nihaLite insallah bir sorun yoktur canim, imkanin varsa hemen doktorunu ara bence.
Arkadaslar benim de bir sorum var. 3 gun once doktorumuza gidip bebisi ultrasound'da gorduk, ilk resmini aldik, 5 haftalik oldugunu ogrendik. Doktorum zaten vitaminimi onceden vermisti. Beslenme konusunda ne yapmam lazim dedigimde, ilk 3 ayda istahsizlik olabilecegini, endiselenmem gerektigini, beslenme olarak da kirmizi et, sut ve sut urunleri gibi bazi gidalari saydi. Ama kilo olayina hic deginmedi. su an tahminimce 54 kiloyumdur, acaba ayda kac kilo almak lazim? Ya da hamilelik boyunca toplamda kac kilo almak lazim? Bu konularda bilgi verirseniz cok sevinirim, simdiden tesekkur ederim.
kızlar 7 haftalık hamileyim ve az once kanamam oldu sok oldum basına boyle bır durum gelen varmı inşallah bebegıme bırsey olmamıstır
kızlar hepinize günaydın,8 haftalık hamileyim 3 sabahtır kan geliyor ve gün içinde kesiliyor.doktorum yatmamı istedi ve ilaç tedavisi verdi.bebişim kalacak mı gidecek mi bilmiyorum.bu belirsiz bekleme beni daha çok hasta yapıyor...ilk bebeğimi de doğumdan bir kaç saat sonra kaybettim...dualarınızı bekliyorum
selam kızlar daha öncede yazmıştım hamile olduğumu planlı bisey değil bana 2.3 hatta 4cocuklu annelerin bilgilerine ihtiyacım var her hamilelikte aynı seylerimi yasadınız yoksa herbiri farklımı oluyor benim ilk kızımda 9 ay boyunca kustum artık kan geliyordu kusarken herseyyden etkileniyordum deterjan kokuları parfüm deodorant beni mahvediyordu öyleki 9 aybıyunca kıyafetleri 90 derece deterjansız kıyıyordum dayanamıyordum kokulara şimdi aynı seyleri tekrar yaşayacağım diye çok korkuyorum bilgilerine ihtiyacım var.
bulantı ve iştahsızlık olursa ilk aylar kilo almak yerine kilo kaybedersin muhtemelen. ki zaten bu dönemde kilo alma- yeme içme çok da önemli değilmiş bebek için
normal şartlarda ilk aylarda 1er kilo ideal sanırım
ama ben 19 haftalığım hala başlangıca göre 4 kilo gerideyim(
hanımlar tecrubelı hamıslere bı sorum olcak.14 haftalık gebeyım 4.ayın yarısına geldım.ama bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum.ultrosonda hareketlerını goruyorum.dr daha cok kucuk hıssetmezsın sımdı dıyor.ben ne zaman tekmelerını hıssedecem cevap verırsenız sevınırım
Ben 16. haftamda hissetmeye başladım. Daha bekle çok erken gerçekten hissetmen için. Bazı anne adayları 20. haftada bile hissetmiyorlarmış. O yüzden endişe etme. Yakın zamanda içinde kelebek gibi kanat çırpan bir melek hissedeceksin..
arkadaşlar merablar... ben kadınlar kulubüne yeni katıldım neşekilde kullanacağımıda pek bilmiyorum ama çok bağendiğim için
üye olmak istedim sizlerle sorunlarımı paylaşmak için bende 5yıllık evliyim çocuğum olmuyordu aşılama sonucu hamileyim şuan 16 haftalık hep yatak istirahatindeyim. çok korkuyorum bişey olacak diye buaralar çok ağladı üzüldüm bebeğime zarar vermiş olabilirmiyim acaba
kızlar 5 aylık hamişim burnu kanıyan varmı aranızda
meraba arkadaslar ben de bı sey danısacaktım.dun doktora gıttım hamıle oldugumu soyledı.kendım de ıdrar testı yaptım 2 gun once pozitif cıktı.ama kan tahlılınde beta hcg 40 cıktı.doktor ya cok yenı bır hemılelık ya da dıs gebelıktır dedı.tahmınen hamılelıgım 2 -3 haftalık.Bu kadr surelık hamıle bır bayanın acaba normal beta hcgsi kac olmalı?benım degerım cok mu dusuk?
lutfen acıl cevap beklıyorum..
merhaba arkadaşlar bir soruda ben sorayım utana sıkılaD
bende yeni öğrendim hamile olduğumu,henüz adetim 4 gün geçti,merak ettiğim şey bu dönemde cinsellik hiç olmamalı mı ,bebeğe bir zararı olur mu yada düşük riski doğurur mu,yardımcı olursanız sevinirim...
doktora gıttınmı canım ılk uc ay sakıncalı dıye bılıorum sonrasında doktor zaten bır rısk falan varsa dusuk gıbı uyarıyor doktoruna sormalısın oyle bır tehlıken olup olmadıgını[/QUO
bilgi için teşekkürler canım dr a haftaya gidicem,artık onada danışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?