GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Ya ne güzel şeyler yazmışsınız hepsini okudum. Keşke benim de güzel hayırlı haberlerim olsa.. Yarın adet olmam gereken gün ve olmamak için dua ediyorum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla 🤲

Kızlar benim testimde de hafif göğe vardı kamerada çok az çıkmis sonradan daha da belirginleşti inşallah vardır. Kaset test yapmıştım ama daha önce böyle olup negatif olan testlerin var eskiler duruyor atmamisim silikler pozitif olmuyor silik görürseniz heyecanlanmayin🥲

Kızlar merhaba,
Dün adetim Bir gün geçikince test yaptım,
Baktım negatif hemen kaldırdım 5 dk beklemedim.
Sonra bugün atmak için baktığımda ikinci çizgiyi gördüm
Sizce kurumamı?
Reglim 2 gün gecikti bu arada

Eklentiler

• IMG_4178.webp
    IMG_4178.webp
    20 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_4180.webp
    IMG_4180.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 31
Şu an sadece vajinal muayene ve amh baktı muayenede bi tuhaflık görmedi rahim ve yumurtalıklara bakti ama regl iken değil yumurta sayısına bakmadı yani. amh ama 0.39 çıktı yaşına göre çok düşük dedi 29 yaşındayım. Elimizi çabuk tutup regl olunca hormon testi ve rahim filmi bakalım Bikaç ay bekleyelim tüp bebeğe yönlendireyim dedi
Regl değişkende yumurtan sayılabilir görüyorlar ben baktırdım

Kızlar benim testimde de hafif göğe vardı kamerada çok az çıkmis sonradan daha da belirginleşti inşallah vardır. Kaset test yapmıştım ama daha önce böyle olup negatif olan testlerin var eskiler duruyor atmamisim silikler pozitif olmuyor silik görürseniz heyecanlanmayin🥲
Bende hiç silik bile çıkmmadı 7 aydır 🥺
Belki vardır. Fotoğraf var mı efektle iyi görünebilir

Test yaptınız mı 😊 çatlamadan 11 gün gectiyse en az çıkabilir 🌸
Erken gebelik testi yapmıştım ama negatifti. Şimdi biraz gaz sancım var göğüslerim hassas baya bi de lavaboda az önce peçeteye apaçık kahverengimsi bi akıntı geldi. Bundan önceki aylarda da böyle oldu 1 2 gün sonra kan geldi o yüzden pek umutlu değilim.. 8 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı :/

Kızlar merhaba,
Sizce kurumamı?
Merhaba.. tekrar test yapın ve 5 dk yi bekleyin

Erken gebelik testi yapmıştım ama negatifti. Şimdi biraz gaz sancım var göğüslerim hassas baya bi de lavaboda az önce peçeteye apaçık kahverengimsi bi akıntı geldi. Bundan önceki aylarda da böyle oldu 1 2 gün sonra kan geldi o yüzden pek umutlu değilim.. 8 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı :/
Biz de 8 ay olacak. Bu aydan sonra kontrolleri yaptıracagız artık.
Umudumuzu kaybetmeyelim 🌸 bir gün o mutlu haberi alacagız inşallah

Kızlar merhaba,
Sizce kurumamı?
Test bozulmuş gibi tekrarlarsaniz daha net olur

Back
X