MERHABA,
Ben tahminen 5-6 haftalık hamileyim,doktorla randevum perşembe günü o zaman herşey netleşecek ama
benim bi sorum var 2 gündür bende koyu kahverengi bir akıntı geliyor bu da beni çok korkutuyor acaba neden olabilir normalmidir.?????
kesey ne zaman gördün bebek kesenin içinde göründümüselam arkadaşlar bende 5+6 günlük hamileyim bugün kontrolüm vardı kese var ama henüz kalp atışı yok dedi doktor. haftaya tekrar bakalım dedi acaba kalp atışı hangi haftada duyulur? doktor olabilir dedi ama benim moralim çok bozuldu.
hamileliğin ilk haftalarında mide bulanması olurmu??
yoksa daha sonramı çıkar
kızlar merhaba.henüz 6 haftalık hamişim:)arada sırada kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar giriyor.bunlar normalmi.
üye arkadaşlardan comebayb1 kendisinde bu tür ağrıları olduğunu söylemiş.bide varsa 6 haftalık hamile olan şu anda aranızda yada o dönemden geçmiş olan arkadaşlar neler yaşadınız.bulantılar başladı ufak ufak bide önümüzdeki hafta tatile çıkmayı düşünüyoruz eşimle.kendi aracımızla gidicez.doktorum sakıncası olmadığını söyledi.aranızda bu dönemde tatile çıkan varmı.denize girmemde bir sakınca yok dedi ama ben havuza girmeyide düşünmüyorum.bu konularda beni aydınlatıcak arkadaşlar
kızlar merhaba,
ben de 6 haftalık hamileyim. bu ilk hamileliğim. bugün bazı testle için doktora gittiğimde, idrar tahlili verirken koyu kahverengi akıntılar oldu. az değil ama cok ta değil. Cıktıktan sonra doktorun yanına gittim. 4 gün istirahat verdi, raporluyum işimden. Pazartesi gününe kadar akıntılar devam ederse ilaç verecek. çok korkuyorum. Düşük olabilir mi? Bu durumlarda ne yapılır? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bir de bazı doktorların internet sitelerinde bu düşük önleyici ilaçların verilmemesi gerektiğini, önlemiyeceğini, sadece geciktirdiğini okudum. Sakat gebelikleri önlüyormuş düşük, böyle bir durum mu var acaba?
selam bende 7 haftalık hamileyim bendede var kasıklarımda ağrı sanki içimde bişey bom die patlıvak gibi bizimde bu yaz tatil planımız vardı ben daha dr dan sormadım ama biz bebiş için baya bi uraştığımız için belki de gitmeyiz şimdilik kararsızım kaydirigubbakcemile5
ben çok gerideyim ama yorgunlukla alakası olabilrimi
kendini çok yorduysan belki bebeğinde hali yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?