- 31 Mart 2023
- 269
- 13
- 21
Kızlar bakarmısınız geç döllenmesi olup kan testi adet geçikmesinde 0ile 5 arası çıkan ama sornasında yükselen varmı şuan o durumdayım
Merhaba kızlarr regl günüm yani 10 temmuz 103 çıktı betam 12 temmuz da 329 çiktı sanırın yükselmesi az yardimci olabilirmisiniz banaNasıl yani kaç şuanda kan testin
Neresi az 2 kat artmış işteMerhaba kızlarr regl günüm yani 10 temmuz 103 çıktı betam 12 temmuz da 329 çiktı sanırın yükselmesi az yardimci olabilirmisiniz bana
Ayy doktor az demişti cok şükür yukseldi canimNeresi az 2 kat artmış işte
Merhaba hanimlar ben gebelik testi yaptim bu sekilde cikti adetine 2 gun var. Sizce ? Hamilemiyim
Buda silik testim..Kızlar bakarmısınız bir benim 15 gündür gecikmem var daha önce kan vermiştim 0.2 çıkmıştı, doktor beklememi eğer regl olmazsam tekrar gelmemi söyledi yarın gidicem ama din evde test yapmıştı ve çok silik çıktı sizce 0.2 değer sonradan yükselir mi geç döllenme olabiliyormuş çünkü aynı sını yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz, çok istiyoruz anne baba olmayı
merhaba, ben doktora görünmenizi tavsiye ederim. Umarım sizde olmaz ama ben benzer bir durum yaşadım düşüktü ve değer 48 saat içinde 2ye katlmayınca kimyasal gebelik vb. gibi şeylerden şüphe edilebilyor. Tekrar test yaptırın ve sonrasında doktora danışın bence.Kızlar merhaba pazartesi günü kan verdim beta hcg 21,5 çıktı bugun tekrar verdim 31, 2 çıktı son adet tarıhım 21 temmuz sizce normal mı benim gibi olan varmı ?