Ailemde rahim problemi var 40tan sonra annemin teyzelerimin hatta anneannemin ve onun da kardeşlerinin rahmi alındı. Benim yaşım 30. Allah bilir tabi ne olacağını ama bir çocuk sahibi olmak istiyorum
Allah korusun dilerim ki öyle bi şey yoktur. Ama bu şekilde acele ettikçe de sonuç iyi sonuçlanmıyor. Sizin için söylüyorum tabiki en iyisini yine siz bilirsiniz ama vücudun da sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var

Yo biliyorum da ilk kayıptan sonra çok üzüldüm ve yenisi için çalışmaya başladım. Bu da olmadı zaten, şuan illa ki olsun şeklinde değil de olursa olur diyerek ve gün takibi yapmadan ilerliyorum. Allah isterse verir, istemezse yıllarca uğraşsak da nafile. Olursa olur olmazsa Allahın bir bildiği vardır

Ya kızlar bende 8 kasımda çatlatma iğnesi yaptım bugün kan verdim değerim 7.07 çıktı hamilelik şansım varmı sizce

Ya kızlar bende 8 kasımda çatlatma iğnesi yaptım bugün kan verdim değerim 7.07 çıktı hamilelik şansım varmı sizce
Bugün iğnenin 14 . Günü dimi iğne etkisi çoktan geçmiş olmalı 5 üstü pozitif kabul edilir normalde tebrik ederim ama artış olması gerekir 2 gün sonra kan değerinde henüz çok çok yeni bir gebelik var bence ☺

Evet yarın tekrar vereceğim hayırlısı artık

Kızlar bi bakın nolur. 8 Kasım Cuma iğne vuruldum. Perşembe günü kan verdim.7.07 çıktı sonucum bugün tekrar verdim 10.67 çıktı sonucum gebelik midir kimyasal mıdır kafam karıştı

Bugün tekrar verdim 10.67 çoktı sonucum sizce varımdır iki gün arasında çok az bir artış olmamışmı ya

Merhaba benim reglim 4 gün geçti kan verdim 1540 çıktı sonrasında 3 gün sonra tekrar verdim 4900 çıktı normal mi artışı yoksa fazla mı

Merhaba benim reglim 4 gün geçti kan verdim 1540 çıktı sonrasında 3 gün sonra tekrar verdim 4900 çıktı normal mi artışı yoksa fazla mı
2 günde yani 48 saatte bir 2 katı kadar artması lazım . Saatine kadar önemli kıyaslama yapabilmek için . Bence gayet güzel gidiyor gibi

Kızlar benim cuma ilk beta 1799 çıktı 48 saat sonra tekrar kan ver demişti bugün acilde verdim 3135 çıktı . Cuma günü 1799 ile kese göremedi yarın görünür mü sizce . Ve artışı sizce nasıl (

Merhaba 28 Kasım Cuma günü 73 olan beta değerim 01 Aralık Pazar günü 415 çıktı. Bu normal bir artış mı ?

Canım benim hiç yoktu gecikmenin 3. Gününde hamile olduğumu öğrendim o da geciktim diye test yaptım. Sadece yorgunluğum vardı ve adet başlayacakmış gibi sancılarım vardı o kadar
Canm bişi sorucam dün benim bat günümdü bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı ne yapsam bilemedim kaset testin negatif çıkması normalmi yoksa da bundan sonra dönmez mi yardımcı olur musun

Canm bişi sorucam dün benim bat günümdü bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı ne yapsam bilemedim kaset testin negatif çıkması normalmi yoksa da bundan sonra dönmez mi yardımcı olur musun
Canım belki geç döllenme yaşıyor da olabilirsin o yüzden doktorlar bazen adet gecikmesinden 1 hafta bekleyin diyorlar öyle test yapın. Bence daha bekle. Hangi belirtilerin var şu anda canım

Canım belki geç döllenme yaşıyor da olabilirsin o yüzden doktorlar bazen adet gecikmesinden 1 hafta bekleyin diyorlar öyle test yapın. Bence daha bekle. Hangi belirtilerin var şu anda canım
Rahmimde bı ağrı var bıçak saplanır gibi bazen dayanilmayacak gibi oluyo göğüslerim çok sızlıyo kaşıklarımda belimde çok ağrı var genital akıntım var hatta bazen regl oldum sanıyorum ama bakınca akıntı olduğunu görüyorum

Canım yani adet öncesi belirtilerine benzediği için gebelik belirtileri bilemiyorum sadece akıntın beyaz geliyorsa gebelik şüphesi olabilir. Benim adetim 3 gün gecikmişti sadece beyaz akıntım vardı ve yorgunluk bir de adet olacakmış gibi bir his vardı bu kadar. İnşallah hamilesindir bitanem. Biraz daha bekle bi daha yap testini bi kaç gün sonra ama merak ediyorum bana da bilgi ver

Tabiki yazarım buraya da çok teşekkür ederim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…