Gebelik Konusunda En çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları..

slm kızlar ben dün kan testi yaptırıdm degerım 1376 cıktı normalde ayın 3 de adet olmama gerekırdı 5 gun gecıkme ıle hamıle oldugumu ogrendım bısey soracam bu deger bıraz yuksek geldı bana arkadasım bana ikiz olabılır dedı degerın yuksek doktorlar randevum cuma gunu sızde bı sorayım dedım normalmı

arkadaşlar ya iki gündür çıldırıcam bacaklarım çok ağrıyor resmen et kesti oldum gibi, yürümekte zorlanıyorum şimdi kolum da ağrıyo. napıcam ben bi fikriniz var mı bu arada 17+0 haftalık hamileyim hamilelikten kaynaklanan ağrılar için çok erken olduğunu düşünüyorum göbeğim bile çıkmadı henüz bebek ne kadarlık ki ağrım olsun ya ne yapacağım ben?

merhaba arkadaşlar ben 10 aylık evliyim 20 mayısta regl oldum ve bugüne kadar eşimle korunmadan ilişkiye girdik hamile olma olasılığım nedir cevaplarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar. ben de 2 aaylık evliyim ve eşimle bebiiş istiyoruz hemencik.
son adet tarihim 07.06.2009. 3 gündür de korunmadan ilişkiye giriyoruz.
sizce olur mu bu tarihlerde ?

adet tarihlerinin düzenli olmasıyla ilgili..edet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama gününü gösteriyor ve bunun bir gün öncesinde denemek bebek şansını artırıyor..hemen istiyorsan bi çizelge tutmak mantıklı aslında..Allah gönlünüze göre versin..

ben de aynı durumdayım ((senağlama

kıslar 5 hafta 4 günlükken ultrasona giericem karından bakılıcak kese görülürmü erken cagırdılar beni ya tüp bebekle gebe kaldım

selam arkadaşlar bende 5+6 günlük hamileyim bugün kontrolüm vardı kese var ama henüz kalp atışı yok dedi doktor. haftaya tekrar bakalım dedi acaba kalp atışı hangi haftada duyulur? doktor olabilir dedi ama benim moralim çok bozuldu.

kesey ne zaman gördün bebek kesenin içinde göründümü
bence daha erken çok erken tedirgin olmuşsun ben 6+4 tü sanırım gördüğümde

hamileliğin ilk haftalarında mide bulanması olurmu??
yoksa daha sonramı çıkar

kişiye göre değişir bunun için birşey söylemek mümkün değil
kimi erken başlayıp 12. haftada geçiyor kimi geçmiyor devam ediyor
bazıları h iç bulanmazen 10. hafta başlıyor 16. haftalarda geçiyor
kimininkide hiç bulanmıyor

kızlar merhaba.henüz 6 haftalık hamişim:)arada sırada kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar giriyor.bunlar normalmi.
üye arkadaşlardan comebayb1 kendisinde bu tür ağrıları olduğunu söylemiş.bide varsa 6 haftalık hamile olan şu anda aranızda yada o dönemden geçmiş olan arkadaşlar neler yaşadınız.bulantılar başladı ufak ufak bide önümüzdeki hafta tatile çıkmayı düşünüyoruz eşimle.kendi aracımızla gidicez.doktorum sakıncası olmadığını söyledi.aranızda bu dönemde tatile çıkan varmı.denize girmemde bir sakınca yok dedi ama ben havuza girmeyide düşünmüyorum.bu konularda beni aydınlatıcak arkadaşlar

kızlar merhaba,
ben de 6 haftalık hamileyim. bu ilk hamileliğim. bugün bazı testle için doktora gittiğimde, idrar tahlili verirken koyu kahverengi akıntılar oldu. az değil ama cok ta değil. Cıktıktan sonra doktorun yanına gittim. 4 gün istirahat verdi, raporluyum işimden. Pazartesi gününe kadar akıntılar devam ederse ilaç verecek. çok korkuyorum. Düşük olabilir mi? Bu durumlarda ne yapılır? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bir de bazı doktorların internet sitelerinde bu düşük önleyici ilaçların verilmemesi gerektiğini, önlemiyeceğini, sadece geciktirdiğini okudum. Sakat gebelikleri önlüyormuş düşük, böyle bir durum mu var acaba?

selam bende 7 haftalık hamileyim bendede var kasıklarımda ağrı sanki içimde bişey bom die patlıvak gibi bizimde bu yaz tatil planımız vardı ben daha dr dan sormadım ama biz bebiş için baya bi uraştığımız için belki de gitmeyiz şimdilik kararsızım kaydirigubbakcemile5

canım ilaç versede düşeceği varsa düşüyo
tutunmak istiyosada tutunuyo
belki bebeğin sağlıklı ama rahime tutunmakta zorlanıyo sende yardım almadığım için düşüyo
ben de kullandım çok tereddüt ettim
bebek sağlıksız ben zorl a tutuyorum diye
ama kullanmazsam da içim rahat eteyecekti

aynen kasık ağrılarım devam ediyor çok fazla olmasada asıl belim çok ağrıyor benim.biz allah kısmety ederse bu hafta çıkıcaz tatile.doktorum git dedi.arabayla gideceğimiz için sık sık dinlenirim yolda diye düşünüyorum.denizede havuzada gir dedi.ama ben havuza girmeyi düşünmüyorum açıkcası.eğer doktorunda git derse sende gidersin.tabii önce bebişlerimizin sağlığı.ama bende bu tatilin iyi gelebileceğini düşünüyorum.

slm kızlar size bi sorum olcak umarım bilgisi olan cevap verir. ben 31+2 günlük hamileyim salı gününden beri bebeğimin hareketlerinde azalma oldu. yani gün içinde ve akşam hisettiğim hareketlerini önceki gibi hissedemiyorum. sizce bu normal mi yoksa bişey mi var. kafam o kadar karışık ki. okudukça daha da kötü oluyorum. gerçi gün içinde doktora gidicem ama dayanamadım sormak istedim sizlere yardımcı olursanız sevinirim

ben çok gerideyim ama yorgunlukla alakası olabilrimi
kendini çok yorduysan belki bebeğinde hali yoktur

bilmem ki hergün ki rutin ofis işleri. ya Allahım ne büyük sorumlulukmuş. hep dua ediyorum Allahım bebeğime canı sen verdin, sağlıcakla da kucağıma almayı nasip eyle diye. Allah yardımcımız olsun kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…