Erken dönemde belli olmuyor yumurta döllendikten 10 gün sonra kanda çıkıyor geçmiş olsunKızlar merhaba cuma günü bel fıtığından ameliyat olacağım adetime 10 gün var beta 0.400 çıktı gebelik olsa belli olurmuydu acaba
Benim de reglin 3. Günü 127 çıktı 6. Günü 253 düşük değer diyorlar. Senin de doktorun değerlerine düşük dedi mi?Merhabalar 4+1 de 26 dıydı 4+4 200 çıktı beta 6. Haftaya denk gelicek güne randevu aldım çok erken gitmek istemedim çünkü beta 1000-1500 leri geçmeden kese gözükmüyor diye jinekolog videoları izledim haftaya tekrar test vereceğim inşallah güzel haber alırız sizde pazartesi günüü güzel haberler alın inşallahh
Merhaba benim 5 gün önce 0,2ydi değerim şdün 1,2 çıktı. Yani ihtimalim var mı ?Bana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi
Merhaba 1. Gün 23 3. 200 ve 6 gün 724 çıktı salı günü randevum haftasonu tekrar tahlil istedi yolunda gidiyor dedi umarım keseyi gittiğimde görebilirizBenim de reglin 3. Günü 127 çıktı 6. Günü 253 düşük değer diyorlar. Senin de doktorun değerlerine düşük dedi mi?
burdan okuduğum kadarıyla 48 saatte bir 2 katı artıyorsa yolunda demektir diye anlıyorum sizde kan testini 2 gün sonra tekrarladığınızda doktorunuz daha doğru bilgi vericektir eminim ki hayırlısının iyisini nasip etsin rabbim <3Benim de reglin 3. Günü 127 çıktı 6. Günü 253 düşük değer diyorlar. Senin de doktorun değerlerin
Amin teşekkür ederimburdan okuduğum kadarıyla 48 saatte bir 2 katı artıyorsa yolunda demektir diye anlıyorum sizde kan testini 2 gün sonra tekrarladığınızda doktorunuz daha doğru bilgi vericektir eminim ki hayırlısının iyisini nasip etsin rabbim <3
Şöyle benim Adetime 4 gün var değerim 2.30 çıktı Sizce Benimki de yükselir miBana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi
Canım benim hiç yoktu gecikmenin 3. Gününde hamile olduğumu öğrendim o da geciktim diye test yaptım. Sadece yorgunluğum vardı ve adet başlayacakmış gibi sancılarım vardı o kadarkizlar belirtileriniz adetinize kac gun kala basladi?
Ben 4.2 ile öğrenmiştim ovulasyon sonrası 9.günde sonra arttıŞöyle benim Adetime 4 gün var değerim 2.30 çıktı Sizce Benimki de yükselir mi
inşallah hamilesinizdir ve gönlünüzden geçen olur. ancak ben de kimyasal gebelik yaşadım bu şekilde kimyasal gebelik, kürtaj vs gibi durumlarda bir iki adet dönemi bekleyip sonrasında tekrar denemek daha mantıklı. en azından tamamen içerinin temizlendiğinden vs emin olmanız gerekiyor. eğer bu kez de olmadıysa size tavsiyem 2 3 ay dinlenmek ve denememek. zaten bu tarz durum sonrasında çok daha kolay hamile kalıyorsunuz merak etmeyinMerhaba. Eylül ayında 986 beta hcg ile gebelik öğrendim. Ertesi hafta kese görmeye gittiğimde kese yoktu kimyasal gebelikmiş. 9 ekimde kanamam oldu ve o gebelik sonlandı. 20 ekimde ev testlerim negatif çıkmaya başladı. Emin olmak için haftada 1 kez mutlaka erken testlerle yaptım. 14 kasımda aşırı bir baş dönmem oldu ve 1 haftadır midem kötüydü ve çok ağlıyordum şüphelenip test yaptım hayalet çizgi çıktı. Kan verdim beta hcg 6.54 çıktı. Doktor hemen progestan başladı ve 4 gün sonra tekrar hcg baktım dedi. Sizce tekrar hamile miyimdir ve bu gebeliğin sağlıklı geçme ihtimali var mıdırkafam çok karışık ve korkuyorum
Gayet normalKızlar 547 ile hamileliğimi öğrendim. 45 saat sonra 1062 çıktı. Sizce normal mi bi tık düşük mü
Gayet normal
Transfer sonrasi kacinci gun bugun?Allah’a şükür tekrar verdim 2388 oldu
Ben kendiliğinden hamile kaldımTransfer sonrasi kacinci gun bugun?