Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım benim yeni de değil üstüne görme yaşamışsın

Ya kızlar heveslenmek istemiyorum
Benim anlamadığım adet olalı 10 gün oldu neden böyle hemen Hızlı Gebelik testinde çıkması dA ilginç değil mi

Ya kızlar heveslenmek istemiyorum
Benim anlamadığım adet olalı 10 gün oldu neden böyle hemen Hızlı Gebelik testinde çıkması dA ilginç değil mi
Üstüne görme yaşamışsın adet sanmışsın galiba. Çok duydum 3 4. Ayda hamile olduğunu öğrenenleri

Üstüne görme yaşamışsın adet sanmışsın galiba. Çok duydum 3 4. Ayda hamile olduğunu öğrenenleri
valla şaşırdım kaldım pandemıden dolayı hastaneye gıtmek ıstemıyorum ankaradayım bıde en rısklı yerde ..
napsam bılemedım bır hafta falan beklesem mı kı

Mutlaka kendini takip ettir sağlıklı gebelikmi öğren. Adette diye yaşadığın riskli durumda olabilir zararsız da olabilir.

valla şaşırdım kaldım pandemıden dolayı hastaneye gıtmek ıstemıyorum ankaradayım bıde en rısklı yerde ..
napsam bılemedım bır hafta falan beklesem mı kı
Sağlık ocağına gidebilirsem git Bi tahlil ver gebelik varsa doktora gitmek zorundasın illa ki takip etmek için

Canım hayırlı olsun ben de hamile olduğunu düşünüyorum ankarada sağlık ocağına git hemen yaptır kontrolunu sağla bence. Etlikteki zübeyde hanim kd hastanesi biraz daha boş ve ferah oluyor oradan randeu alabilirsin bence erteleme

Pandemiden korkuyorum özele gitmek istiyordum ama oraların da çoğunda covıd lı hasta var Ankara berbat vaka yönünden napcam bilemedim

Pandemiden korkuyorum özele gitmek istiyordum ama oraların da çoğunda covıd lı hasta var Ankara berbat vaka yönünden napcam bilemedim
Valla canım hepimiz bu pandemide tüp bebek aşılama yaptırıyoruz lütfen sende çift kat maske tak yanına çanta alma kimliğini anahtarını cebine koy eve gelince de hemen kıyafetlerini makineye at duş al ama lütfen git kan ver yok dersin agır kaldırırsın bişey olmasın bebiş varsa

Hayırlı olsun darısı hepimizin başına Benim bir arkadaşımda çikolata kisti teşhisinden hemen sonra hamile kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…