• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pazar günü ya da ctesi günü yine kan testi vereceğim yükseliş oldu mu die umarım olmuştur sonra bı kadın doğumcuya gideceğim nasipse.. o zaman netleşir mi ki
Şimdi şöyle kese görülene kadar belli değerlere ulaşmış olması gerekir.Degerin düzgün artasada kese görülmeyebilir.Ama sen şimdi bunları düşünme çok stres yaptıran şeyler bunlar.Adet gecikmeni yada adet gününü bekle bana kalırsa.Malum Corona günleri sen sürekli kan vermeye gitsende değerin güzel artması tamamen sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor ama büyük oranda fikir verir.Keseyi görünce o ihtimal kalkar canım (dış gebelik ve kimyasal ihtimali)
O yüzden istersen bekle istersen bekleme karar sana kalmış.Kese görülene kadar doktorda net birşey diyemez.
 
Back