- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
Üstüne görme yaşamışsın adet sanmışsın galiba. Çok duydum 3 4. Ayda hamile olduğunu öğrenenleriYa kızlar heveslenmek istemiyorum
Benim anlamadığım adet olalı 10 gün oldu neden böyle hemen Hızlı Gebelik testinde çıkması dA ilginç değil mi
valla şaşırdım kaldım pandemıden dolayı hastaneye gıtmek ıstemıyorum ankaradayım bıde en rısklı yerde ..Üstüne görme yaşamışsın adet sanmışsın galiba. Çok duydum 3 4. Ayda hamile olduğunu öğrenenleri
Sağlık ocağına gidebilirsem git Bi tahlil ver gebelik varsa doktora gitmek zorundasın illa ki takip etmek içinvalla şaşırdım kaldım pandemıden dolayı hastaneye gıtmek ıstemıyorum ankaradayım bıde en rısklı yerde ..
napsam bılemedım bır hafta falan beklesem mı kı
Pandemiden korkuyorum özele gitmek istiyordum ama oraların da çoğunda covıd lı hasta var Ankara berbat vaka yönünden napcam bilemedimCanım hayırlı olsun ben de hamile olduğunu düşünüyorum ankarada sağlık ocağına git hemen yaptır kontrolunu sağla bence. Etlikteki zübeyde hanim kd hastanesi biraz daha boş ve ferah oluyor oradan randeu alabilirsin bence erteleme
Özel düşünürsen benim gittiğim lina hastanesinde hatice doktor var. Muayne ücreti 200 tl idiPandemiden korkuyorum özele gitmek istiyordum ama oraların da çoğunda covıd lı hasta var Ankara berbat vaka yönünden napcam bilemedim
Valla canım hepimiz bu pandemide tüp bebek aşılama yaptırıyoruz lütfen sende çift kat maske tak yanına çanta alma kimliğini anahtarını cebine koy eve gelince de hemen kıyafetlerini makineye at duş al ama lütfen git kan ver yok dersin agır kaldırırsın bişey olmasın bebiş varsaPandemiden korkuyorum özele gitmek istiyordum ama oraların da çoğunda covıd lı hasta var Ankara berbat vaka yönünden napcam bilemedim
Hangi semtte tam olarakÖzel düşünürsen benim gittiğim lina hastanesinde hatice doktor var. Muayne ücreti 200 tl idi
Yenimahalledeydi kadın doğum kliniğiHangi semtte tam olarak
Ben de merak ediyorum. Beklemedeyiz
Gitmedim cnm yarın hastaneye gidip akşam bi kan vereceğim
Hayirlisi olsun inşallah canım güzel haberler alGitmedim cnm yarın hastaneye gidip akşam bi kan vereceğim
Hayırlı olsun darısı hepimizin başına Benim bir arkadaşımda çikolata kisti teşhisinden hemen sonra hamile kalmıştı.Kızlar merhaba şuan yumurtlama dönemindeyim ve birkaç gündür azar azar da olsa lekelenmeler kırmızıya pembeye yakın sonra kahverengi falan ... çikolata kisti de olunca üstünde durmadım ondandır die. Az önce hızlı gebelik testi yaptım çok ilginçtir ki benim test çift çizgi çıktı yalnız ayın başında adet oldum ve şuan neden öyle çıkmış olabilir bilgisi olan var mı ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?