Bana ursafolk verecekti ama piyasada kalmamış bulman çok zor dedi aynı ilacmis ursaktive verdi. Krem vermedi sadece hapı içiyorum canımSana kremle urfolok mu verdi su anda doktorun..benimki öyle dedi..yükselirse urfolok vercem dedi..
İste banada ondan vercekmis enzimler yükselmeye başlayınca..kimi çok kaşıyarak yara yapıyormuş cildini kremde veriliyor o zaman herhalde..aylar önce bir arkadaş ta bana nerden bu ilacı temin ettim diye sormuştu ki kullanmıyordum o zaman da piyasadayokmuş bu ilaç..uretimimi durduruldu acaba.Bana ursafolk verecekti ama piyasada kalmamış bulman çok zor dedi aynı ilacmis ursaktive verdi. Krem vermedi sadece hapı içiyorum canım
Galiba öyle oldu doktor biz içerdenken bir 10 dk içeriği miligrami aynı mı diye araştırdı. Ayniymis dedi ve yazdıİste banada ondan vercekmis enzimler yükselmeye başlayınca..kimi çok kaşıyarak yara yapıyormuş cildini kremde veriliyor o zaman herhalde..aylar önce bir arkadaş ta bana nerden bu ilacı temin ettim diye sormuştu ki kullanmıyordum o zaman da piyasadayokmuş bu ilaç..uretimimi durduruldu acaba.
Ne saçma demi o ilaca ihtiyaç var ama ilaç yok piyasada..zaten daha iyisi olsa onu bilir doktorlar onu önce yazarlar..Galiba öyle oldu doktor biz içerdenken bir 10 dk içeriği miligrami aynı mı diye araştırdı. Ayniymis dedi ve yazdı
Amin canim benim insallah. Dualarımda seninle inşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniSenin değerlerinde çok artış olmadığı için hemen etki eder ilaç tahminimce rahat ol sende çoğu gitmis azı kalmis..sağlık la kavuşacaksın inşallah bebisine...
İnşallah canım...çalışmadığım için hic geçmiyor zaman..normalde çalışıyordum 3.de bıraktım işi değmez riske girmeye dedim..onu kaybettik kürtaj oldum..4.de tüp bunda tüp deneyince etraf daha da panik şeklinde ama boyle yatarak ta hic geçmiyor zamanAmin canim benim insallah. Dualarımda seninle inşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini
Calismaya aliskinsin ya geçmez tabiki zaman haklısın.. Böyle bir uğraş bulsan kendine aslında oturduğun yerden yapabileceğin.. Nelerden zevk alıyorsun bilmiyorum ama mesela ben bebek sekerleri ni özellikle yaptirmadim tüm malzemelerini aldim evde kendim yapıyorum. Yoksa benimde vakit geçmiyor ben çalışmıyorum normalde de ama insanın beklediği bir sey olunca hiç mi hiç gecmiyorİnşallah canım...çalışmadığım için hic geçmiyor zaman..normalde çalışıyordum 3.de bıraktım işi değmez riske girmeye dedim..onu kaybettik kürtaj oldum..4.de tüp bunda tüp deneyince etraf daha da panik şeklinde ama boyle yatarak ta hic geçmiyor zaman
Bebek seker i dediğin ne canım..ne zaman veriliyor o şekerler..hic bilmiyorum boyle şeyleri..Calismaya aliskinsin ya geçmez tabiki zaman haklısın.. Böyle bir uğraş bulsan kendine aslında oturduğun yerden yapabileceğin.. Nelerden zevk alıyorsun bilmiyorum ama mesela ben bebek sekerleri ni özellikle yaptirmadim tüm malzemelerini aldim evde kendim yapıyorum. Yoksa benimde vakit geçmiyor ben çalışmıyorum normalde de ama insanın beklediği bir sey olunca hiç mi hiç gecmiyor
Bebek mevlutunde dağıtılıyor genelde ama ben hastaneye ziyarete gelenlere vericem internete yaz canım çok güzel modeller varBebek seker i dediğin ne canım..ne zaman veriliyor o şekerler..hic bilmiyorum boyle şeyleri..
Nikah şekeri gibi bunlar değil mi..bide böyle comakta ucunda oluyor cam seker gibi dağıtıyorlar.Bebek mevlutunde dağıtılıyor genelde ama ben hastaneye ziyarete gelenlere vericem internete yaz canım çok güzel modeller var
Aynen canım nikah sekeri gibi. Ben şeker yerine aktardan lavantaydi sanırım kokulu bi ot almıştım birer tutam ondan koydumNikah şekeri gibi bunlar değil mi..bide böyle comakta ucunda oluyor cam seker gibi dağıtıyorlar.
Mesela benim evde yaptığım bu.. ben çok eğleniyorum yaparken.. Çocuk gibi.. kimse dokunmasın ben tek başıma sabahtan akşama kadar yapayım
Kaç tane yaptın ki..Mesela benim evde yaptığım bu.. ben çok eğleniyorum yaparken.. Çocuk gibi.. kimse dokunmasın ben tek başıma sabahtan akşama kadar yapayım
1 gün de kaç tane yapıyorsun..çok uzun durmuyor herhalde internette 10 dk filan gösterdi ama..Şuanda 25 tane yaptım kurdelem yetmedi 50 tane yapıcam ona göre almıştım malzemelerini