- 5 Mayıs 2020
- 1.791
- 750
- 73
- Konu Sahibi gizemliask
-
Bak ne Kadar beklersen o kadar kuruntu yaparsın varsa var yoksa yok dünyanın sonu değil ya bende kendimi böyle avutmaya çalışıyorum ben yapalım hem varsa hemen takviye ilaç kullanmaya başlarsın işte hadi hayırlısıSağolasın cnım ama bende umutlanmak istemediğim için kaç gündür gidemedim kan vermeye bilemedim ya
Aciller gebelik testi yapmiyor diye biliyorum canim.Kuzum hala öyle olduğumu düşünmüyorum ya çünkü adetime daha 10 güm var bir de çikolata kistim vardı iğne vs bişey kullanmadım hiç bu akşam kan vermeye gideceğim bakalım nasip hayırlısı
Aradım az önce her saat gelebilirsin dediler acilden ücretiyle cnmAciller gebelik testi yapmiyor diye biliyorum canim.
Haklısın cnm bu akşam ertelemicem artık ne olursa olsn napiyimBak ne Kadar beklersen o kadar kuruntu yaparsın varsa var yoksa yok dünyanın sonu değil ya bende kendimi böyle avutmaya çalışıyorum ben yapalım hem varsa hemen takviye ilaç kullanmaya başlarsın işte hadi hayırlısı
Haddimi aşmak istemem ama neden böyle düşünüyorsunuz ben de diğer arkadaşlar gibi hamile olduğunuzu düşünüyorum lütfen kan verin ihmal etmeyin lütfenKuzum hala öyle olduğumu düşünmüyorum ya çünkü adetime daha 10 güm var bir de çikolata kistim vardı iğne vs bişey kullanmadım hiç bu akşam kan vermeye gideceğim bakalım nasip hayırlısı
Çikolata kisti olunca ve 2 senedir yaklaşık bekleyip de olmayınca umutlanmak istemediğim İçin böyleyim Cnım yoksa bende o haberi almak İçin bekleyenlerdenimHaddimi aşmak istemem ama neden böyle düşünüyorsunuz ben de diğer arkadaşlar gibi hamile olduğunuzu düşünüyorum lütfen kan verin ihmal etmeyin lütfen
Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi ve Allahın izniyle siz de gebesinizÇikolata kisti olunca ve 2 senedir yaklaşık bekleyip de olmayınca umutlanmak istemediğim İçin böyleyim Cnım yoksa bende o haberi almak İçin bekleyenlerdenim
İnşşş peki adetinize bu kadar zaman var mıydı pekiBen ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi ve Allahın izniyle siz de gebesiniz
Hayır ben adet gününden bir gün önce yapmıştım ama siz üstüne görme olayını yaşamışsınızİnşşş peki adetinize bu kadar zaman var mıydı peki
İnşşş yaaaHayır ben adet gününden bir gün önce yapmıştım ama siz üstüne görme olayını yaşamışsınız ☺
Hayırlı olsun bu arada size deBen ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi ve Allahın izniyle siz de gebesiniz
Gebeliğiniz yeni de değil yani inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ama dediğim gibi lütfen ihmal etmeyin ilk 12 hafta çok önemli biliyorsunuzİnşşş yaaa
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun bu arada size de
Tamam çok teşekkür ederimGebeliğiniz yeni de değil yani inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ama dediğim gibi lütfen ihmal etmeyin ilk 12 hafta çok önemli biliyorsunuz
Canım sen gittiğinde bence keseyi bile göreceksin çünkü üstüne görmüşsünTamam çok teşekkür ederimakşam gideceğim. Hayırlısı hakkımızda
Bence hamilesinizMerhaba buraya yeni üye oldum ama kafam çok karıştı sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım adetime 2 gün var böyle çıktı sizce durumum nedir ? Bilgileriniz için çok teşekkür ederim ☺
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidirBence hamilesiniz
Ozel hastane mi bu bahsettigin?Aradım az önce her saat gelebilirsin dediler acilden ücretiyle cnm
EvetOzel hastane mi bu bahsettigin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?