Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile Olduğumu hala Düşünmüyorum ama ya çok ilginç daha adet günüme 14 gün var ve bu hızlı gebelik testi az önce bi daha yaptım yine 2 çizgi
Yumurtlama akintisi oldumu mesela cok ilginc ya insallah guzel haber alirsin beklemek zor normal adetmi oldun bide adetden once birliktelik ne zaman olmustu insan kendine yoruyo bende olsam diye

Hamile Olduğumu hala Düşünmüyorum ama ya çok ilginç daha adet günüme 14 gün var ve bu hızlı gebelik testi az önce bi daha yaptım yine 2 çizgi
3 tane pozitifin hatası olmaz bence. Doktora görünmen şart. Allah korusun gebelik vardır da adet kanaması dediğin tehlikeli bi kanamadır belki. İhmal etme bence

Yumurtlama akintisi oldumu mesela cok ilginc ya insallah guzel haber alirsin beklemek zor normal adetmi oldun bide adetden once birliktelik ne zaman olmustu insan kendine yoruyo bende olsam diye
Hafif kahverengi gibi oldu akıntı karışık ...
adetim de aZ sürdü Bu ay ya da duş alınca azaldı bilemiyorum
Birliktelik gün aşırı deniyorduk adetimden öncede yakın zaman da olduk birlikte

Uzayan akinti olmadi demi adetden sonra ay ne guzel insallah kandada pozitif olur sagliklaalirsin kucagina

Canım adet kanaman kısa sürmüş demek ki o gördüğün adet değildi yerleşme kanamasıydı

Tüm onlemleri alip bi kadin dogum doktoruna gidin derim. Adetinizin ustunden 10 gun geçtiyse kese gorunmesi lazim hatta 3 testte yanılıyor olamaz. Özel hastaneler daha sakin oluyor. Cift maske takin. Hamileyseniz zaten kontrollere gitmeniz gerekecek. Saglikla devam etsin insallah

Gittin mi canım kan vermeye
Gidemedim canım dün bu akşam gideceğim yalnız şöyle bişey evde hızlı gebelik testinden ayrı birde ovulasyon testi vardı bide onu yapayım dedim t çizgisi c den aşırı koyu çıktı arkasından bir daha hızlı gebelik testi yaptım yine çift çizgi hala inanmak istemiyorum...

Ovulasyon testim halbuki yumurtlama dönemim bitmişti 3 gün falan oldu

Eklentiler

• 2834DC2C-AAED-4D0A-B66C-8DC695EDF8E4.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 50
Ankara da özel Çankaya cerrahi tıp merkezi var. Kadın Doğum doktoruda iyi bir adam. Muayene ücreti 95 lira. Sakin oluyor, küçük bi yer kalabalık yok. Gitmeyi düşünürseniz tavsiye ederim.

Basbaya gebesin işte canım hayırlı olsun kan testi yaptırınca yaz haber Ver olur mu doğal yollardan mı iğne felan kullandın mı
Kuzum hala öyle olduğumu düşünmüyorum ya çünkü adetime daha 10 güm var bir de çikolata kistim vardı iğne vs bişey kullanmadım hiç bu akşam kan vermeye gideceğim bakalım nasip hayırlısı

Ankara da özel Çankaya cerrahi tıp merkezi var. Kadın Doğum doktoruda iyi bir adam. Muayene ücreti 95 lira. Sakin oluyor, küçük bi yer kalabalık yok. Gitmeyi düşünürseniz tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim cnm dikkate alacağım akşam A life var evime yakın oraya gidip kan vereceğim bakalım nasip

Kuzum hala öyle olduğumu düşünmüyorum ya çünkü adetime daha 10 güm var bir de çikolata kistim vardı iğne vs bişey kullanmadım hiç bu akşam kan vermeye gideceğim bakalım nasip hayırlısı
Umut aşılamak istemem ama bana kesin gebesin tatlım lütfen kan testinin sonucunu yaz olur mu hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…