Evet biliyorum peki neden testte referans dışı diyor bide benim günüm yeni iki gündür geçiyor buda fark eder mi acaba
Neden referans dışı gözükürn onu bilemiyorum bazen bende de öyle görünüyo. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz .. Eğer adetleriniz düzenli değilse geç döllenmede olabilir

Kızlar regl günüme 1 gün var test verdim 7.92 geldi beta iyi bi değer mi bu değerden yükselenler var mı ilk kan testim heyecanlıyım ve korkuyorum genelde herkesin yüksek çıkmıs
5 üzeri pozitif olarak ifade ediliyor ama dediğiniz gibi değer çok düşük, 2 gün sonra tekrar kan testi vermeniz gerekiyor. Artışlar 2katı oluyor bu şekilde takip edebilirsiniz. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnşallah bakalım öyle yapıcam 1 gün önce yerleşme kanaması yasamıstım

misal benim gecikmenin 6. ci gunu 200 du 10 gunu 1033 oldu . 3 gun sonra kese goruldu banada bos gebelik olabilir dedi .2 hafta sonra hersey yolunda kalp atimlari duzenliydi simdi cok sukur 3 aylik oldk
Canım bana da yardımcı olurmusunuz benim reglme 5 gün var kan da 13.62 çıktı iyi mi

Benim on altı ocakta beta HCG değerim kan da 275.6 idi.Şuan yavrum dört haftalık oldu.Üç Şubat'ta tekrar kadın doğum a gidicem.Dua edin sağlıklı bir bebeğim olsun

Kızlar adetimden üç gün önce 7.15 ile öğrendim ertesi gün ikinci günü beklemeden kan verdim 3.62 ye düştüğünü gördüm gecesinde regl olmam gereken tarihte regl oldum 5 gün sürdü 5. Gün daha azdı yani normal regl oldum. Fakat içimde kuşku kaldı yinede 3.6 nın sıfırlandığını görmem gerekir mi normalde olmadığında <2.30 çıkıyordu hep değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…