• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik çabası beni çok yordu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pcosla hamile kalan bissürü insan var. Benim tek tarafımı da benzetiyorlar ama ben zayıf olduğum için etkilemezmiş mesela öyle diyorlar. Kilon var mı bilmiyorum ama varsa biraz kilo ver spor yap düşmanı pcos un bunlar. Beklicez upraşcaz ve olcak pes etmek yok. Ara vermek var 🙏

Nerdeyse aynı durumdayım ben de canım,yalnız değilsin.
Haziran’da 2 sene dolacak hiç olmadı. Geçtiğimiz 3 ay klomen kullandım çok güzel yumoşlarım oldu Çifter Çifter aha dedim şimdi tamam derken yine olmadı:/ geçen sene Temmuz’da Hsg istemişlerdi onu bile çektirdim hiçbir şey çıkmadı. Eşim 3 ayda bir benim ısrarımla spermogram verdi o da çok şükür iyi geldi.
Ne bileyim bir yanı iyilik bir yanı umutsuzluk. Hem diyorum sorun yok çok şükür bak her an hamile olabilirim bazen de diyorum bi sorun olsa da onu çözseydik bari...
Bunları düşünmek stres olmak çok normal. Elimizden geldiğince stresten uzak kalmalıyız. hamile kalmaya çalışmaktan vazgeçtiğimizde ve doğru zaman geldiğinde elbet biz de anne olacağız diye düşünüyorum

Ben genelde vazgeçince güzel şeyler yaşarım Ama bu fikirden asla vazgeçemiyorum. Çok sıkıldım ya. İzmir de yaşıyorum bi doktor duydum şu korona bitsin bi de ona gitçem inşallah

15güm değil de 1hafta yapayım diyorum ben. Öylesine yapıyorum gibi bişey 🙄aşılama bile tutmamışsın soğanla hamile kalmam herhalde 😱😱
Soğanla sarımsakla hamile kalınmaz buna ben de inanmıyorum da iltihap giderici özelliğinden dolayı kullanıyorum ben. İçinde varsa kurutur o da hamilelik için zemin oluşturur tabi. Ama 1 haftada etki etmez en az 10 gün bari kullan

Soğanla sarımsakla hamile kalınmaz buna ben de inanmıyorum da iltihap giderici özelliğinden dolayı kullanıyorum ben. İçinde varsa kurutur o da hamilelik için zemin oluşturur tabi. Ama 1 haftada etki etmez en az 10 gün bari kullan
Evet bende aşılamadan sonra falan kist bişey oluştuysa gitsin diye. Öyle mi diyorsun o zaman 10yapayım🤦‍♀️

Evet bende aşılamadan sonra falan kist bişey oluştuysa gitsin diye. Öyle mi diyorsun o zaman 10yapayım🤦‍♀️
Ben de geçen ay klomen kullandım adetken doktora gitmem lazımdı kist var mı diye bakıyorlar. Malum virüs belasından gidemedim o yüzden kist varsa gitsin diye yapacağım. Yapanların hep gitmiş

Ben de geçen ay klomen kullandım adetken doktora gitmem lazımdı kist var mı diye bakıyorlar. Malum virüs belasından gidemedim o yüzden kist varsa gitsin diye yapacağım. Yapanların hep gitmiş
Kistlerimiz de cabası😂ben daha önce klomen kullandım olmadı kist. Ama sanki bu kez rahatsız hissediyorum

İsyan etmek demeyelim bence buna da ne bileyim bu kadar uğraşa bi pozitif görsek güzel olurdu😓 allah kısmet eder inşallah bana deseler 1yıl sonra olcak birşy yapma beklerim ya o derece yoruldum
Bende böyle düşünüyorum bilsem iki yıl sonra vaktini güzel güzel degerlendiririm sorun yapmam...ama belirsizlik

Pcosla hamile kalan bissürü insan var. Benim tek tarafımı da benzetiyorlar ama ben zayıf olduğum için etkilemezmiş mesela öyle diyorlar. Kilon var mı bilmiyorum ama varsa biraz kilo ver spor yap düşmanı pcos un bunlar. Beklicez upraşcaz ve olcak pes etmek yok. Ara vermek var 🙏
Benimde kilo ve şeker problemim yok çok şükür 🙄 rabbim bize gönlünüzdekileri versin inşallah kimseyi evlatla evlatsızlıkla sınamasın

Çokça amin inşallah kısa zamanda alırız güzel bebekleri😂bende bu kadar planlı yapıldığı için çirkin olcanı düşünüyorum 😂
Canım ben test yaptım hamileymişim tüm yorgunluğuma deydi sevincim içim içime sığmıyor hala sizler icin hep dua ediyorum 🙏

Devam edebildin mi canım ben 2.gün bıraktım beni öldürdü ua

Arkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
[/QUOT
Hamile kalamadıkca,Tedavilerimden olumsuz sonuç almaya başladığım bende bunları hissettim. Neyin ne olduğunu bilmeden ikinciye üçüncüye kalanlar. Bi gün gecikince hamile kaldım diye endişe edenler.
Biz yapıyoruz olmuyo daha siftah yok muhabbetlerine geçtik.

Hamile kalamadıkca,Tedavilerimden olumsuz sonuç almaya başladığım bende bunları hissettim. Neyin ne olduğunu bilmeden ikinciye üçüncüye kalanlar. Bi gün gecikince hamile kaldım diye endişe edenler.
Biz yapıyoruz olmuyo daha siftah yok muhabbetlerine geçtik.

Back