• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi.?

🌼

Eklentiler

• IMG_20200428_203811.webp
    IMG_20200428_203811.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 40
Iyi aksamlar benim ikinci hamileligim olucak nasipse ama dun test yaptim tek cizgi reglime 8 gun vardi duramadim yaptim tutmus mu bilmiyorum bnde kizimda 1hafta kala cikmisti bilemedim :-(

Aynı yerdemi yaptırdın testleri... İnşallah kimyasala dönüşmez ve sanuc yanlıştır..adet olmadıysa ümit var .bu arada idrar testi hala pozitif çıkıyor mu denedin mi
Evet denedim bugn tekrar pozitif çıktı T daha kotu çıktı hatta bazı kızlarla konuştum sonucn daha çıkmamis dediler falan bn e nabizdan kontrol ettim yani doktor bana 0 falan demedi

Evet denedim bugn tekrar pozitif çıktı T daha kotu çıktı hatta bazı kızlarla konuştum sonucn daha çıkmamis dediler falan bn e nabizdan kontrol ettim yani doktor bana 0 falan demedi
Canim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim😊

Canim ben kan tahlili oldum dün bugun sonuc cikar dediler e devletten baktim degerlerimin karsisinda hep sıfır yaziyor ordaki sıfır daha aciklanmamis demek bosuna stres yapma canim😊
Ay inşallh inslahh inslahhhh zten kizlar morel verdi içim rahatladı biraz fotoğraf flnda attm direk 00.00 yazmiyo zten sdece 0 yaziyo bnm önceki aylardan kalma testlerim 00.00 yaziyr hep

Ay inşallh inslahh inslahhhh zten kizlar morel verdi içim rahatladı biraz fotoğraf flnda attm direk 00.00 yazmiyo zten sdece 0 yaziyo bnm önceki aylardan kalma testlerim 00.00 yaziyr hep
Aynen bak hiccc stres yapma ki dediginde imkansiz birsey sifir olmasi sen hamileliginin keyfini çikar boyle seylere takilma😘

Back