- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
Ovulasyon testi yaptınız mı yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiğini biliyor musunuz?
Valla bende 5. Aydan sonra o sk idrara çkma olmştu
Test için de çıkar çıkmaz diyemem yumurta üzerinden kaç gün geçtiğini bilmediğim için. Bence erken testle falan uğraşmayın kan verin yoksa çizgi var mı yok mu silik mi belirgin mi diye insan kafayı yiyor. Istiyor musunuz gebelik?Ovulasyon testi yapmadım ama adetlerim çok düzenlidir genelde. Takvimden takip ediyorum o yüzden. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Onun dışında da meme ucum biraz büyüdü hatta korktum çünkü prolaktin yüksekliğinden muzdariptim daha önce.
Eğer yumurtalama dönemini takip edip ilişkiyi o donemlerde yaşadıysanız neden olmasin. Insallah vardir gebelik. Ama kendinizi cok da dinlemeyin derimm. Kendimden bliyorm en ufak şeyi belirti diye yordum sonra hayal kırıklığı yaşadım. Oyuzden zamana bıkarım. Surekli dusunmeyin derim.
Test için de çıkar çıkmaz diyemem yumurta üzerinden kaç gün geçtiğini bilmediğim için. Bence erken testle falan uğraşmayın kan verin yoksa çizgi var mı yok mu silik mi belirgin mi diye insan kafayı yiyor. Istiyor musunuz gebelik?
Bende öyle biliyorum. Bebek cok büyüyünce rahime baskı yapıyor ve sürekli tuvaletin var gibi oluyor. Benim kaçıncı ayda başladı bilmiyorum ama 9. Ay çok fenaydıValla bende 5. Aydan sonra o sk idrara çkma olmştu
Sık idrara çıkma durumu hamileliğin başlarında olmuyor diye biliyorum. Benim 5. 6. aylarda olmuştu. Ama inşallah hamilesinizdir tabii.
Inşallah vardır o zaman bebiş. Güzel haberleri bekliyoruzİstiyorum iki yıldır hamile kalamıyorum, nolur nolmaz riske atmayalım diye korona çıkar çıkmaz bırakmıştık ama bu ay tekrar denedik. O heyecan da tekrar geldi haliyle.
Ben 9. Ayı göremediğim icin onu bilmiom vallaBende öyle biliyorum. Bebek cok büyüyünce rahime baskı yapıyor ve sürekli tuvaletin var gibi oluyor. Benim kaçıncı ayda başladı bilmiyorum ama 9. Ay çok fenaydıilk haftalarda olan varsa yazar
Inşallah vardır o zaman bebiş. Güzel haberleri bekliyoruz
Ay hadi inşallah sağlıkla ilerlesin çok sevindimBugün akşam test yaptım silik çizgi çıktı:)
Valla var çizgi. Kan testi yaptırınYani bana öyle geldi daha hala emin olamıyorum ama fotoğrafı da attım
Valla var çizgi. Kan testi yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?