekiler daha önce biontech aşısı olup düşük yapanlarda artış olduğunu söylediler. Ben de bekar olduğum 2021 yılında sadece 1 doz biontech aşısı olmuştum. Daha önce aşı olup sağlıklı doğum yapan var mı? Sebep bu ise devam eden doğumlarım da mı bu şekilde olacak diye büyük bir korkuya kapılıyorum.
Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.
Onda da bir problem çıkmadı.Kan pihtilasmasina bakildi mi?
O zaman aşıdan değildir diyemez miyiz? Aşının en çok söylenen yan etkisinin pıhtılaşma olduğu söyleniyordu çünkü.Onda da bir problem çıkmadı.
Emin misiniz? Hamilelik sonunda ani bebek olumlerinin en buyuk sebebi annedeki pihtilasma oluyor. Bunu asidan bagimsiz soruyorumOnda da bir problem çıkmadı.
O zaman aşıdan değildir diyemez miyiz? Aşının en çok söylenen yan etkisinin pıhtılaşma olduğu söyleniyordu çünkü.
Evet doktoruma özellikle bu durumu da belirterek yineledim, ‘şu anda bir problem yok fakat yine de bir sonraki gebelikte ihtiyaç duyarsak kan sulandırıcı ile devam ederiz’ dedi.Emin misiniz? Hamilelik sonunda ani bebek olumlerinin en buyuk sebebi annedeki pihtilasma oluyor. Bunu asidan bagimsiz soruyorum
Tahlil yapti mi?Evet doktoruma özellikle bu durumu da belirterek yineledim, ‘şu anda bir problem yok fakat yine de bir sonraki gebelikte ihtiyaç duyarsak kan sulandırıcı ile devam ederiz’ dedi.
Pand3mide 3 doz biontech yaptirmistim. Bir sıkıntı olmadı. Başın sagolsun. Umarım sağlıkla kucağına bir bebek alirsinHerkese merhaba, 10 gün önce 32 haftalık bebeğimin aniden kalbinin durduğunu öğrendim. Üç gün öncesi kontrole gitmiştik, o güne kadar detaylı ultrason da dahil olmak üzere hiçbir olumsuz durum olmamıştı. Bebeğimin kalbinin durmasına hiçbir sebep bulamadı doktorum. Ben de sürekli bir sebep arıyorum, çevremdekiler daha önce biontech aşısı olup düşük yapanlarda artış olduğunu söylediler. Ben de bekar olduğum 2021 yılında sadece 1 doz biontech aşısı olmuştum. Daha önce aşı olup sağlıklı doğum yapan var mı? Sebep bu ise devam eden doğumlarım da mı bu şekilde olacak diye büyük bir korkuya kapılıyorum.
Buna yanit vermemissiniz ama, doktor kafasina gore mi bir sorun yok dediTahlil yapti mi?
Benim görümcem yaptı 8 ay oldu herkes sağlıklıHerkese merhaba, 10 gün önce 32 haftalık bebeğimin aniden kalbinin durduğunu öğrendim. Üç gün öncesi kontrole gitmiştik, o güne kadar detaylı ultrason da dahil olmak üzere hiçbir olumsuz durum olmamıştı. Bebeğimin kalbinin durmasına hiçbir sebep bulamadı doktorum. Ben de sürekli bir sebep arıyorum, çevremdekiler daha önce biontech aşısı olup düşük yapanlarda artış olduğunu söylediler. Ben de bekar olduğum 2021 yılında sadece 1 doz biontech aşısı olmuştum. Daha önce aşı olup sağlıklı doğum yapan var mı? Sebep bu ise devam eden doğumlarım da mı bu şekilde olacak diye büyük bir korkuya kapılıyorum.
Yanıtlamaya ancak fırsat bulabildim kusuruma bakmayın, trombofili paneli testi henüz olmadı, başından beri değerlerimi hep kendisi takip ettiği için mi bu kadar emin söyledi bilmiyorum, kan pıhtılaşması sorunun yok dedi.Buna yanit vermemissiniz ama, doktor kafasina gore mi bir sorun yok dedi
Amin güzel dualarınıza, bu çok sevindiğim bi haber oldu bunun için ayrıca teşekkür ediyorumArkadaşım hamileliğinden önce iki doz biontech aşısı oldu, hamileliğinde de 1 doz biontech aşısı oldu. Bebeği sağlıklı dünyaya geldi. En yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik diliyorum
Allah sıhhatinizi daim etsin çok mutlu oldumBen de 2 doz aşı oldum 1 yaşında sağlıklı bir evladım var
Çok teşekkür ederim, daim sıhhat dilerimPand3mide 3 doz biontech yaptirmistim. Bir sıkıntı olmadı. Başın sagolsun. Umarım sağlıkla kucağına bir bebek alirsin
Çok şükür, cevabınıza teşekkür ederimBenim görümcem yaptı 8 ay oldu herkes sağlıklı
Alakasi yok, trombofili paneli yapmaliydiYanıtlamaya ancak fırsat bulabildim kusuruma bakmayın, trombofili paneli testi henüz olmadı, başından beri değerlerimi hep kendisi takip ettiği için mi bu kadar emin söyledi bilmiyorum, kan pıhtılaşması sorunun yok dedi.