Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?

Merhaba tecrübesi ve bilgisi olanlar bana yardımcı olun bugün çatlatma iğnemin 14 . Günü gebelik sat 2 Eylül beklenen bat 30 Eylül bugün beta hcg verdim 27,19 çıktı bu iyi mi ilk tecrübem aylardır gebelik deniyoruz.

Cnm sonucun ciktimi merk ettm
BEnim sat 25 agustos. Bugun hamile oldgmu ogrendim beta 111 cikti. Aile hekimim dusuk cikmis dedi. Moralim cok bozuldu pazartesi tekrar kan vercem artisina bakcaklar. Geç dollenme geldi aklma insallah ole biseydir

Cnm sonucun ciktimi merk ettm
BEnim sat 25 agustos. Bugun hamile oldgmu ogrendim beta 111 cikti. Aile hekimim dusuk cikmis dedi. Moralim cok bozuldu pazartesi tekrar kan vercem artisina bakcaklar. Geç dollenme geldi aklma insallah ole biseydir
Canim cikti 1503 e cikmis 5 gunde :) gayet guzel artmis dedi buradaki doktor.

Ay nolur hic sikma kendini canimcim benim de moralimi cok bozdular cok agladim ama herkesin gercekten farkliymis. ( gec dollenmeyse zaten normaldir o deger daha 4 gun gecikmedesin bir arastirayim ben de)

hatta mayis anneleri diye bir grup var orayada yazdim kizlar dedi ki biz regl gunu 40 45 ile ogrendik.
insallah saglikla artsin canim benim stres olma kan sonucunu da paylas bizimle. stres hic bitmiyor cunku simdi ben keseyi gorebilcem mi kalp atisini duyabilcem mi diye diye

Cok tesekkur ederim cnm sonucu paylascam insallah. Insallah saglkla kucagina alirsin bebişini. Umarim hersey gönlümüzce olur cnmm

Kizlar hayurli aksamlar sizw bisi sorucam bn iki tane test yPtim pozitif cikto adetime 8 gun var kan verdim negatif cikti nasil oluyo

Bilmiorum kanda da cikmadi henuz reglime 10 gun var bakalim nasip

Kizlar bi bakin lutfen 3 kimyasal sonrasi regl 7 gun var

Eklentiler

• IMG20231010145720-01.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 187
Selam kızlar reglim 6 gün gecikti ve bu gün kan verdim , beta hcg'm 434.0 çıkmış son adet tarihime göre 5+4 günlük hamileyim nasıl sizce normalmi kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Selam kızlar reglim 6 gün gecikti ve bu gün kan verdim , beta hcg'm 434.0 çıkmış son adet tarihime göre 5+4 günlük hamileyim nasıl sizce normalmi kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Normal bence. Benimki gecikti kan verdim 574 çıktı

Kızlar aşşağıya sabah ile aksam verdiğim hcg sonuclarım sizce normal mi artış ??

Eklentiler

• Screenshot_20231015_232843_e-Nabz.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 561
Kızlar adetim 17 gün gecikti 10. Günde hcg 1.20 idi bir daha kan testi yaptırmadım hala adet olmadım sizce yükselmiş olabilir mi kan testi yaptırayım mı tekrar adeti mi bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…