- 6 Mayıs 2023
- 155
- 39
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün 0.286 ile öğrendiniz hatırlıyor musunuzBana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi
Nerdeyse hepimiz yumurtlama yaşıyoruz yahu, nasıl benzer durum yaşayan var mı? Ve de tahmini yumurtlama günleri her zaman tutmaz. O yüzden eğer yumurtlamayı belirtilerden anlamıyorsanız ya da yumurtlamayı doktor kontrolünde veya ovulasyon testi ile takip etmiyor iseniz, adet bittikten sonra 2 günde bir ilişki tavsiye edilir. Çünkü spermlerin canlılık süresi yaklaşık 3-5 gündür. Yumurtanın canlılık süresi ise yumurtlama gerçekleştikten sonra yaklaşık 24 saattir. Tüplere salınan yumurta vaktinde döllenmez ise canlılığını kaybederek, bozulup, çözünür ve beklenen adet ile birlikte vücuttan atılır. Yumurtlamadan önce ve yumurtlamayı da değerlendirin tabii. Ve de geç de yumurtlayabilirsiniz. Takvime bağlı kalmayın derim 2 günde bir ilişki yumurtlamayı tutturmak için iyi olur. Mesela benim 27 günde bir adetim oluyor. Bu ay yumurtlama 14.günde değil 17.günde oldu. Ben ovulasyon testi ile takip ettiğim için biliyorum. Çünkü geçen ay takvime göre değerlendirdik. Yumurtlama gününün yanından bile geçmemişiz. Takvimler tahmini herkese adetten önceki 14.günü gösteriyor. Ama öncesinde veya sonrasında da yumurtlama olabilir. Her ay aynı günde de yumurtlama olmayabilir. Bazı aylarda yumurtlama olmayabilir. Yani demem o ki 2 günde bir ilişki.
tebrikler maşallah içinizi ferah tutun 5.haftayı atlattıktan sonra rahatlarsınız inşallah folik asit alın omega3 kullanın hayırlısıyla iyi gelecek neden boş gebelik olsun kötü düşünmeyin 7-8 haftasında da keseyi görürsünüzHerkese merhaba burada çok yeniyim.
Dün adet gecikmemin 3. Gününde test yaptım saniyeler içinde 2. Çizgiyi net şekilde gördüm. Hemen hastaneye gidip beta için kan verdim ve 195 değer gördük. Ultrason ile bakıldı fakat çok yeni oldugu icin kese Vs görünmedi. 6. Haftadan önce zormuş sanırım doktor o şekilde bilgi vermişti. Boş gebelik Vs olma ihtimali var mı pozitif gördüğüme bile sevinemiyorum şuan konu hakkında bilgili biri yardımcı olursa çok sevinirim ilk gebeliğim
Çok teşekkür ederim beklemek biraz zor olacak sanırım :) hayırlısıyla tutunsun inşallah. Doktorlar her ihtimali göz önünde bulundurunca insanda bi şüphe olmuyor değil maleseftebrikler maşallah içinizi ferah tutun 5.haftayı atlattıktan sonra rahatlarsınız inşallah folik asit alın omega3 kullanın hayırlısıyla iyi gelecek neden boş gebelik olsun kötü düşünmeyin 7-8 haftasında da keseyi görürsünüz
Kimyasal bebek du benim bebeğimi kaybettimBenim kanama oldu sence normali bu tes yaptım dün yine çizgi çıktı
ErkkBenim kanama oldu sence normali bu tes yaptım dün yine çizgi çıktı
Yok c t olsa varBence yok .c.c nasıl oluyor
Benim adete 5 gün varken 0.10 çıkmıştı adet gecikmesinin ikinci günü 152 çıktıKızlar merhaba adete 5 gün kala kan verdim 2.30 yükselme ihtimali var mıdır ? Bazılarında yükselme olmuş, 5 altı negatif ama işte insan ümitleniyor
Canım kimyasal gebelik geçirmişsinreglden bes gun önce beta HCG 32ydi bugum regl gunum 26.4 dusmus böyle birsey yasayan varmı
Ne kadar güzel, ben hamile değilim maalesef standart değermişBenim adete 5 gün varken 0.10 çıkmıştı adet gecikmesinin ikinci günü 152 çıktı
Allahım en kısa zamanda çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah canımNe kadar güzel, ben hamile değilim maalesef standart değermiş
Umarım çok teşekkür ederimAllahım en kısa zamanda çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah canım
kacıncı gunde değer 195 idi.30 gune bir adet mi oluyorsunuz yani 33. Gun değeri mi bu acaba.şimdi durumunuz nedirHerkese merhaba burada çok yeniyim.
Dün adet gecikmemin 3. Gününde test yaptım saniyeler içinde 2. Çizgiyi net şekilde gördüm. Hemen hastaneye gidip beta için kan verdim ve 195 değer gördük. Ultrason ile bakıldı fakat çok yeni oldugu icin kese Vs görünmedi. 6. Haftadan önce zormuş sanırım doktor o şekilde bilgi vermişti. Boş gebelik Vs olma ihtimali var mı pozitif gördüğüme bile sevinemiyorum şuan konu hakkında bilgili biri yardımcı olursa çok sevinirim ilk gebeliğim
Acaba değeriniz ne durumda sağlıklımı bebişHerkese merhaba burada çok yeniyim.