• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

arkadaşlar acaba bu yumurtlama testlerini nerden temin ediyorsunuz? Ben ablama almak istiyorum...
artık umudunu kaybetti sanki hiç bir tavsiye dinlemiyor...yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
arkadaşlar acaba bu yumurtlama testlerini nerden temin ediyorsunuz? Ben ablama almak istemiyorum...
artık umudunu kaybetti sanki hii bir tavsiye dinlemiyor...yardımcı olursanız sevinirim..

canim eczanelerde oluyor galiba ben yurt disinda yasiyorum burda eczanelerde satiliyor.

yumurtlama günleri tespit etmeme rağmen bana bu ay da nasip olmadı. Biz ne yaparsak yapalım rabbim ol demedikten sonra yapacak bişey yok. Sadece sebeplere sarılmalıyız tabii ki elimizden geleni yapmalıyız ama sonuçta takdir Allah'ın. Benim için yumurtlama zamanını tespit etmek çok kolay. Hem çok kasık ağrım hem de akıntım oluyor. Ama yine de o 5-6 günlük dönemde kaçırdığımız günler oluyor. Demek ki benim yımırtacık o günler atılıyor :)Mesela bu ay ağrımın ve akıntımın en çok olduğu gece çalıştık :utangac: ama yine nasibimizde yokmuş.

canım adetten sonra 11- 12- 13- 15 -17ç gun ılıskıye gıreceksın 1 saat kalkmayacaksın belının altına yastık koyacaksın
çok sevdıgım bır arkadasım dedı yarım lıtre kaynamıs suya 16 tane ıncırı at 20 dk demel yemeklerden once 3 tane ye adetın 4. basla 21 gun devam et 7 gun bırak
bal+ çorekotu+ tarcın karısımınada baslıyabılırsın bunlar kolaylastırıyormus bırde adacayı ıç hergun 2 su bardagı

SLM BAYANLAR NASILSINIZ CANIM COK SIKKIN AZ ONCE VERDIGINIZ YUMURTA GUNUNUN HESABINI YAPMAYA CALIŞTIM 21 GUNDEN KISA OLDUGU ICIN ISLEM DEVAM ETMDI COKMU ZOR HAMILE KALMAKsenağlama

slm kızlar ben yapıyorum ama olmuyor yanlışmı hesap yapıyorum arkadaşlar 29 aralık ocak 26 şubat 26 ama olmuyor sorun neresinde anlıyamadım ya arkadaşlar.

selam herkese...
bizde bu ay çalışmalara başlıycaz:nazar:.1,5 yıllık evliyiz.ayın 14ü ile 19u şanslı günlerimizmiş allahım isteyen herkese verir kimseye aratmaz inşallah.:emir_bebek: bide ben bu ay folic plus kullanmaya başladım sizlerde kullanmıyorsanız çalışmalarla birlikte bu ilacı kullanmaya başlayın derim arkadaşlar.

canım adetten sonra 11- 12- 13- 15 -17ç gun ılıskıye gıreceksın 1 saat kalkmayacaksın belının altına yastık koyacaksın
çok sevdıgım bır arkadasım dedı yarım lıtre kaynamıs suya 16 tane ıncırı at 20 dk demel yemeklerden once 3 tane ye adetın 4. basla 21 gun devam et 7 gun bırak
bal+ çorekotu+ tarcın karısımınada baslıyabılırsın bunlar kolaylastırıyormus bırde adacayı ıç hergun 2 su bardagı

canım ilişkiye girmeyi yastık koymayı yatmayı yapamam ben şimdilik kocaaaaa yooookkkk askerde .gelmesine 7 ay var ...bu dediklerin adeti düzenliyo galiba eşim gelene kadar bunları yapsam ben düzenli olarak eşim gelene kadar baya bi düzelme olurmu acaba adette hormon bozukluğunda.ama canım bu dediklerini hergün ve hepsini bi arada mı yapıcam.ağır değilmi hepsi ....ayyy walla bana hava hoş bebeğim olsunda herşeyi yaparım ben.ama bu dediklerini yaparkene o bal incir falan bebek olasıya kadar bissürü kilo alırım walla zaten 70 küsür kiloyum 100 olurum bunlarla ben sonra doğuramam walla yaaaa...offfffffffffff offfffffffffffff olmayaacak mı benim bebeğim yaaa

Arakadaslar en ıyısı calısmalardan 3 ay oncesınde baslamak folıc asıde, cunku bu asıt ılk 3 ay ıcın o kadar onemlı kı hamılelıgın.

yaaa ne asidi ben bilmiyorum hiç okadar anlatın die bi yerlerimi yırtıyorum neden kimse anlatmıyo bunları baana bilmiyorum hiç bişi ben bu konuda

yaaa ne asidi ben bilmiyorum hiç okadar anlatın die bi yerlerimi yırtıyorum neden kimse anlatmıyo bunları baana bilmiyorum hiç bişi ben bu konuda

canim dur telas yapma zaten kocanda burda degil henuz, sen bir eczaneye gidip sorarsan onlar verirler. yada doktorunada yazdirabilirsin. her eczanede vardir. bu bebekte omuriligin kapanmasi icin cok onemli bir asit, eger omurilik kapanmadan dogum olursa malesef omurilik sivisi akiyor, beyinde odem olusuyor cok zor bir surec, ameliyat gerekiyor. gecenlerde haberlerde okumustum izmirde bir kadin onemsememis bu asidi ve almamis, bebegi dogar dogmaz ameliyata almislar, bir kac defa ameliyat olmus. gerci eskiden annelerimiz bunu mu bilirmis ama o zaman da hersey daha dogalmis.

Hiç güvenilir bir yöntem değil...Şimdi kendim hesaplama yaptım ve yumurta takibi görüyorum doktorun dediği günlerden alakasız bir günleri gösterdi:dilcikar::jeyyar:

Bal surat slm.Kendin yumurtlama gününü nasıl buldun?İnternette çok var bende adet günüm dahil 14 gün sayıyorum ama şu ana kadar tutturamadım malesef senağlama

Selam kizlar ben 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum.
bugun 24.gun um 19.gun korunmasız iliskimiz oldu aceba hamile kalmıs olabilir miyim sizce?

senağlamaslm kızlar ben 5 aydır korunmuyorum çok istiyoruz ama olmuyor hesaplayıcıyıda denedim olmadı isteyince olmuyor bence sizcesenağlamasenağlama

Back
X