GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

İnşallah hamilesindir ya
Yani normalde göğüslerim tumurtlamayla ağrır adet olmama birkaç gün kala ağrısı geçerdi ama giderek arttı o tuhafıma gitti ama bilemedim hamile gibi hissetmiyorum ama aşırı yorgunluk halsizlik var birde bence olsa çıkardı bugün çatlamanın 14.günü

Yani normalde göğüslerim tumurtlamayla ağrır adet olmama birkaç gün kala ağrısı geçerdi ama giderek arttı o tuhafıma gitti ama bilemedim hamile gibi hissetmiyorum ama aşırı yorgunluk halsizlik var birde bence olsa çıkardı bugün çatlamanın 14.günü
Çatlama gününü biliyorsanız olabilir

Kızlar ben de 20 aylık evliyim.46 yaşındayım .Evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama çocuk olmuyor.Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladık ama yarıda bıraktım tedaviyi çünkü doktor başından savar gibi davrandığı için devam etmek istrmedim.Evlendiğimden beri hiç özel bir ilaç bitki kullanmadım.Yediklerime çok dikkat etmiyorum.Hatta abur cubur şekerli şeyler çok tüketiyorum ondan mı olmuyor diyorum acaba.Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.

Kaçıncı günde geldi canım sağlık olsun bi dahaki aya inşallah benimde bugün adet günüm bakalım eve geçince test yapacam yoksa zaten adet olurum bugün 14.gün
13. Gündü benim. Bayram tatilinden sonra rahim filmi için gün alıcam sonrası aşılama🤦🏻‍♀️ hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler verin inşallah💖

İki gün yoğun adet oldum zannettim sonra adetim kesildi leke leke gelmeye başladı toplam dört gün sürdü dördüncü gün gidip kan vermiştim. 40 çıktı beta kan testi pahalı olduğu için evde tekrar bir kaset test deneyeyim dedim böyle çıktı. Akşam tekrar gidip kan vereceğim. Başına böyle bir şey gelen var mı ya gerçekten kafam çok karıştı
İşte yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün olmadım olacak gibi de değilim yarın da olmazsam heyecan başlar 🥹
betam 86.7 çıktı bakar mısınız

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Lekelenme ve ağrılar tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bel ve kasık ağrıları bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Dış gebelik veya yumurtlama olduğunu düşünerek beta-hcg istedi. Pozitif çıkarsa tekrar gelirsin, negatif çıkarsa yumurtlamadır dedi. Sonuç negatif (2) çıktı, araya bayram da girince tekrar gidemedim. Henüz regl olmadım, reglimi hangi günden hesaplayacağımı da bilemiyorum. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Veya dış gebelik, kimyasal gebelik tarzı bir şey? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Back
X