- Konu Sahibi Queengibiqueen
Ya ne güzel şeyler yazmışsınız hepsini okudum. Keşke benim de güzel hayırlı haberlerim olsa.. Yarın adet olmam gereken gün ve olmamak için dua ediyorum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaptım pcosum 26. Günde gördüm hatta yumurtlamayıYaaa peki yumurtlama takibi yapmışmıydınız
Arada kal böyle daha iyi hevesin kırılmasın inşallahhh çok güzel haberler alırsınAy inşallah ya vallahi varya hem heveslendim iyice hemde negatif diye avunuyorum![]()
Regl değişkende yumurtan sayılabilir görüyorlar ben baktırdımŞu an sadece vajinal muayene ve amh baktı muayenede bi tuhaflık görmedi rahim ve yumurtalıklara bakti ama regl iken değil yumurta sayısına bakmadı yani. amh ama 0.39 çıktı yaşına göre çok düşük dedi 29 yaşındayım. Elimizi çabuk tutup regl olunca hormon testi ve rahim filmi bakalım Bikaç ay bekleyelim tüp bebeğe yönlendireyim dedi
Bende hiç silik bile çıkmmadı 7 aydırKızlar benim testimde de hafif göğe vardı kamerada çok az çıkmis sonradan daha da belirginleşti inşallah vardır. Kaset test yapmıştım ama daha önce böyle olup negatif olan testlerin var eskiler duruyor atmamisim silikler pozitif olmuyor silik görürseniz heyecanlanmayin![]()
Test yaptınız mıYa ne güzel şeyler yazmışsınız hepsini okudum. Keşke benim de güzel hayırlı haberlerim olsa.. Yarın adet olmam gereken gün ve olmamak için dua ediyorum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla![]()
Erken gebelik testi yapmıştım ama negatifti. Şimdi biraz gaz sancım var göğüslerim hassas baya bi de lavaboda az önce peçeteye apaçık kahverengimsi bi akıntı geldi. Bundan önceki aylarda da böyle oldu 1 2 gün sonra kan geldi o yüzden pek umutlu değilim.. 8 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı :/Test yaptınız mıçatlamadan 11 gün gectiyse en az çıkabilir
![]()
Merhaba.. tekrar test yapın ve 5 dk yi bekleyinKızlar merhaba,
Dün adetim Bir gün geçikince test yaptım,
Baktım negatif hemen kaldırdım 5 dk beklemedim.
Sonra bugün atmak için baktığımda ikinci çizgiyi gördüm
Sizce kurumamı?
Reglim 2 gün gecikti bu arada
Biz de 8 ay olacak. Bu aydan sonra kontrolleri yaptıracagız artık.Erken gebelik testi yapmıştım ama negatifti. Şimdi biraz gaz sancım var göğüslerim hassas baya bi de lavaboda az önce peçeteye apaçık kahverengimsi bi akıntı geldi. Bundan önceki aylarda da böyle oldu 1 2 gün sonra kan geldi o yüzden pek umutlu değilim.. 8 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı :/
Biz de 8 ay olacak. Bu aydan sonra kontrolleri yaptıracagız artık.
Umudumuzu kaybetmeyelimbir gün o mutlu haberi alacagız inşallah
Maalesef ki benimde negatif![]()
Test bozulmuş gibi tekrarlarsaniz daha net olurKızlar merhaba,
Dün adetim Bir gün geçikince test yaptım,
Baktım negatif hemen kaldırdım 5 dk beklemedim.
Sonra bugün atmak için baktığımda ikinci çizgiyi gördüm
Sizce kurumamı?
Reglim 2 gün gecikti bu arada
Test bozulmuş gibi tekrarlarsaniz daha net olur
Canım bu erken gebeliklerde zor görülen çizgileri dikkate alma çünkü nerdeyse hepsinde çıkıyor
Yaa bende acaba erken diye mi böyle oldu diye düşündüm neyse iki gün sonra tekrarlayımCanım bu erken gebeliklerde zor görülen çizgileri dikkate alma çünkü nerdeyse hepsinde çıkıyor
Şimdi gördüm canım. Gölge gibi bir sey görüyorum ama emin değilim. Bat 1 Nisan mış kaset testler adet gecikince yapılmıyor muydu. Erken mi yaptın acabaMaalesef ki benimde negatif![]()
Hiç öyle bir şey demedi sayı olarakRegl değişkende yumurtan sayılabilir görüyorlar ben baktırdım