- 3 Ocak 2021
- 3.671
- 1.152
- 83
- 35
- Konu Sahibi Queengibiqueen
Bence hamilesin canım ovalüsyon baya koyu seninİşte yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün olmadım olacak gibi de değilim yarın da olmazsam heyecan başlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesin canım ovalüsyon baya koyu seninİşte yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün olmadım olacak gibi de değilim yarın da olmazsam heyecan başlar![]()
Yani normalde göğüslerim tumurtlamayla ağrır adet olmama birkaç gün kala ağrısı geçerdi ama giderek arttı o tuhafıma gitti ama bilemedim hamile gibi hissetmiyorum ama aşırı yorgunluk halsizlik var birde bence olsa çıkardı bugün çatlamanın 14.günüİnşallah hamilesindir ya
Çatlama gününü biliyorsanız olabilirYani normalde göğüslerim tumurtlamayla ağrır adet olmama birkaç gün kala ağrısı geçerdi ama giderek arttı o tuhafıma gitti ama bilemedim hamile gibi hissetmiyorum ama aşırı yorgunluk halsizlik var birde bence olsa çıkardı bugün çatlamanın 14.günü
Çok heycanlı bişeyHayirli olsun canim rabbim kucağına almayı da nasip etsin güzel duygular tadını çıkar![]()
Evet testle takip ettimÇatlama gününü biliyorsanız olabilir
Valla mı kız hevesleniyorum bende ama işteBence hamilesin canım ovalüsyon baya koyu senin![]()
Benimde sizin gibi silik çıkmıştı da o yüzden bir sorayım dedim bu ay baya bir prodoctor silik çıkaran olmuştaEvet testle takip ettim
13. Gündü benim. Bayram tatilinden sonra rahim filmi için gün alıcam sonrası aşılamaKaçıncı günde geldi canım sağlık olsun bi dahaki aya inşallah benimde bugün adet günüm bakalım eve geçince test yapacam yoksa zaten adet olurum bugün 14.gün
İki gün yoğun adet oldum zannettim sonra adetim kesildi leke leke gelmeye başladı toplam dört gün sürdü dördüncü gün gidip kan vermiştim. 40 çıktı beta kan testi pahalı olduğu için evde tekrar bir kaset test deneyeyim dedim böyle çıktı. Akşam tekrar gidip kan vereceğim. Başına böyle bir şey gelen var mı ya gerçekten kafam çok karıştı
betam 86.7 çıktı bakar mısınızİşte yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün olmadım olacak gibi de değilim yarın da olmazsam heyecan başlar![]()
Beta 40 çıktıktan kac gun sonra 86 cikti ?betam 86.7 çıktı bakar mısınız
1,5 günBeta 40 çıktıktan kac gun sonra 86 cikti ?
Kanama olmus yükseliş de olmuş aslında bence doktora randevu alın1,5 gün
Kızlar aşırı derecede baş dönmem başladıÇok heycanlı bişeyRabbim sizede nasip etsin bu sevinci heycanı
![]()
Aldım.. perşembeyeKanama olmus yükseliş de olmuş aslında bence doktora randevu alın
Ovülasyon testini ne zaman yapmalı peki adetimi. 7.ve 12. Gün arası yazıyor uygulamadaAy inşallah vardır bende istiyorum bebiş ama olmuyor