- 1 Haziran 2023
- 232
- 154
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sonucun ciktimi merk ettmKizlar selam ben de yeni anne adayiyim :) 23 agustos son reglimdi 20 eylulde kan verdim betam 130 cikti. tam regl gunum ya da 1 gun oncesi aslinda.. bana dusuk dediler cok uzuldum agladim.. bu arada kendim evde idrar yaptim hep cizgi koyulugu artti. Dun aksamuzeri tekrar kan verdim sonucu bekliyorum.
siz ne diyorsunuz deneyimli kizlar ? 130 cok mu az regl gununden 1 gun once..
Canim cikti 1503 e cikmis 5 gunde :) gayet guzel artmis dedi buradaki doktor.Cnm sonucun ciktimi merk ettm
BEnim sat 25 agustos. Bugun hamile oldgmu ogrendim beta 111 cikti. Aile hekimim dusuk cikmis dedi. Moralim cok bozuldu pazartesi tekrar kan vercem artisina bakcaklar. Geç dollenme geldi aklma insallah ole biseydir
Cok tesekkur ederim cnm sonucu paylascam insallah. Insallah saglkla kucagina alirsin bebişini. Umarim hersey gönlümüzce olur cnmmCanim cikti 1503 e cikmis 5 gunde :) gayet guzel artmis dedi buradaki doktor.
Ay nolur hic sikma kendini canimcim benim de moralimi cok bozdular cok agladim ama herkesin gercekten farkliymis. ( gec dollenmeyse zaten normaldir o deger daha 4 gun gecikmedesin bir arastirayim ben de)
hatta mayis anneleri diye bir grup var orayada yazdim kizlar dedi ki biz regl gunu 40 45 ile ogrendik.
insallah saglikla artsin canim benim stres olma kan sonucunu da paylas bizimle. stres hic bitmiyor cunku simdi ben keseyi gorebilcem mi kalp atisini duyabilcem mi diye diye
canim insallah sen de mayis annelerine gelirsin hemen :) saglikla almayi nasip etsin Allah :)Cok tesekkur ederim cnm sonucu paylascam insallah. Insallah saglkla kucagina alirsin bebişini. Umarim hersey gönlümüzce olur cnmm
Ikici test yaptim yine pozitif ciktiKizlar hayurli aksamlar sizw bisi sorucam bn iki tane test yPtim pozitif cikto adetime 8 gun var kan verdim negatif cikti nasil oluyo
Bu test bozuk çok idrar damlatılmış kan testi doğru sonucu verirIkici test yaptim yine pozitif cikti
hayırlı olsun hamilesiniz. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah testin markası nedir acabaMerhaba hanimlar ben gebelik testi yaptim bu sekilde cikti adetine 2 gun var. Sizce ? Hamilemiyim
KUzum evet hamileyin artij 14+4 oldum :) cok sagolhayırlı olsun hamilesiniz. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah testin markası nedir acaba
Oo maşallah kocaman olmuşKUzum evet hamileyin artij 14+4 oldum :) cok sagol
EvetOo maşallah kocaman olmuş
Normal bence. Benimki gecikti kan verdim 574 çıktıSelam kızlar reglim 6 gün gecikti ve bu gün kan verdim , beta hcg'm 434.0 çıkmış son adet tarihime göre 5+4 günlük hamileyim nasıl sizce normalmi kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Suan kac ve kac gun gectiNormal bence. Benimki gecikti kan verdim 574 çıktı