- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
Üstüne görme yaşamış olabilirsiniz testinizi atsanızaKızlar merhaba şuan yumurtlama dönemindeyim ve birkaç gündür azar azar da olsa lekelenmeler kırmızıya pembeye yakın sonra kahverengi falan ... çikolata kisti de olunca üstünde durmadım ondandır die. Az önce hızlı gebelik testi yaptım çok ilginçtir ki benim test çift çizgi çıktı yalnız ayın başında adet oldum ve şuan neden öyle çıkmış olabilir bilgisi olan var mı ?...
Kuzumm sen hamilesin bal gibiKızlar testim hemenn yapınca da hafif ti şimdi 10 dak olunca böyle oldu
Kuzumm heveslenmek istemiyorum çikolata kistim vardı bide 2 senedir istiyorduk umudu kesmiştim artık pandemiden dolayı da Hastaneye gitmek istemiyorum napcam bilemedimKuzumm sen hamilesin bal gibiüstüne görmüşsün
Inşallah hamilesindir sağlık ocağında yaptır testi canım ama büyük ihtimalle hamilesinKuzumm heveslenmek istemiyorum çikolata kistim vardı bide 2 senedir istiyorduk umudu kesmiştim artık pandemiden dolayı da Hastaneye gitmek istemiyorum napcam bilemedim
Oncomed hızlı gebelik testiTest hangi marka
Yalnış sonuc verdiğini hiç duymadım hayırlı lsunOncomed hızlı gebelik testi
Yumurtlama günümün en yüksek olduğu gündeyim ondan dolayı öyle çıkmış olabilir mi ki inanamıyorum hala Çünkü
Hala inanmak istemiyorum şaşkınım hüsrana uğramaktan yoruldumAdetiniz biter bitmez yumurtlamışsınızdır belki.
Bi testin daha varsa tekrarla bence bayağı koyu çünkü çıkarKızlar merhaba şuan yumurtlama dönemindeyim ve birkaç gündür azar azar da olsa lekelenmeler kırmızıya pembeye yakın sonra kahverengi falan ... çikolata kisti de olunca üstünde durmadım ondandır die. Az önce hızlı gebelik testi yaptım çok ilginçtir ki benim test çift çizgi çıktı yalnız ayın başında adet oldum ve şuan neden öyle çıkmış olabilir bilgisi olan var mı ?...
Bi testin daha varsa tekrarla bence bayağı koyu çünkü çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?