arkadaşlar merhaba.15+3 günlük hamileyim ve bu 2. bebeğim olacak.yalnız ilk gebeliğimle çok farklı.aşırı bir saç dökülesi ve sivilcelenme yaşıyorum.özellikle de dudak ve çene bölgesinde.doktor erkek bekleyen annelerde bu durumun sık yaşandığını söyledi.kızıma hamileyken harika saçlarım ve cildim vardı.ama bu kez çok kötü durumdayımhem çirkinleştim hem de saçlarımı resmen kaybediyorum.erkek bekleyen anne adayları sizde bu sorunlar var mı acaba???
merhaba
bilgilendirmeler çok güzel ve faydalı elinize sağlık. benim merakım hamilelikte endişe düzeyinin artması ve sakinleşmeye ciddi ihtiyaç duymam. 22 haftalık hamileyim ve son 20 gündür çoook endişeli gergin ve telaşlıyım. pasiflora kullanıyorum ama farklı bir şeyler daha olmalı. konuları uzun uzun okudum ama rastlamadım sanırım ne yapabilirim. rezene çayı falan ne kadar faydalı olur ki. bilginiz varsa lütfen yardım bekliyorum. bebek için endişeli halde salgılanan hormon tehlikeliymiş. kalp atışlarım ve daralmalarım nasıl geçebilir. yardım lütfen...şimdiden teşekkür ederim.
Bitki çayları hamilelikte fazla tüketmemek gerekir diye biliyorum yani dozunda almanız gerekiyor. Sakinleşmenin en ideal yolu farklı meşgaleler bulmak diye düşünüyorum. Kendinize yeni hobiler bulmaya çalışın farklı uğraşlarınız olursa hamileliğinize odaklanmazsınız. Ayrıca açık havada yürüyüşler yapın sakinleşirsiniz hem hamileliğinize de iyi gelir.
ya arkadaşlar bu konuyla alakası yok ama bişey sormak istiyorum. bir kaç gün önce bir arkadaşım regli günü geçince idrar testi yapmış ikinic çizgi silik çıktı dedi sonra kan testi yaptırmış oda pozitif çıkmış. bu olayın üzerinden 4 gün geçti bugün regli olmuş ve doktora gitmiş hamile değil :s vajinal ultrason bile yaplmış bebek yok :s ben çok şaşırdım daha önce böyle bişey duymamıştım. benimde reglim geçti test yaptırmayı düşünüyordum yarın akşam ama şimdi şüphede kaldım.
Kizlar konuyla nekadar ilgili bilmiyorum ama sizce hamile donemde soya sutumu icmek gerekir yoksa normal sutmu
Arkadaşlar gebelikteki hemogram testleri sonucu Levotiron ve Rovagyl kullanan var mı ?? Dr.um bana bunları verdi biri troid için çok yüksek değil fakat uygun gördü verdi kanımda da enfeksiyon bulgularına rastladığı için antibiyotik verdi 1 tablette 3.000.000 spiramisin bulunuyor yazıyor kutunun üstünde.Kullanan oldu mu hiç bu ilaçlardan ????
Bende aminyon sıvısı hakkında bilgi almak istiyorum. Bugün doktorda sıvının normalden biraz daha az olduğunu öğrendim. Acaba düzenli sıvı tüketimiyle ne kadar zamanda düzelir? Benzer sıkıntı yaşayan oldu mu acaba? Teşekkürler
Arkadaşlar gebelikteki hemogram testleri sonucu Levotiron ve Rovagyl kullanan var mı ?? Dr.um bana bunları verdi biri troid için çok yüksek değil fakat uygun gördü verdi kanımda da enfeksiyon bulgularına rastladığı için antibiyotik verdi 1 tablette 3.000.000 spiramisin bulunuyor yazıyor kutunun üstünde.Kullanan oldu mu hiç bu ilaçlardan ????
ya ben bişi sorcam siz hangi çatlak kremleri kullanıyorsunuz daha çatlagım olmadı ama doktor kullanmaya başlamamı söyledi :/
her yere yazıyorum lütfen cevap verin. doktor folik asit kullanmak için geç kaldığımı söyledi, çünkü hamileliğimi 11. haftada fark ettim. folik asit kullanmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?