- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcosla hamile kalan bissürü insan var. Benim tek tarafımı da benzetiyorlar ama ben zayıf olduğum için etkilemezmiş mesela öyle diyorlar. Kilon var mı bilmiyorum ama varsa biraz kilo ver spor yap düşmanı pcos un bunlar. Beklicez upraşcaz ve olcak pes etmek yok. Ara vermek varPcos var bende![]()
Nerdeyse aynı durumdayım ben de canım,yalnız değilsin.
Haziran’da 2 sene dolacak hiç olmadı. Geçtiğimiz 3 ay klomen kullandım çok güzel yumoşlarım oldu Çifter Çifter aha dedim şimdi tamam derken yine olmadı:/ geçen sene Temmuz’da Hsg istemişlerdi onu bile çektirdim hiçbir şey çıkmadı. Eşim 3 ayda bir benim ısrarımla spermogram verdi o da çok şükür iyi geldi.
Ne bileyim bir yanı iyilik bir yanı umutsuzluk. Hem diyorum sorun yok çok şükür bak her an hamile olabilirim bazen de diyorum bi sorun olsa da onu çözseydik bari...
Bunları düşünmek stres olmak çok normal. Elimizden geldiğince stresten uzak kalmalıyız. hamile kalmaya çalışmaktan vazgeçtiğimizde ve doğru zaman geldiğinde elbet biz de anne olacağız diye düşünüyorum
Bu arada soğan suyunu ben de yapıyorum dün başladım![]()
15 gün yapılacakmış ilk ay.Süper kaç gün yapcaksın
15güm değil de 1hafta yapayım diyorum ben. Öylesine yapıyorum gibi bişey15 gün yapılacakmış ilk ay.
Sonraki aylar devam edeceksen 10 gün
Soğanla sarımsakla hamile kalınmaz buna ben de inanmıyorum da iltihap giderici özelliğinden dolayı kullanıyorum ben. İçinde varsa kurutur o da hamilelik için zemin oluşturur tabi. Ama 1 haftada etki etmez en az 10 gün bari kullan15güm değil de 1hafta yapayım diyorum ben. Öylesine yapıyorum gibi bişeyaşılama bile tutmamışsın soğanla hamile kalmam herhalde
![]()
Evet bende aşılamadan sonra falan kist bişey oluştuysa gitsin diye. Öyle mi diyorsun o zaman 10yapayımSoğanla sarımsakla hamile kalınmaz buna ben de inanmıyorum da iltihap giderici özelliğinden dolayı kullanıyorum ben. İçinde varsa kurutur o da hamilelik için zemin oluşturur tabi. Ama 1 haftada etki etmez en az 10 gün bari kullan
Ben de geçen ay klomen kullandım adetken doktora gitmem lazımdı kist var mı diye bakıyorlar. Malum virüs belasından gidemedim o yüzden kist varsa gitsin diye yapacağım. Yapanların hep gitmişEvet bende aşılamadan sonra falan kist bişey oluştuysa gitsin diye. Öyle mi diyorsun o zaman 10yapayım![]()
Kistlerimiz de cabasıBen de geçen ay klomen kullandım adetken doktora gitmem lazımdı kist var mı diye bakıyorlar. Malum virüs belasından gidemedim o yüzden kist varsa gitsin diye yapacağım. Yapanların hep gitmiş
Bende böyle düşünüyorum bilsem iki yıl sonra vaktini güzel güzel degerlendiririm sorun yapmam...ama belirsizlikİsyan etmek demeyelim bence buna da ne bileyim bu kadar uğraşa bi pozitif görsek güzel olurduallah kısmet eder inşallah bana deseler 1yıl sonra olcak birşy yapma beklerim ya o derece yoruldum
insallah canim benm husranlar yordu artik
allah bize de nasip etsin
Benimde kilo ve şeker problemim yok çok şükürPcosla hamile kalan bissürü insan var. Benim tek tarafımı da benzetiyorlar ama ben zayıf olduğum için etkilemezmiş mesela öyle diyorlar. Kilon var mı bilmiyorum ama varsa biraz kilo ver spor yap düşmanı pcos un bunlar. Beklicez upraşcaz ve olcak pes etmek yok. Ara vermek var![]()
Canım ben test yaptım hamileymişim tüm yorgunluğuma deydi sevincim içim içime sığmıyor hala sizler icin hep dua ediyorumÇokça amin inşallah kısa zamanda alırız güzel bebekleribende bu kadar planlı yapıldığı için çirkin olcanı düşünüyorum
![]()
Ayyy çok sevindim maşallah canım darısı biZlereCanım ben test yaptım hamileymişim tüm yorgunluğuma deydi sevincim içim içime sığmıyor hala sizler icin hep dua ediyorum![]()
Devam edebildin mi canım ben 2.gün bıraktım beni öldürdü uaSoğanla sarımsakla hamile kalınmaz buna ben de inanmıyorum da iltihap giderici özelliğinden dolayı kullanıyorum ben. İçinde varsa kurutur o da hamilelik için zemin oluşturur tabi. Ama 1 haftada etki etmez en az 10 gün bari kullan
AMİn kuzum pco yu sorun yapma hiç o zamanBenimde kilo ve şeker problemim yok çok şükürrabbim bize gönlünüzdekileri versin inşallah kimseyi evlatla evlatsızlıkla sınamasın
Arkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
[/QUOT
Hamile kalamadıkca,Tedavilerimden olumsuz sonuç almaya başladığım bende bunları hissettim. Neyin ne olduğunu bilmeden ikinciye üçüncüye kalanlar. Bi gün gecikince hamile kaldım diye endişe edenler.
Biz yapıyoruz olmuyo daha siftah yok muhabbetlerine geçtik.