Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?

Benim HCG değerim 3680.0 çıktı acaba nasıl ikiz mi sice

Kızlar adetim 17 gün gecikti 10. Günde hcg 1.20 idi bir daha kan testi yaptırmadım hala adet olmadım sizce yükselmiş olabilir mi kan testi yaptırayım mı tekrar adeti mi bekleyeyim
Merhaba :) benimde 1.2 çıktı geçen ay, 10 gün gecikmem oldu ama sonrasında regl oldum. Doktorum hamile olsan mutlaka değer yükselmesi olur dedi, duphaston verdi. Bu ay onu kullanıyorum. Belki fikir olur diye yazmak istedim canım, hayırlısı olsun inşallah

Bende gittim doktora polikistikover oldugumu soyledi ama daha baslangici dedi inofolic verdi ona baslsdim simdi

Bende gittim doktora polikistikover oldugumu soyledi ama daha baslangici dedi inofolic verdi ona baslsdim simdi
Bende ilaç kullanıyorum, geçen ay çok belirtim vardı ama bu ay hiç yok. Karın ağrım var sadece, ilaç sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Güzel haberler alırız inşallah

Adetime 4 gün var ( bugün kan verdim <1.20 çıktı yükselme ihtimali varmıdır Arkadaşlar

Adetime 4 gün var ( bugün kan verdim <1.20 çıktı yükselme ihtimali varmıdır Arkadaşlar
Eger düzenlia det görüyorsanız bu negatif demek düzensiz adet görüp üç dört gün önce olan bir ilişkiyse yükselme ihtimali var

Merhaba kızlar, dün beklenen adet günümdü sabah test yaptırdım 388 çıktı. 2 gün beklemeye dayanamadım bu sabahta test yaptırdım 542 çıktı.
Tam 24 saat arayla 388 ve 542 artış normal midir.
Çok fazla kimyasal geçirdim çok korkuyorum

Benim adetin ertesi günü cuma 266 çıktı pazartesi tekrar verdim 584 çıktı doktor iyi dedi pazartesi ultrasona çagırdı

Kızlar selam yumurtlama günüm 26.10
Ayın 23 ünde ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim doğurganlık yüksek gösteriyordu acaba hamile kalmışmıyımdır 26 sında yumurtlama günüm de tekrar deneyeyim miiii benzer bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

Nerdeyse hepimiz yumurtlama yaşıyoruz yahu, nasıl benzer durum yaşayan var mı? Ve de tahmini yumurtlama günleri her zaman tutmaz. O yüzden eğer yumurtlamayı belirtilerden anlamıyorsanız ya da yumurtlamayı doktor kontrolünde veya ovulasyon testi ile takip etmiyor iseniz, adet bittikten sonra 2 günde bir ilişki tavsiye edilir. Çünkü spermlerin canlılık süresi yaklaşık 3-5 gündür. Yumurtanın canlılık süresi ise yumurtlama gerçekleştikten sonra yaklaşık 24 saattir. Tüplere salınan yumurta vaktinde döllenmez ise canlılığını kaybederek, bozulup, çözünür ve beklenen adet ile birlikte vücuttan atılır. Yumurtlamadan önce ve yumurtlamayı da değerlendirin tabii. Ve de geç de yumurtlayabilirsiniz. Takvime bağlı kalmayın derim 2 günde bir ilişki yumurtlamayı tutturmak için iyi olur. Mesela benim 27 günde bir adetim oluyor. Bu ay yumurtlama 14.günde değil 17.günde oldu. Ben ovulasyon testi ile takip ettiğim için biliyorum. Çünkü geçen ay takvime göre değerlendirdik. Yumurtlama gününün yanından bile geçmemişiz. Takvimler tahmini herkese adetten önceki 14.günü gösteriyor. Ama öncesinde veya sonrasında da yumurtlama olabilir. Her ay aynı günde de yumurtlama olmayabilir. Bazı aylarda yumurtlama olmayabilir. Yani demem o ki 2 günde bir ilişki.

Merhabalar herkese 2 gün önce kan verdim değerlerim bu şekilde. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_7362.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 266
  • IMG_7363.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 263
En son ne zaman regl oldunuz tekrar kan verip değerin artıp artmamasına göre yorumlanır ya çok erken dönem olabilir
Merhaba en son 10 ekimde adet oldum.. saglık ocagı doktoru 5 in üstündeyse kadın doguma gitmen gerekir demişti kan verirken ama ben pazartesi tekrar kan vermeliyim dimi

Merhabalar 5 ekimde taransfer oldum ve 12 gün sonra pozitif sonucu aldim değerim önce 60 2 gun sonra 140 4 gün sonra 545 oldu doktor daha kan vermene gerek yok dedi her şey düzenli dedi ..ben 2 gün sonra inanılmaz bir sol yan karın ağrısı ile güne uyandım dayandım ama ertesi gün hastanelik oldum sadece yol yan karın bel bacağıma vurdu ağrı sonra sol kasığa indi ...acil kadın doğumda hemen alttan baktılar ama kese görünmedi rahim kalın ama kese yok sonra tahlil yaptılar değerim 964 olmuş ...hemsiremi aradım degerimin sınırda yükseldiğini söyledi ve dia gebelik ihtimali de olabilir dedi inanılmaz.uzgunum ... değerim yükselir mi 30 Ekim de keseyi görmeye gidecektik lütfen Allah rızası için yardım edin

Birşey sorucam bugün benm betam 0.57 çıktı ne demek bu ve adetime 7 gün var lütfen yardımcı olurmusunuz

Adete 10 gun varken pembe lekelenme oldu gebe degilim progestan folikasit kullaniyorum bugun adete 5 gun varken test yaptim oğlen sizce varmi gebelik

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-10-23-03-10-86_fa84a683d7c8aff5b9ebbb63e2b9991b.jpg
    171,3 KB · Görüntüleme: 168
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…