- 27 Haziran 2016
- 623
- 341
Benimki de kızmış kız senesi mi acaba:))bu sene hamiş olanların çoğunun kız sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de kızmış kız senesi mi acaba:))bu sene hamiş olanların çoğunun kız sanırım
Darısı başına insallahhh canımm,sende bekliyodun dimiAy canımm hadi gözün aydınn çok sevindim
Ayy insallahhhÇok heyecanlıyım kızlar kese geçen hafta göründü, perşembe günü kalp atışı için randevumuz var, umarım her şey yolundadır ve o muhteşem sesi duyabiliriz
Evet canım ya keşke hemen görebilsem doktor bu cuma cagırdı bakalım degerlerim cumaya kadar 4 bin küsür olcak işte şuan 2 bin küsürlerdeDarısı başına insallahhh canımm,sende bekliyodun dimi
Bu arada senin değerin kaçtı keseyi gördüğünde ve şuan kaç ?Darısı başına insallahhh canımm,sende bekliyodun dimi
Ben 5 gun once ogrendigimde 771.5 di bugun kan testi verdim ama betaya bakmamis tsh ye bakmis doktor.dedim hani ben betaya baktniz sandim yok keseyi gorduk artk dedi.B
Bu arada senin değerin kaçtı keseyi gördüğünde ve şuan kaç ?
3.557.5 olması lazım o zaman şimdi drğerinin baya yükselmiş bence güzel ah ah bende bir an önce görsem suan 2.874.6 olması lazım benimde ama doktor cuma günü dediBen 5 gun once ogrendigimde 771.5 di bugun kan testi verdim ama betaya bakmamis tsh ye bakmis doktor.dedim hani ben betaya baktniz sandim yok keseyi gorduk artk dedi.
Garantiye almak icin ole demistir canim bidaha bidaha gelgit yapma diye,insallah seninde guzel haberini aliriz,gorursun icini ferah tut bende okadar stres oldum gorcemmi iyimi diye sukur rabbime.5hafta 2 günlükmüs bizim fındık3.557.5 olması lazım o zaman şimdi drğerinin baya yükselmiş bence güzel ah ah bende bir an önce görsem suan 2.874.6 olması lazım benimde ama doktor cuma günü dedi
Ayy canım ya kıyamam yaramaz burdaki gebelik takvimiyle ultrason ölçümleri arasında hafta farkı var mı aynı mı canım ? Çok heycanlı ve çok merak ediyorum kusıra bakma suan gebelik takvimine göre 5. Haftam bitti 6 ya gircez sence ultrasonla fark eder mi ?Garantiye almak icin ole demistir canim bidaha bidaha gelgit yapma diye,insallah seninde guzel haberini aliriz,gorursun icini ferah tut bende okadar stres oldum gorcemmi iyimi diye sukur rabbime.5hafta 2 günlükmüs bizim fındık
Benim takvimle ultrason arasinda 2 gün fark var takvime göre 5+0 ultrasonda 5+2. Gorunur heralde canim 6 haftalikken yani.bu gec ve erken dollenmeylede alakali oluyo cok heralde kimi gec goruyo kimi erken goruyo.Ayy canım ya kıyamam yaramaz burdaki gebelik takvimiyle ultrason ölçümleri arasında hafta farkı var mı aynı mı canım ? Çok heycanlı ve çok merak ediyorum kusıra bakma suan gebelik takvimine göre 5. Haftam bitti 6 ya gircez sence ultrasonla fark eder mi ?
Evet canım sağolBenim takvimle ultrason arasinda 2 gün fark var takvime göre 5+0 ultrasonda 5+2. Gorunur heralde canim 6 haftalikken yani.bu gec ve erken dollenmeylede alakali oluyo cok heralde kimi gec goruyo kimi erken goruyo.
Ne güzel ya masallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin sanırım kız senesiBenimki de kızmış kız senesi mi acaba:))
Amin hepimize nasip olsun canım, inşallah sen de öğrenirsin en kısa zamanda ve gönlünden geçen olur umarımNe güzel ya masallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin sanırım kız senesi
Sup3risi canım merhaba :) Nasıl gidiyor hamilelik ? Bende hemileyiiimmm :) bu cmtesi keseyi görücez inşallahAh canim benim uzulme hic cok kucuk daha en erken 6. haftada duyarsin sesini hayirlisiyla bide doktor adet tarihine göre hesapliyoda onlar teorik yumurtlama tarihinede bakiyo demekki sen gec yumurtlamissin, benim bebegimde bi hafta buyuk cikiyo cunku erken yumurtladim. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canım bugün gittim. Crs ikili test yapılacak. Bugün bana bebeğin kıza benziyor dedi :))) havalara uçtum :)) ya kollarını bacaklarını bi oynatıyo içimin yağları eridi :)
Sağlıkla gör inşlh Can'ım yavrunu
Yoldayım şimdi gidiyorum bende ay darısı bana ya inşlh. Çok sevindim inşlh hayırla kucağına alcanım gördüm çok şükür keseyi :) doktorum daha erken görünmez ama hevesini kırmamak için baktım bebeğin kıyamadı sana gösterdi kendini dedi :) 4-6 da görmüş olduk 2 gün sonra 5+5 te yine gidicem bakalım tam net olarak görelim dedi keşke kalp atışı da duyulsa :)
Yoldayım şimdi gidiyorum bende ay darısı bana ya inşlh. Çok sevindim inşlh hayırla kucağına al