arkadaşlar bende dün dr gittim 5 haftalık olmuş keseyi alttan bakarak gördü.kücücük daha.haftaya yine gidecem kese büyümüşmü bir anormallik var mı diye bakacak.bende polip var ve küçük lekelenme oluyo.çok korkuyorum dr.büyük ihtimal polipten kaynaklanıyo dedi.biraz rahatladım.birde alttan baktırmak kötümü düşük riski yapar mı yoksa bu halk arasında söylentimi sizce.O kadar kötü bişey olsa dr bakmaz diye düşünüyorum ama yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun. Bana da alttan 2 defa bakılmıstı ama doktorum hiçbi zararı olmadıgını söyledi. iciniz rahat olsn :)
herkese mrb 5 haftalık gebeyim midye dolma aşerdimzararlımı bilemiyorum napcam
vuuuuu sakın sakın arkadaşım
civa icerdigi icin iyi değil ha nefsini körlemek için at ağzına 1 2 tane yeter ...fazlası iyi değil .Ben de karides karides diye öldüm hamileliğim boyunca ama kısmetse doğumdan sonra inşallah.....
tşk ederim 1 tane yedim :) sizin az kalmış maşaallah biz napcas:) :) :44:
günaydın kızlar ben adet günümden 1- 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim adet gecikmesinden önce idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım sonuc 1118 cıktı ertesi gün dr gittim dr bana hamile oldugumu söyledi unrasondan baktı. cok küçük dedi tam görünmüyor ama var dedi bir kac gün sonra tekrar gel değerlerin yükselmiş olur keseye bakalım dedi cok korkuyorum korkumum nedeni kasık ve karın ağrım var daha 1 gün oldu adet gecikmem cok endişeliyim bir şey olacak diye ne olur bana bir akıl verin cok mu evham yapıyorum ... normalmi bu ağrılar
Ben de 8. haftamdaydı sanırım, aynen midye dolma için ölebilirdim. Ama yiyemedim kesinlikle yasakmış
Kızlar ben 13 haftalık hamıleyım
neler yemek gerekıyor ıyı beslenmek ıcı
ayrıca 20.haftada test yapılıyormus fakat pahallı bır test ,en uygun hangı hastanede yaptırabılırım(özel hastane olarak) bılgı verırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?