• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın cnım ama bende umutlanmak istemediğim için kaç gündür gidemedim kan vermeye bilemedim ya
Bak ne Kadar beklersen o kadar kuruntu yaparsın varsa var yoksa yok dünyanın sonu değil ya bende kendimi böyle avutmaya çalışıyorum ben yapalım hem varsa hemen takviye ilaç kullanmaya başlarsın işte hadi hayırlısı 🤰🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👶🏻🌙

Kuzum hala öyle olduğumu düşünmüyorum ya çünkü adetime daha 10 güm var bir de çikolata kistim vardı iğne vs bişey kullanmadım hiç bu akşam kan vermeye gideceğim bakalım nasip hayırlısı
Aciller gebelik testi yapmiyor diye biliyorum canim.

Bak ne Kadar beklersen o kadar kuruntu yaparsın varsa var yoksa yok dünyanın sonu değil ya bende kendimi böyle avutmaya çalışıyorum ben yapalım hem varsa hemen takviye ilaç kullanmaya başlarsın işte hadi hayırlısı 🤰🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👶🏻🌙
Haklısın cnm bu akşam ertelemicem artık ne olursa olsn napiyim

Kuzum hala öyle olduğumu düşünmüyorum ya çünkü adetime daha 10 güm var bir de çikolata kistim vardı iğne vs bişey kullanmadım hiç bu akşam kan vermeye gideceğim bakalım nasip hayırlısı
Haddimi aşmak istemem ama neden böyle düşünüyorsunuz ben de diğer arkadaşlar gibi hamile olduğunuzu düşünüyorum lütfen kan verin ihmal etmeyin lütfen 🙏

Haddimi aşmak istemem ama neden böyle düşünüyorsunuz ben de diğer arkadaşlar gibi hamile olduğunuzu düşünüyorum lütfen kan verin ihmal etmeyin lütfen 🙏
Çikolata kisti olunca ve 2 senedir yaklaşık bekleyip de olmayınca umutlanmak istemediğim İçin böyleyim Cnım yoksa bende o haberi almak İçin bekleyenlerdenim 🌸

Çikolata kisti olunca ve 2 senedir yaklaşık bekleyip de olmayınca umutlanmak istemediğim İçin böyleyim Cnım yoksa bende o haberi almak İçin bekleyenlerdenim 🌸
Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi ve Allahın izniyle siz de gebesiniz 😍

Merhaba buraya yeni üye oldum ama kafam çok karıştı sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım adetime 2 gün var böyle çıktı sizce durumum nedir ? Bilgileriniz için çok teşekkür ederim ☺️

Eklentiler

• 4E4C43F5-58A6-43A4-935D-89D277055786.webp
    4E4C43F5-58A6-43A4-935D-89D277055786.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 38
Back
X