Gebelik Konusunda En çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları..

bulantı ve iştahsızlık olursa ilk aylar kilo almak yerine kilo kaybedersin muhtemelen. ki zaten bu dönemde kilo alma- yeme içme çok da önemli değilmiş bebek için
normal şartlarda ilk aylarda 1er kilo ideal sanırım
ama ben 19 haftalığım hala başlangıca göre 4 kilo gerideyim (

kızlar 7 haftalık hamileyim ve az once kanamam oldu sok oldum basına boyle bır durum gelen varmı inşallah bebegıme bırsey olmamıstır

o haftalarda benim de olmuştu doğal olarak telaşlanıp doktora koştuk
ama aşırı sancı ve çok kanama olmadıkça doktor kanamaların olabileceğini söylemişti
hatta o hafta uçak yolculuğu yaptım
hafif kanamalarım birkaç gün aynen devam etti
bişey olmadı çok şükür

selam kızlar daha öncede yazmıştım hamile olduğumu planlı bisey değil bana 2.3 hatta 4cocuklu annelerin bilgilerine ihtiyacım var her hamilelikte aynı seylerimi yasadınız yoksa herbiri farklımı oluyor benim ilk kızımda 9 ay boyunca kustum artık kan geliyordu kusarken herseyyden etkileniyordum deterjan kokuları parfüm deodorant beni mahvediyordu öyleki 9 aybıyunca kıyafetleri 90 derece deterjansız kıyıyordum dayanamıyordum kokulara şimdi aynı seyleri tekrar yaşayacağım diye çok korkuyorum bilgilerine ihtiyacım var.

üzme kendini ve düşünüpte daha fazla kuruntu etme..allahtan hayırlısını iste..inş bişey olmaz...yat ve fazla yürüyüp merdiven çıkma ilişkiye girme fazla yorulma benimde oldu doktorum bunlara yasak getirdi...çünkü bebeğim aşşağıya inmişti çok şükür 6 aya giricez şimdi.. darısı başına inş geçecek..

hayırlısı ile bebeğine birşey olmayacak inşallah, korkma... dinlen biraz.

özlem, kilo mu verdin sende... çıkartıyormusun ondan mı bu gerileme. yoksa hiç almadın mı kilo?

Kızlar bende21haftalık hamıleym 63kılo ıle hamıle oldugumu ogrendım suan ancak 62 kılo olabıldım, ne kusmalarım oldu ne ıstahsızlıgım ama 57ye kadar dusmustum artık hızla alma moduna gırdım, kılo kaybında bı saglık problemınden dolayı degılse tedırgın olmayın, fazla almaktan ıyıdır.

Selam herkese,
benim bir arkadaşım 4+1 ken hamile olduğunu öğrendi.
4+3 ken doktora göründü ve ona kan tahlili vermiş.
2 hafta sonrada o sonuçları doktora götürdü.
o tahlillerde bebeğin herhangi bir engeli olup olmadığına bakılıyormuş.
ikili test gibi birşey.
bu şekilde sizin doktorlarınızda tahlil istedimi?

hanımlar tecrubelı hamıslere bı sorum olcak.14 haftalık gebeyım 4.ayın yarısına geldım.ama bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum.ultrosonda hareketlerını goruyorum.dr daha cok kucuk hıssetmezsın sımdı dıyor.ben ne zaman tekmelerını hıssedecem cevap verırsenız sevınırım

Ben 16. haftamda hissetmeye başladım. Daha bekle çok erken gerçekten hissetmen için. Bazı anne adayları 20. haftada bile hissetmiyorlarmış. O yüzden endişe etme. Yakın zamanda içinde kelebek gibi kanat çırpan bir melek hissedeceksin..

tesekkur ederım cevabın ıcın.ne bıleyım benle aynı hafta gebelıgı olan arkadaslar var onlar hıssedıyoruz deyınce acaba ben nıye hıssetmıyorum dedım o anı sabırsızlıkla beklıyorum hayırlısıyla saglıcakla bı kucagımada alsam ınan cok heyecanlanıyorum

arkadaşlar merablar... ben kadınlar kulubüne yeni katıldım neşekilde kullanacağımıda pek bilmiyorum ama çok bağendiğim için
üye olmak istedim sizlerle sorunlarımı paylaşmak için bende 5yıllık evliyim çocuğum olmuyordu aşılama sonucu hamileyim şuan 16 haftalık hep yatak istirahatindeyim. çok korkuyorum bişey olacak diye buaralar çok ağladı üzüldüm bebeğime zarar vermiş olabilirmiyim acaba

Uzulme canim bi sorun yoktur bebisin saglikli ve seninledir insallah. Daha ben o haftalara gelmedim ama meraklanma canim bol bol dinlen ve dua et..

meraba arkadaslar ben de bı sey danısacaktım.dun doktora gıttım hamıle oldugumu soyledı.kendım de ıdrar testı yaptım 2 gun once pozitif cıktı.ama kan tahlılınde beta hcg 40 cıktı.doktor ya cok yenı bır hemılelık ya da dıs gebelıktır dedı.tahmınen hamılelıgım 2 -3 haftalık.Bu kadr surelık hamıle bır bayanın acaba normal beta hcgsi kac olmalı?benım degerım cok mu dusuk?
lutfen acıl cevap beklıyorum..

Bir sorun yoktur cnm..
Ben adetime 3 gun kala idrarda ogrendim 1 gun kala kan verdim hcg 38 cikti.. Idrar testini her sabah yaptim ve he sabah bi oncekinden daha koyuydu.. 1.5 hafta snra hcg 3140di..

merhaba arkadaşlar bir soruda ben sorayım utana sıkıla D
bende yeni öğrendim hamile olduğumu,henüz adetim 4 gün geçti,merak ettiğim şey bu dönemde cinsellik hiç olmamalı mı ,bebeğe bir zararı olur mu yada düşük riski doğurur mu,yardımcı olursanız sevinirim...

doktora gıttınmı canım ılk uc ay sakıncalı dıye bılıorum sonrasında doktor zaten bır rısk falan varsa dusuk gıbı uyarıyor doktoruna sormalısın oyle bır tehlıken olup olmadıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…